Kisses Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Kciuki, kciuki, kciuki trzymam :D A Simbek pazurki. Quote
IrishDevils Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 [FONT=Calibri]Już wróciliśmy i jestem w bardzo pozytywnym szoku :). W brew moim obawą młody przejechał cała drogę bez jakiś większych akcji. Na hale o dziwo wszedł bardzo chętnie, co więcej bardzo mu się tam podobało ;). Odważnie zwiedzał teren, wąchał, ale na ringu liczyła się tylko pani, ringówka i… smaczek :D. Zdjęcia jutro, a na razie filmik z naszego wypadu ;). [/FONT] [video=youtube;TxRJIco_YDE]http://www.youtube.com/watch?v=TxRJIco_YDE&feature=player_embedded[/video] Prócz tego ja z Desikiem na Mp zajęlismy 4lokate w grupie starszej. Jestem z obu chłopkaów bardzo dumna i mam nadzieje, że uda mi sie wyjsc z Dessim również w Rzeszowie ;). Dziękuje Ewie za marynarke, gdyż ja, gapa zostawiłam cały swoj strój w domu ;). Quote
Kisses Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Pięknie, pięknie :D Gratulacje za MP również! Już na Rzeszów zgłoszona? :D Quote
Darianna Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 No super :) Nie było problemu z przemyceniem młodego? Bo ja jakoś będę musiała go do Rzeszowa przemycić, jako że nie zgłoszeni jesteśmy a zostawić dziecko nie ma z kim... Quote
IrishDevils Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Tak, wczoraj wysłałam zgłoszenie swoje i Flasha ;). Mam nadzieje, że uda mi sie Desika dorwac :D. Nie było żadnego problemu, nikt nawet mi książeczki nie sprawdzał. Możesz powiedziec, że mały jest zgłoszony do baby a zgłoszenie nie doszło, ale teraz chyba można wprowadzac na wystawy nie zgłoszone psy. Dziękujemy za gratulacje ;). Quote
Darianna Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Już się nie mogę doczekać aż wymiziam Flasha :D Będzie wesoło ze szczeniorami przy ringu :) Quote
IrishDevils Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 No i mam zdjęcia ;). Wszystko by Dave ;). Najpierw JH: Cudowny ruch Desika :loveu: Quote
Darianna Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Pięknie stoicie, pięknie się ruszacie :) Zazdraszczam pięknej postawy malucha, mój Karmelo się zapiera do tyłu niemożebnie ;) A Dess w ruchu to coś pięknego, widziałam to wiem co mówię ;) Quote
marciaaa Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Błyskawica jak przystało na imię, tak 'zadebiutował' :)! Patrzeć na Was (mimo ze z fotek czy filmików) to naprawdę przyjemność! Trzymamy kciuki za Rzeszów!!! P.S. Zdjęcia piękne.. cóż wprawna ręka Dave'a;) Quote
Kalunia_C Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Gratuluję serdecznie pięknego debiutu :-) Quote
McDzik Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Maluch zapowiada się wystawowo super :) szkoda, ze w Rzeszowie debiutu pewnie nie zobacze, bo caly dzien sekretarzuję, nie wiem nawet jak daleko będę od waszego ringu? A Dessi w ruchu -ojj tak -mistrzostwo :) Gapo, nie zapominaj już tego stoju, bo pięknie się prezentujecie i to 4 miejsce pewnie przez jeansy było :):):) Quote
IrishDevils Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 [FONT=Tahoma]Dzisiaj wykorzystaliśmy trochę lepszą pogodę i wybraliśmy się w pola sprawdzić jak sie miewa nasza pasja łowiecka ;). No i nawet nie było tak źle...[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]Ćwiczymy stójki[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Quote
IrishDevils Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Biegne mamo! Były też kąpiele w śmierdzącej, zimnej wodzie Quote
IrishDevils Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Zimnowy Flasho Mój duży chłopak ;) Quote
Recommended Posts