Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fotki cudne, chłopcy super się zgrali od początku jak widać :loveu: Nowy banner prześwietny i fajnie się slajdy zmieniają :)

btw coś mnie ominęło i masz przydomek hodowlany Irish Devils??? :oops:

Posted

Olu :),
Flash i Neo są boscy,nie ukrywam,że takie małe seterzątka zjadłabym na miejscu.PO za tym te oczeta mnie powaliły. Neuś jest bardzo ładny,uroczy i z pewnością bardzo kochany. Będę sledzić losy tego małego rozrabiaki :P Trzymajcie się 1000x buziaków dla rudych diabełków i Ciebie.

Posted

Witaj Olu:)) Tyle tu komplementów że cokolwiek bym nie napisała - wypadnę blado:))
Twoje dwa Skarby są jak herbatka IRISH CREAM - moze piłaś? Ja ją uwielbiam hehe
Twego Neo przedstawiła mi Karolcia (od naszej półsiostrzyczki Mamby ;) ), więc zachwycam się nim od jakiegoś czasu! A tu prosze takie wieści!!

Irlandy są ZJAWISKOWE!! Kochaj i Dbaj o te Twoje dwa skarby!
A Maleństwo - jak złocisty, najslodszy miód z wrzosowych pól! Niech zdrowo rośnie i dostarcza nowych wyzwań wychowawczych:)
Mam nadzieję, że któregoś dnia w sezonie 2010 będę mogła Was poznać, na żywo podziwiać i wyściskać chlppaczków:))
Pozdrowionka,
M&Portek

Posted

[FONT=Calibri]Pieseczkowo nie tylko ciebie te oczęta powaliły na kolana ;).
Marciaaa nie piłam, ale chyba będę musiała spróbować. Hihi, no ja też już o was słyszałam przez Karole i nie tylko ;). O wyzwania wychowawcze prosić się nie musze, mam ich w nadmiarze.
Trenujemy już na następny sezon i w 2010roku ostro zaczynamy ;). Na pewno uda nam się gdzieś spotkać. Gwarantuje, że młody sam rzuci się do przytulania, a jeśli chodzi o starszego to mogę zapewnić ze schowa się za mamusie :P.
Kalunia_C nie wiem czy moge to zdradzic, ale wzkazówki masz na banerku :D.
[/FONT]

Posted

shadow9 napisał(a):

Jeszcze nie, ale mam nadzieje ze to sie za chwile zmieni ;).

Ufff...a juz myslałam, że coś przegapiłam :) No to życzę, aby właśnie ten uznali - tak jak mi, ze wszystkich propozycji wybrali ten, który najwięcej dla mnie znaczył :)

Posted

Hehe! Spokojnie, ja nie będę taka wyrywna do miziania, przytulania i napadania na Twe Mahoniowe Skarby;)
Ja nie z takich.. Najpierw sama dam się poznać,powąchać i nawiązać nić sympatii! A potem... może pozwolą się WYMIZIOWAĆ:D:D:D

Posted

..ich kolor.. kolor irlanda!
Nigdzie nie zjadzie się odpowiednik tej barwy!
SZLACHETNY POŁYSKUJĄCY MIEDZIĄ MAHOŃ we wszelkich odcieniach..
Zawsze mnie zachwycać będzie.. :)

Posted

Te skrzące się oczka mogą oznaczać tylko jedno - pod tą słodyczą niezły chochlik się kryje :evil_lol: hehe
Och to żywe Złotko!!
Podejrzewam,że jak się rozkręci to jak ta zabawka - bąk - 'łapcie go kto może':lol: