Pieseczkowo Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Mikołajki masz wdeche !!zazdroszcze:D Quote
kinnia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Co ja widzę:D Flesho na fotelu:D:D:D A te mikołajkowe foty wymiatają:D! Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja już Ci mówiłam, że Mikołajki miałaś cudne!! Szkoda, że nie mam takiej czapy w domu;) Quote
IrishDevils Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [FONT=Tahoma][FONT=Arial Narrow]Daria odpowiadając na twoje pytanie z ninga to to nie było takie proste ;). Spośród 100zdjec tylko na tym jednym czapka sie załapała :cool3:. Hihih, ja tez nie mam takiej czapki... pożyczona :eviltong:. Dziewczyny, to w weekend spacer :cool3::cool3:?[/FONT][/FONT] Quote
marciaaa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 http://img704.imageshack.us/img704/7811/lllllp.jpg oj będzie z niego zalotnik:)) Widać, że Irladzkie Diabloo Błyskawica dokazuje ile wlezie - rozkoszny w tych zaczepkach i Ciebie i Neolka! Masz rację Darianna - Neo - to ostoja i pokłady anielskiej cierpliwości przynajmniej na fotkach. Choć pewnie nie raz małego do pionu ustawi jak na świecącego przykładem poważnego 'mężczyznę' przystało;) I ostudza zbyt natrętne smarkaczowe odpały hehe Co z pewnością i tak wygląda uroczo no i jest bardzooo wychowawcze! NEO: "Ot mi ukochana Pańcia zgotowała.. obowiązek.. wychowania na 'ludzi' i to kogo..? Samego arystokratę z wysp ... Póki co, jego maniery ? Phii całkiem nie-arystokratyczne tylko jakieś durnoty w głowie.. pstro i tyle.. No, ale powiedzmy, że ja również byłem kiedyś taki 'niekumaty' więc niech nasz mały korzysta z tego okresu słodkiego brykania i szalonych zabaw.(tylko ciiii.. dzięki niemu znów wspominam podczas zabaw moje szczenięce piękneee lata) Ech!! o looosieee a miało być tak słodko:))" Quote
marciaaa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 http://img11.imageshack.us/img11/4328/dsc00641vu.jpg Aaa to jest pozycja jaką mój P uwielbia - zresztą chyba jak każdy seter - mały, duży - widać to na załączonym obrazku:D Znacie jej nazwę?? Pamiętajcie pozycja "WENTYLEM DO GÓRY" hehehe Quote
konikowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Ja się piszę napewno;) Ktoś jeszcze będzie? Quote
kinnia Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No pewnie ja:D jak mnie przygarniecie xD trochę czarnego dla równowagi dobrze zrobi:D:d Quote
IrishDevils Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Przygarniemy też czarnego, a co tam :eviltong:. No to kiedy wam pasuje ;)? Może uda mi się zaciągnąc fotografa :evil_lol::evil_lol:. Daria- hihihi, domyslam sie, że masz troche daleko :eviltong:. Ale jakbys tylko kiedys miała ochote to masz zaproszenie do nas i na spacer ;). Quote
McDzik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Znowu chwile mnie nie było, a tu już nowe, mikołajkowe fotki :) :loveu: Quote
Javena Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Koleżanki i koledzy, potrzebny transport na trasie Sonowiec - Warszawa .PILNE. Trzeba pomóc naszej wolontariuszce. Jest na skraju załamania. http://www.dogomania.pl/threads/174236-MuszAE-siAE-pozbyAE-psa Quote
konikowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mi jest obojętne;) Dostosuję się, byle by było to w sobotę;) Quote
kinnia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Mi też obojętne;) Bądźcie gotowe na wylewne powitanie:diabloti: Quote
konikowa Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Już nie mogę się doczekać:D A Ty się przygotuj na nogi poobijane kijem:P Quote
IrishDevils Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Dzisiaj postanowilismy zaprzyjaznic się z ringówką ;). http://www.youtube.com/watch?v=qF49pn9lyPI Quote
Darianna Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 /No pięknie :D Jak moje dziecko zacznie się oswajać to tak ładnie to raczej wyglądać nie będzie :D Quote
marciaaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Na moje oko to chyba nie było jego pierwsze zaprzyjaźnianie z tym 'ringowym chomonto' ;) Mały idzie prawie jak po sznurze! Już bardzo ładna praca tylnych nóg!!! Quote
kinnia Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 jaki słodziak! jeszcze te ruchy takie zachwiane ale cudo! Ps. to idziemy gdzieś w sob? i bierzesz małego? Quote
IrishDevils Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [FONT=Tahoma]Daria jak nam wyszło to wam też się uda ;). Z Neolem zaczęłam ćwiczyć bardzo późno i musiałam włożyć w niego wiele pracy, dlatego z młodym zaczynam zabawę wcześniej ;). Póki, co to ta przyjaźń wyglądała tak ze jedna ringówka jest do wyrzucenia ;). Dzisiaj był moment przełomowy, kiedy to zęby nie brały udział w zabawie :eviltong:. No idziemy, idziemy ;). Młodego zabieram, ale o starszym też nie zapomne ;).[/FONT] Quote
IrishDevils Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Ktoś coś ostatnio wspominał o pozycji "wentylem do góry" ;). Quote
marciaaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hehe:D widzę,że nazwa się przyjęła! Nie no teraz to - WENTYLE W GÓRE - czas na drzemkę :p Uwielbiam jak seterzaste tak śpią!! 'Ziabki Dwa' Szkoda ,że ja zupełnie poza zasięgiem Waszego wspólnego spaceru... Może kiedyś po jakimś show.. z Lunką i Mambililką koniecznie:razz:!!! Quote
marciaaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 http://img710.imageshack.us/img710/3042/dsc00630.jpg Jak bardzo się już dogadują i jak bardzo Błyskawica pokochał Neo z wzajemnością - i jak bardzo mały wciąż Bobasek potrzebuje bliskości .. widać po małym,ale bardzo poruszającym, znaczącym i 'geście' :loveu:... Widzicie to:)???? Quote
marciaaa Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 TAAAK Daria:D Dyskretnie, delikatnie - mała łapka na dużej łapce - niczym - " Prowadź mnie przez życie od teraz na zawsze - łapa w łapę! " One są cudowne.. SETERY!! A my oczarowani ich urokiem rozumiemy się bez zbędnych tłumaczeń , prawda ;)?? Quote
Recommended Posts