kinnia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A ja wiem na jakie słowo Neol jest cały Pana:D:D:D:D Ale oni cudni;d I te fioletowe obroże-boskie!!!! A po małym widać ze się rozkręca:P Quote
IrishDevils Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Kinnia przekonasz się w sobote jak wygląda to nasze małe zoo w domu :D:D. Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 marciaaa napisał(a): Tyle tu komplementów że cokolwiek bym nie napisała - wypadnę blado:)) hehe ile razy chce coś tu napisać to mysle to samo..:P Neo dla mnie jest absolutnie boski:loveu: Szata..i ta dostojność bijąca od niego-ale to chyba troche od rasy zalezy bo jeszcze nie widziałam tak poważnego i dumnego goldenka;p Mały przesłodki i w ogole cudooo:)) nic tylko wziac na raczki i całować po buzce:loveu: Pewnie na spacerach to wam ludzie spokoju nie daja jak wyjdziesz gdzies z takimi Cudenkami;p pozdrawiam, i oby maly sie dobrze chowal;) bede czatowac na nowe foty B-) Quote
Kalunia_C Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://img16.imageshack.us/img16/5204/dsc00328xc.jpg No proszę, jak się flash upodabnia do Pani, albo Pani pod kolor Flasha ubiera :D Quote
IrishDevils Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 [FONT=Calibri]Na pewno to zależy od rasy, ale nie w przypadku Neo ;). Flash jest za to doskonałym przedstawicielem rasy… w miejscu nie usiedzi. Właśnie roznosi dywan w pokoju :D:D. Niestety ze spacerami mam problem, bo młody jeszcze wychodzi nie może :(. Spacer kończy się i zaczyna na łące przy domu ;). Hihihih, raczej pani psy upodabnia do siebie :):).[/FONT] Quote
FLY Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 [quote name='shadow9'][FONT=Calibri] Spacer kończy się i zaczyna na łące przy domu ;). [/FONT] Jak juz zaczniecie wychodzić "do ludzi" to zapewne NEO zostanie ochrzczony mamusią Flasha;P Ja jak chodziłam z berneńczykiem(samiec) i malutkim goldkiem to sie pytali czy to mamusia jego;) Takze w Waszym przypadku myslę, że nie będzie żaaadnych wątpliwości;D Quote
Czarnulka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 http://img177.imageshack.us/img177/4940/dsc00288o.jpg śliczne psiaki zapraszam do mnie;D Quote
IrishDevils Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Zabrał mi moje ucho :(! Języki! Oddaj! Quote
Darianna Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Foto z językami świetne :D Jeszcze trochę, a chłopaki będą spać słodko przytulone.... :) Moje jeszcze trochę i też ;) Quote
konikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Języki mnie powaliły:D I jak słodko razem śpią... ;) Widać teraz jaki Neo jest ciemny, w porównaniu do malucha:) Quote
moth Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 FLY napisał(a):Jak juz zaczniecie wychodzić "do ludzi" to zapewne NEO zostanie ochrzczony mamusią Flasha;P Ja jak chodziłam z berneńczykiem(samiec) i malutkim goldkiem to sie pytali czy to mamusia jego;) Takze w Waszym przypadku myslę, że nie będzie żaaadnych wątpliwości;D Ja spacerując z parą irlandów i małym cavalier king charles spanielem, nawet nie byłam pytana - wszyscy zakładali, że to dziecko tej pary. :crazyeye: Jak Ekler był mały, to wszyscy myśleli, że jest dzieckiem Szarloty. Zrobiłam nawet kawał mojemu weterynarzowi. Sterylizował Szarlotę pod koniec stycznia, a ja ni stąd ni zowąd w maju przyszłam do gabinetu z Eklerem na rękach i powiedziałam, że zabieg sie nie udał, bo Szarlota urodziła. Widok miny weterynarza - bezcenny. :multi: A Flash cudny prawie tak jak Neo. :lol: Szkoda tylko, że Neo nie pozwala mi się nigdy głaskać, ale jak widać nie tylko mnie. :shake: Quote
IrishDevils Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 [FONT=Tahoma]Spokojnie Aniu, jeszcze maluszek zmieni swoje kolorki ;). Też przeżywałam podobne teksty. Np kiedy Kinnia zostawiła u nas Atosa na przechowanie mimo tego ze chłopaki nie są do siebie podobne zawsze byli albo parą albo mamą z dzieckiem :D:D.[/FONT] [FONT=Tahoma] No niestety taki jego urok - "pan niedotykalski" ;).[/FONT] Quote
konikowa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Na pewno tak;) Ale na razie widać różnicę. Ciekawa jestem co wyrośnie z tego malucha:D Quote
moth Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 shadow9 napisał(a): No niestety taki jego urok - "pan niedotykalski" ;). To całkiem fajna cecha. Moje lecą do wszystkich i często mam im to za złe. Czasem ze zwykłej zazdrości, a czasem widząc reakcję 'obiektu atakowanego". Quote
Judit Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 shadow9 napisał(a):http://img687.imageshack.us/img687/5093/dsc00358g.jpg wszystko fajnie i w ogóle, ale dlaczego taki duży stary chłop leży na poduszce a małe dzieciątko nie? :P Co to za sprawiedliwość?? :P btw. ogromne gratulacje, angielski bobas jest cuuudowny :D:D i jak przyjemnie będzie popatrzeć i nacieszyć oczy jak ten malec biega po ringu ;) Quote
Czarnulka Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://img121.imageshack.us/img121/7154/dsc00351ws.jpg słoodko;D Quote
Pieseczkowo Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Rozwalają mnie.Oni są tacy cudowni :*:*:*:)) Quote
marciaaa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 No no Twoja Mała Błyskawica przymila się rozbrajająco:) do starszego kumpla Neo! Na żywo to pewnie boki zrywacie ze śmiechu..jakie chwyty taki Smarkul potrafi zastosować by zwrócić na siebie uwagę swego 'idola':):) ..coś w stylu "wyginam śmiało ciało"..choć czasem widać też nieśmiało wygina to ciało :) zwłaszcza jak chce uszczknąć tych uszych pyszności zakonfiskowanych przez Neo! Och ubaw po pachy! Quote
FLY Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 http://www.dogomania.pl/newreply.php?do=postreply&t=128582 ta fota z ozorkami wymiata:P mały jakiś taki wąziutki ten języczek ma;) jak z daleka spojrzeć wygląda jakby takie wielkie jedynki miał, jak zajączek:lol: Quote
kinnia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja protestuje! Musisz zmniec nazwe galeri na Irlandzkie Anioły:D Bo to są tak grzeczne psy że szok:D Quote
IrishDevils Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Nasze chłopaki czują się coraz swobodniej w swoim towarzystwie ;). Ja mu nic nie zrobiłem! Neo ma misia Flash też ma (pijana baletnica) Quote
konikowa Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Śliczni są:* Masz dwa najpiękniejsze psy pod słońcem:D A Flash jest bardziej przytulajka czy też taki dostojny jak Neo? Quote
Darianna Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 ha, widać że się chłopaki dogadują :D Neo młodnieje przy Flashu :D Quote
IrishDevils Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Pies pluto Skradamy się Portrecik Z panią Quote
Recommended Posts