Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lapo napisał(a):
Na setery adopcje napisała gordonka że widziała setera,w poniedziałek o godz.19 w Sidzinie koło Krakowa! podejrzewa że to Neo!!! Olu sprawdzałaś to??
Mamy nadzieję że to rudzielec!!! trzymamy kciuki!!

yyy no niedokładnie.... ona tylko napisała, że znalazła takie info na naszej-klasie na profilku Neo. już napisałam do tego chłopaka z prośbą o podanie tel, ale się nie odzywa póki co.

Bardzo bym chciała, żeby to był on.. ale jednak nie robiłabym sobie zbyt wielkich nadziei po informacji, której autorowi nie chciało się nawet zadzwonić..tylko pisze wiadomość na nk...bez żadnych szczegółów. na nagrodzie też mu nie zależy, troche dziwne :(

powysyłam zaproszenia do ludzi z tej sidziny.

• Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(
mam nadzieję że to on!! Ludzie są dziwni ?? po chorobę piszą że widzieli, a nie podają konkretów?
Boże, niech ten Neo już wróci !!
Olu, trzymaj się i nie trać wiary, wierzymy i kciuki trzymamy!!!!!!

Posted

Powodzenia, może rzeczywiście trop okaże się sprawdzony, oby te info były prawdziwe i trafne !!!!:kciuki: Trzymamy mocno kciuki !!! A mój Opal trzyma łapki za brata !!!!

Posted

[FONT=Tahoma][FONT=Calibri]Nie wiem dlaczego, ale cały czas mam przeczucie, że on jest gdzieś niedaleko i wcześniej czy później do nas wróci…[/FONT]

Jedziemy do Głogowa, ale tylko towarzysko żeby sie oswoić z halą. Chciałabym zacząć w Rzeszowie, ale nie wiem czy dokumenty dojdą na czas. [/FONT]Ciągle ćwiczymy.

Posted

shadow9 napisał(a):
[FONT=Tahoma][FONT=Calibri]Nie wiem dlaczego, ale cały czas mam przeczucie, że on jest gdzieś niedaleko i wcześniej czy później do nas wróci…[/FONT]

Jedziemy do Głogowa, ale tylko towarzysko żeby sie oswoić z halą. Chciałabym zacząć w Rzeszowie, ale nie wiem czy dokumenty dojdą na czas. [/FONT]Ciągle ćwiczymy.

Ja prawdopodobnie będę w Głogowie w piątek, ale nie pamiętam w który setery.
Ja planowałam debiucik w Rzeszowie, ale nie zdażymy chyba ze szczepieniem na wścieklizne.

Posted

Boże jak on szybko rośnie-albo ze kwestia zdjęć...i jaki łady mahoniowy się już robi:) I ogolnie jest boski:P

Ehhh tez cały czas mi się wydaje, ze Neol gdzieś blisko jest i czeka:( ...tylko dlaczego nikt go nie widzi...albo ten ktoś nie dzwoni...?!!...cały czas trzymamy i kciuki i mamy oczy dookoła głowy

Posted

Stoi jak marzenie, widać rękę specjalistki... U nas stanie w kratkę, raz dobrze, raz koślawo, ale to moja wina ;) Za to z ringówką jeszcze nie zaczęliśmy się oswajać :) Świetnie Flash wygląda, nie mogę się doczekać, aż zobaczę Was w akcji ;)

Posted

[FONT=Tahoma]No to spotkamy się w Głogowie, bo setery w piątek. Na JH pewie tez sie spotkamy ;).
Mieliśmy jechać tez do Trencina i Brna, ale wycofałam Neosia wiec nie pojedziemy.
Kinga, nie wydaje Ci się. Młody rośnie z dnia na dzień i jest coraz ciemniejszy ;).
Nikt niestety nie dzwonił ostatnio...
[/FONT]

Posted

To że jest ciemniejszy to widać i to bardzo... już taki ładny sie ten kolor robi-zrszta mówiłam jak go już ostatnio widziałam. Już zapomniałam jak one szybko rosną...