jusstyna85 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Reyven to ulubieniec pracowników i bardzo dobry stróż. Zna podstawowe komendy, które posłusznie wykonuje. Zgadza się z innymi psami. Jest łagodny w stosunku do dzieci. Ciągle dopomina się o odrobinę pieszczot. Jednak nie wszystko jest takie piękne...Reyven pomimo swojego młodego wieku ma problemy ze stawami przez co trochę utyka. Może to być spowodowane tym, że jako szczeniak był trzymany przez kogoś w nieodpowiednich warunkach, np. zimnie, dlatego teraz PILNIE potrzebuje domu, gdzie miałby swoje ciepłe miejsce i mógłby otoczyć nową rodzinę swoją psią opieką. SĄ 20-STO STOPNIOWE MROZY :( TO WSZYSKO POGŁĘBIA JEGO PROBLEMY ZDROWOTNE...PILNIE POTRZEBNY DT I POMOC W OGŁOSZENIACH Potrzebne sa pieniądze na leki dla Rejvena wpłaty 150 zł- Bjuta 200 zł- Agata.Sonia 20 zł- GOSI17 50 zł- AleksadraJ. 50 zł- bico wydatki 154 zł- wysłane na konto schroniska za zakup scanodylu 316 zł ogłoszenia cafeanimal.pl allegro.pl petworld.pl/ogloszenie/psy/ e-zwierzak.pl/oddam adopcjapsa.pl katowice.gumtree.pl wegetarianie.pl vetmozga.com ogloszenia.adverts.pl bono-polska.pl ojej.pl zwierzeta.5aleja.pl nasipupile.pl mojpupil.pl kupiepsa.pl przygarnijzwierzaka.pl czworonogi.eu Quote
Brysio Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 zrobie ogłoszenia, psiak jest przepiękny!! Quote
Jaaga Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Justyna, jutro chyba Sara pojedzie do nowego domu. Jeśli się uda, to może jeszcze ktoś zadzwoni z jej ogłoszeń i bedę o nim mówić. Sara ma ten sam problem w tym wieku. Mam ją z przerwą od 1,5 roku i cały czas kuleje przez roczny pobyt w schronie na betonie. Stara Sara zresztą też. Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Zbójini napisał(a):jak możemy pomóc? ogłoszenia? Ogłoszenia na pewno przydałyby sie... Jaaga dzięki :) Quote
Zbójini Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jusstyna85 napisał(a):Ogłoszenia na pewno przydałyby sie... Jaaga dzięki :) zróbcie jakiś tekst i kontakt a ja zaraz przyciągne mojego"podwykonawcę" od ogłoszeń czyli 1doberman:razz: Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='Zbójini']zróbcie jakiś tekst i kontakt a ja zaraz przyciągne mojego"podwykonawcę" od ogłoszeń czyli 1doberman:razz: Słyszałam, że się dobrze uzupełniacie :) dziękuje zdj są w 1. poście,a tekst: tytuł OWCZAREK NIEMIECKI (MIX)domowy szuka dmu Reyven to ulubieniec pracowników i bardzo dobry stróż. Zna podstawowe komendy, które posłusznie wykonuje. Zgadza się z innymi psami. Jest łagodny w stosunku do dzieci. Ciągle dopomina się o odrobinę pieszczot. Jednak nie wszystko jest takie piękne...Reyven pomimo swojego młodego wieku ma problemy ze stawami przez co trochę utyka. Może to być spowodowane tym, że jako szczeniak był trzymany przez kogoś w nieodpowiednich warunkach, np. zimnie, dlatego teraz PILNIE potrzebuje domu, gdzie miałby swoje ciepłe miejsce i mógłby otoczyć nową rodzinę swoją psią opieką. Znajduje sie w schronisku w Rudzie Śląskiej.Jest możliwy transport po wcześniejszym uzgodnieniu. kontakt: 505 843 542 Quote
Brysio Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 OGŁOSZENIA www.petworld.pl/ogloszenie/psy/owczarek-niemiecki-do-oddania/665 www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/1646/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2666,Lw==.html katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Owczarek-niemiecki-do-oddania-W0QQAdIdZ97765201 www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1414.html www.vetmozga.com/ogloszenia/szukaj.php?itemads=0 ogloszenia.adverts.pl/sa/adm.htm?ak=mogl www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/10761 www.ojej.pl/ www.zwierzeta.5aleja.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=6114&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=15 www.nasipupile.pl/ogloszenie/zobacz/520_owczarek-niemiecki-szuka-domu www.mojpupil.pl/ogloszenia kupiepsa.pl/detail.php?siteid=36282 www.przygarnijzwierzaka.pl/ www.czworonogi.eu NIEKTORE JESZCZE CZEKAJĄ ZA POTWIERDZENIE MODERATORA WIE PODAŁAM GŁÓWNĄ STRONKE Quote
jusstyna85 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Nie wiem który raz już dzisiaj będę to pisała Tobie :) dziękuje... Quote
Brysio Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 jusstyna85 napisał(a):Nie wiem który raz już dzisiaj będę to pisała Tobie :) dziękuje... oj przesan, przestan hehehe:oops: Quote
Asta17 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tak! Revi to pies w bardzo PILNEJ potrzebie. Jego stawy są w złym stanie. Coraz trudniej mu wstać. Stanowi to również zagrożenie jeśli napadną go jakieś psy, gdyż jego sprawność fizyczna nie jest najlepsza i ciężko będzie mu się obronić. Quote
1doberman Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Psina ma już swoje allegro. Owczarek niemiecki mix 5 lat błaga o dom (524045664) - Aukcje internetowe Allegro Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 1doberman napisał(a):Psina ma już swoje allegro. Owczarek niemiecki mix 5 lat błaga o dom (524045664) - Aukcje internetowe Allegro dziękuje...:) Quote
AleksandraJ Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Brysio napisał(a):OGŁOSZENIA www.petworld.pl/ogloszenie/psy/owczarek-niemiecki-do-oddania/665 www.e-zwierzak.pl/oddam/0,1,0,0,0,0/1646/ www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,2666,Lw==.html katowice.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Owczarek-niemiecki-do-oddania-W0QQAdIdZ97765201 www.wegetarianie.pl/classifieds-detail-cat-6-de-1414.html www.vetmozga.com/ogloszenia/szukaj.php?itemads=0 ogloszenia.adverts.pl/sa/adm.htm?ak=mogl www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/101/d/3/id/10761 www.ojej.pl/ www.zwierzeta.5aleja.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=6114&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=15 www.nasipupile.pl/ogloszenie/zobacz/520_owczarek-niemiecki-szuka-domu www.mojpupil.pl/ogloszenia kupiepsa.pl/detail.php?siteid=36282 www.przygarnijzwierzaka.pl/ www.czworonogi.eu NIEKTORE JESZCZE CZEKAJĄ ZA POTWIERDZENIE MODERATORA WIE PODAŁAM GŁÓWNĄ STRONKE Brysio Tyś jest Wielka!!:loveu: Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Tyle ogłoszeń...gdzie ten dom?:( Quote
lunarmermaid Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 No i następny piękny Onek w waszym schronie. Co to wylęgarnie macie czy co??? ŚLICZNY JEST!!! Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 lunarmermaid napisał(a):No i następny piękny Onek w waszym schronie. Co to wylęgarnie macie czy co??? ŚLICZNY JEST!!! Najwięcej psów jest właśnie Owczarkowatych :( Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Dlaczego nikt o nim nie pamięta....?:( proszę ,niech mu ktoś pomoże...nie zostawiajcie go z jego bólem...;( Quote
jusstyna85 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Pies cierpi,on naprawde cierpi,na dworze jest mróz...psy widzą, że jest słaby...ma szanse na normalne życe na środkach przeciwbólowych,kiedy będzie go bolało, POTRZEBNY TYLKO DOM,CZY DT,KTÓRY DA MU SZANSĘ...:( Quote
kaa Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Z Reywenem jest naprawdę bardzo źle ,z ogromnym trudem wstaje , widać że sprawia mu to straszny ból, psy wyczuwając jego słabość zaczeły go atakować, dla niego dalszy pobyt w schronisku to droga przez mękę ... Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Dla niego są tylko 2 wyjścia ukojenia bólu... DT,który zapewni mu ciepło,albo uśpienie... To okropne,ale prawdziwe...pozostawienie go samemu sobie w bólu,to okropieństwo....:( Quote
jusstyna85 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Zbójini napisał(a):300 wejśc na Allegro Zbójjni ten pies teraz cierpi niebywałe katusze...on nie doczeka stalego domku,naprawde cierpi...:( trzeba sie naprawde zastanowić co dalej...:( Quote
Recommended Posts