Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a jaka to Fundacja? ktoras jest pieskiem zainteresowana? Dziewczyny musza sie wypowiedziec ale ja mysle, ze to dobry pomysł tym bardziej, ze tutaj nikt go nie chce:-(

Posted

[quote name='Brysio']a juz wszystko wiem:oops: to ta Fundacja, ktora zabrała oskalpowaną sunię tak?

Tak Brysio!
To wątek oskalpowanej suni, już teraz zabranej do Niemiec:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/oskalpowana-bez-skory-ma-dt-pojedzie-do-niemiec-130777/

tam na stronie 28 jest wypowiedź _Lary i link do tej niemieckiej fundacji:
http://www.cg_ztz.republika.pl/

W sprawie tych niemieckich adopcji trzeba się kontaktować na PM bezpośrednio z _Larą.

Ja się obawiam, że adopcja za granicą to dla Reyvena dosłownie ostatnia szansa:-( Warto rozważyć tą opcję i ogólnie dać _Larze odpowiedź na jej pytanie.

Posted

Przy chodzeniu osoba która się nie zna nawet nie zauważyłaby że on jest chory na stawy. Z tego co wiem to Rejvenowi siadł tylko jeden staw i największy problem jaki ma to przy wstawaniu. Jak sie położy to ciążko mu wstać. Choć wydaje mi się że leki mu troche pomogły, już go tak nie boli.

na schodach to nie wiem jak, bo nie ma w schronisku schodów.

aha, doszło od bico 50 zł

Posted

Cantadorra napisał(a):
Przygotujcie mi i wyslijcie na priva ogloszenie, dam do Dziennika Baltyckiego. W przyszlym tygodniu sie ukaze.

Super, dziękujemy bardzo.

Jak długie ma być to gołoszenie? na ile mniej więcej znaków?

Posted

Na chwile obecną z gazety bałtyckiej (Cantadorra dzięki:loveu:) dzwonily 4 osoby, jednej odmówiłam, bo chciała psa do pilnowania, jeden pan stwierdził, że 5-letni pies jest za stary. Inna pani tylko popytała i podziękowała, a jeszcze inne powiedziała, że wolałaby sie sama zapoznać z psem przed adopcją, a tak daleko jechać nie będzie.

Zastanawiam się nad ogłoszeniem w gazecie "Mój pies" ze zdjęciem.
Wiem, że to dorgie, ale mamy 316 zł, leki powinny na chwile obecną starczyć do końca marca. Wiem, że był ktoś tutaj kto obiecywał wplacać pieniądze gdyby zabrakło na leki. Wiec może zaryzykować? Może tak byc ze to nic nie da, ale jak nie spróbujemy to sie tego nie dowiemy. A moze akurat....

Posted

A mozecie sie dowiedziec jak jest z radiem? Nam sie udalo dac ogloszenie do radia gdansk dla Elvisa i znalazl sie domek. Ale najlepiej lokalne radia, bo czasem ludzie chca psa zobaczyc.

Posted

Jeśli będzie cisza po ogłoszeniu powtórzę jeszcze raz i dam dodatkowo do Wiadomości Rudzkich . A potem będziemy kombinować ...;)