Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 935
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Calibri]Już wróciliśmy i jestem w bardzo pozytywnym szoku :).
W brew moim obawą młody przejechał cała drogę bez jakiś większych akcji.
Na hale o dziwo wszedł bardzo chętnie, co więcej bardzo mu się tam podobało ;). Odważnie zwiedzał teren, wąchał, ale na ringu liczyła się tylko pani, ringówka i… smaczek :D.
Zdjęcia jutro, a na razie filmik z naszego wypadu ;).
[/FONT]
[video=youtube;TxRJIco_YDE]http://www.youtube.com/watch?v=TxRJIco_YDE&feature=player_embedded[/video]

Prócz tego ja z Desikiem na Mp zajęlismy 4lokate w grupie starszej. Jestem z obu chłopkaów bardzo dumna i mam nadzieje, że uda mi sie wyjsc z Dessim również w Rzeszowie ;). Dziękuje Ewie za marynarke, gdyż ja, gapa zostawiłam cały swoj strój w domu ;).

Posted

No super :) Nie było problemu z przemyceniem młodego? Bo ja jakoś będę musiała go do Rzeszowa przemycić, jako że nie zgłoszeni jesteśmy a zostawić dziecko nie ma z kim...

Posted

Tak, wczoraj wysłałam zgłoszenie swoje i Flasha ;). Mam nadzieje, że uda mi sie Desika dorwac :D.

Nie było żadnego problemu, nikt nawet mi książeczki nie sprawdzał. Możesz powiedziec, że mały jest zgłoszony do baby a zgłoszenie nie doszło, ale teraz chyba można wprowadzac na wystawy nie zgłoszone psy.

Dziękujemy za gratulacje ;).

Posted

Pięknie stoicie, pięknie się ruszacie :) Zazdraszczam pięknej postawy malucha, mój Karmelo się zapiera do tyłu niemożebnie ;) A Dess w ruchu to coś pięknego, widziałam to wiem co mówię ;)

Posted

Błyskawica jak przystało na imię, tak 'zadebiutował' :)!
Patrzeć na Was (mimo ze z fotek czy filmików) to naprawdę przyjemność!
Trzymamy kciuki za Rzeszów!!!

P.S. Zdjęcia piękne.. cóż wprawna ręka Dave'a;)

Posted

Maluch zapowiada się wystawowo super :) szkoda, ze w Rzeszowie debiutu pewnie nie zobacze, bo caly dzien sekretarzuję, nie wiem nawet jak daleko będę od waszego ringu?

A Dessi w ruchu -ojj tak -mistrzostwo :)

Gapo, nie zapominaj już tego stoju, bo pięknie się prezentujecie i to 4 miejsce pewnie przez jeansy było :):):)

Posted

[FONT=Tahoma]Dzisiaj wykorzystaliśmy trochę lepszą pogodę i wybraliśmy się w pola sprawdzić jak sie miewa nasza pasja łowiecka ;). No i nawet nie było tak źle...[/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma]Ćwiczymy stójki[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]

[FONT=Tahoma][/FONT]