Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Reyven to ulubieniec pracowników i bardzo dobry stróż.
Zna podstawowe komendy, które posłusznie wykonuje.

Zgadza się z innymi psami.

Jest łagodny w stosunku do dzieci. Ciągle dopomina się o odrobinę pieszczot.

Jednak nie wszystko jest takie piękne...Reyven pomimo swojego młodego wieku ma problemy ze stawami przez co trochę utyka.

Może to być spowodowane tym, że jako szczeniak był trzymany przez kogoś w nieodpowiednich warunkach, np. zimnie, dlatego teraz PILNIE potrzebuje domu, gdzie miałby swoje ciepłe miejsce i mógłby otoczyć nową rodzinę swoją psią opieką.

SĄ 20-STO STOPNIOWE MROZY :( TO WSZYSKO POGŁĘBIA JEGO PROBLEMY ZDROWOTNE...PILNIE POTRZEBNY DT I POMOC W OGŁOSZENIACH

Potrzebne sa pieniądze na leki dla Rejvena

wpłaty
150 zł- Bjuta
200 zł- Agata.Sonia
20 zł- GOSI17
50 zł- AleksadraJ.
50 zł- bico

wydatki
154 zł- wysłane na konto schroniska za zakup scanodylu

316 zł

ogłoszenia
cafeanimal.pl
allegro.pl
petworld.pl/ogloszenie/psy/
e-zwierzak.pl/oddam
adopcjapsa.pl
katowice.gumtree.pl
wegetarianie.pl
vetmozga.com
ogloszenia.adverts.pl
bono-polska.pl
ojej.pl
zwierzeta.5aleja.pl
nasipupile.pl
mojpupil.pl
kupiepsa.pl
przygarnijzwierzaka.pl
czworonogi.eu

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justyna, jutro chyba Sara pojedzie do nowego domu. Jeśli się uda, to może jeszcze ktoś zadzwoni z jej ogłoszeń i bedę o nim mówić.
Sara ma ten sam problem w tym wieku. Mam ją z przerwą od 1,5 roku i cały czas kuleje przez roczny pobyt w schronie na betonie.
Stara Sara zresztą też.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ogłoszenia na pewno przydałyby sie...

Jaaga dzięki :)

zróbcie jakiś tekst i kontakt a ja zaraz przyciągne mojego"podwykonawcę" od ogłoszeń czyli 1doberman:razz:

Posted

[quote name='Zbójini']zróbcie jakiś tekst i kontakt a ja zaraz przyciągne mojego"podwykonawcę" od ogłoszeń czyli 1doberman:razz:

Słyszałam, że się dobrze uzupełniacie :) dziękuje
zdj są w 1. poście,a tekst:

tytuł OWCZAREK NIEMIECKI (MIX)domowy szuka dmu

Reyven to ulubieniec pracowników i bardzo dobry stróż.
Zna podstawowe komendy, które posłusznie wykonuje.

Zgadza się z innymi psami.

Jest łagodny w stosunku do dzieci. Ciągle dopomina się o odrobinę pieszczot.

Jednak nie wszystko jest takie piękne...Reyven pomimo swojego młodego wieku ma problemy ze stawami przez co trochę utyka.

Może to być spowodowane tym, że jako szczeniak był trzymany przez kogoś w nieodpowiednich warunkach, np. zimnie, dlatego teraz PILNIE potrzebuje domu, gdzie miałby swoje ciepłe miejsce i mógłby otoczyć nową rodzinę swoją psią opieką.
Znajduje sie w schronisku w Rudzie Śląskiej.Jest możliwy transport po wcześniejszym uzgodnieniu.

kontakt:
505 843 542

Posted

Tak! Revi to pies w bardzo PILNEJ potrzebie. Jego stawy są w złym stanie. Coraz trudniej mu wstać. Stanowi to również zagrożenie jeśli napadną go jakieś psy, gdyż jego sprawność fizyczna nie jest najlepsza i ciężko będzie mu się obronić.

Posted

Pies cierpi,on naprawde cierpi,na dworze jest mróz...psy widzą, że jest słaby...ma szanse na normalne życe na środkach przeciwbólowych,kiedy będzie go bolało, POTRZEBNY TYLKO DOM,CZY DT,KTÓRY DA MU SZANSĘ...:(

Posted

Z Reywenem jest naprawdę bardzo źle ,z ogromnym trudem wstaje , widać że sprawia mu to straszny ból, psy wyczuwając jego słabość zaczeły go atakować, dla niego dalszy pobyt w schronisku to droga przez mękę ...