Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marciaaa napisał(a):
Tyle tu komplementów że cokolwiek bym nie napisała - wypadnę blado:))

hehe ile razy chce coś tu napisać to mysle to samo..:P

Neo dla mnie jest absolutnie boski:loveu: Szata..i ta dostojność bijąca od niego-ale to chyba troche od rasy zalezy bo jeszcze nie widziałam tak poważnego i dumnego goldenka;p
Mały przesłodki i w ogole cudooo:)) nic tylko wziac na raczki i całować po buzce:loveu:
Pewnie na spacerach to wam ludzie spokoju nie daja jak wyjdziesz gdzies z takimi Cudenkami;p

pozdrawiam, i oby maly sie dobrze chowal;) bede czatowac na nowe foty B-)

Posted

[FONT=Calibri]Na pewno to zależy od rasy, ale nie w przypadku Neo ;). Flash jest za to doskonałym przedstawicielem rasy… w miejscu nie usiedzi. Właśnie roznosi dywan w pokoju :D:D.
Niestety ze spacerami mam problem, bo młody jeszcze wychodzi nie może :(. Spacer kończy się i zaczyna na łące przy domu ;).
Hihihih, raczej pani psy upodabnia do siebie :):).
[/FONT]

Posted

[quote name='shadow9'][FONT=Calibri] Spacer kończy się i zaczyna na łące przy domu ;). [/FONT]

Jak juz zaczniecie wychodzić "do ludzi" to zapewne NEO zostanie ochrzczony mamusią Flasha;P

Ja jak chodziłam z berneńczykiem(samiec) i malutkim goldkiem to sie pytali czy to mamusia jego;) Takze w Waszym przypadku myslę, że nie będzie żaaadnych wątpliwości;D

Posted

FLY napisał(a):
Jak juz zaczniecie wychodzić "do ludzi" to zapewne NEO zostanie ochrzczony mamusią Flasha;P

Ja jak chodziłam z berneńczykiem(samiec) i malutkim goldkiem to sie pytali czy to mamusia jego;) Takze w Waszym przypadku myslę, że nie będzie żaaadnych wątpliwości;D

Ja spacerując z parą irlandów i małym cavalier king charles spanielem, nawet nie byłam pytana - wszyscy zakładali, że to dziecko tej pary. :crazyeye:

Jak Ekler był mały, to wszyscy myśleli, że jest dzieckiem Szarloty. Zrobiłam nawet kawał mojemu weterynarzowi. Sterylizował Szarlotę pod koniec stycznia, a ja ni stąd ni zowąd w maju przyszłam do gabinetu z Eklerem na rękach i powiedziałam, że zabieg sie nie udał, bo Szarlota urodziła. Widok miny weterynarza - bezcenny. :multi:

A Flash cudny prawie tak jak Neo. :lol: Szkoda tylko, że Neo nie pozwala mi się nigdy głaskać, ale jak widać nie tylko mnie. :shake:

Posted

[FONT=Tahoma]Spokojnie Aniu, jeszcze maluszek zmieni swoje kolorki ;).

Też przeżywałam podobne teksty. Np kiedy Kinnia zostawiła u nas Atosa na przechowanie mimo tego ze chłopaki nie są do siebie podobne zawsze byli albo parą albo mamą z dzieckiem :D:D.[/FONT]
[FONT=Tahoma]
No niestety taki jego urok - "pan niedotykalski" ;).[/FONT]

Posted

shadow9 napisał(a):

No niestety taki jego urok - "pan niedotykalski" ;).

To całkiem fajna cecha. Moje lecą do wszystkich i często mam im to za złe. Czasem ze zwykłej zazdrości, a czasem widząc reakcję 'obiektu atakowanego".

Posted

shadow9 napisał(a):
http://img687.imageshack.us/img687/5093/dsc00358g.jpg

wszystko fajnie i w ogóle, ale dlaczego taki duży stary chłop leży na poduszce a małe dzieciątko nie? :P Co to za sprawiedliwość?? :P
btw. ogromne gratulacje, angielski bobas jest cuuudowny :D:D
i jak przyjemnie będzie popatrzeć i nacieszyć oczy jak ten malec biega po ringu ;)

Posted

No no Twoja Mała Błyskawica przymila się rozbrajająco:) do starszego kumpla Neo!
Na żywo to pewnie boki zrywacie ze śmiechu..jakie chwyty taki Smarkul potrafi zastosować by zwrócić na siebie uwagę swego 'idola':):)
..coś w stylu "wyginam śmiało ciało"..choć czasem widać też nieśmiało wygina to ciało :) zwłaszcza jak chce uszczknąć tych uszych pyszności zakonfiskowanych przez Neo!

Och ubaw po pachy!