FLY Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Wszystkiego najlepszego dla rudzielca:) Śliczny jest! Quote
Zuza i Noddy Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Sto lat dla Falsha i kolejnych BOBów ;) Quote
McDzik Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 100 lat Flasho :loveu: samych sukcesów! Pięknie przedstawiony rozwój smyka na fotkach :) Quote
konikowa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Flasho 100 lat!! Wiele radości, przepysznych kości i samej miłości!! Teraz to dopiero będziesz rozchwytywany przez dziewczyne :D Quote
marciaaa Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ola, przy tej okazji 'roczku' Flasha - życzę Ci, aby rozwijał sie nadal tak obiecująco, ale przede wszystkim wiódł zdrowe,długie, NORMALNE psie życie jako Twój towarzysz i przyjaciel:) Pozdraiwamy! Quote
Kalunia_C Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Kochani, Armin potrzebuje operacji na którą nas nie stać. Staramy się uzbierać fundusze jak potrafimy. Jeśli możecie pomóc, zajrzyjcie na allegro: http://allegro.pl/cegielka-na-operacje-piekne-kolczyki-i1333857223.html Przekażcie też link znajomym, może ktoś zechce pomóc. Liczy się każdy grosz. Pozdrawiam i z góry dziękuję Quote
IrishDevils Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Zawsze będziemy pamiętać... Quote
FLY Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Kurcze..dziś rano o Nim myślałam, że właśnie jakoś rok temu..nie wiedziałam że dokładnie rok. Quote
IrishDevils Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Ależ dawno tu nie byłam... :P. Trochę się u nas zmieniło :). A tym czasem... Miło jest nam poinformować, że na początku lutego2012 spodziewany się szczeniąt w hodowli ebony-sett po naszym Flashu (Cordarragh PICASSO). Mamą szczeniaków zostanie siostrzenica naszego kochanego Neola - Luna (COME AS YOU ARE Zambi), jak dla mnie jego żeńska wersja :). Więcej o miocie "F"- Flash na www.ebony-sett.eu Quote
dancingqueen Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ola, Ola ale ty tu żadnych nowości nie wstawiasz :D Nathem się nie chwalisz, a lada chwila będzie już Młodzieżowym Championem:P A tymczasem " małe Flaszki " rosną i już pojawiły się na wystawach. Ebony Sett Flashing Flame już 2 x Najlepsze Baby w Rasie. słodziutka i piękna dziewczynka. :multi::multi: Kilka razy występował synek Flaszki czyli Ebony Sett FLASHING FLAMENCO I wystawa - Best in show baby 3 ( Rybnik ) II wystawa - Best in show baby 1 ( Krakow ) III wystawa - Najlepsze baby w rasie IV wystawa - Best In show baby 3 ( Nowy Targ ) Debiutowała też sunia Ebony Sett Flashing fenomenal I w warszawie zdobyła najlepsze baby :loveu: zdjęcie od właścicieli Figi - Pani Anna i Pan Tomasz Skalscy :) GRATULACJE FLASZKO , udały Ci się dzieciaki :* Quote
Recommended Posts