gonia66 Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 JA NA RAZIE nie mogę si e deklarowac, bo musze wywiazac się z innych deklaracji a nie chce aby moj TZ mnie na ulice wywalił:eviltong: On i tak nic nie wie o żadnych przelewach- wie tylko o Allegro;) Ale jak tylko będe mogla na pewno przeleję jakąs kwotę, chocby drobną. Poki co postaram sie wkleic banerek, rozeslac wątek po znajomych..no i proponuje skladac tu konkretne deklaracje miesieczne-kto ile by mol- bo ta kuracja na pewno potrwa wiecej niz miesiac a tam jest jeszcze jeden taki bidak- moze też dla niego te leki..tak"przy okazji"...jak mylsicie cioteczki?? Gdyby takie deklaracje byly i byly wklejone na pierwsza- bedziecie wiedziały- jaką kwotą na pewno dysponujecie i czy mozecie ratowac tez drugą bidę...ale to tylko propozycja- nie wiem czy sluszna:cool3: Quote
AleksandraJ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Cosik nie tak, piszą do mnie na PM czy ja mam nr konta bo sie niktorzy doprosić nie mogą.. Bardzo prosimy o podanie konta wszystkim zainteresowanym na PM bo potem sie może to rozplynąć, jak bedzie brakowac to doloze z aukcji cegielkowej... tylko musi ktos kompetenty (kto sie zajmuje Reywenem) podsumowac deklaracje podac nr kont i napisac ile brakuje... Quote
kaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Został zakupuiony Scanodyl dla Reywena i Feniksa z rudzkich pieniędzy, które przelała Pianka na konto schroniska, na razie mają zapewnione leki na 25 dni, dzisiaj także z rudzkich zostanie zakupiona Glukozamina dla nich .Na dalsze leczenie trzeba zbierać. Justyna poda numer konta , bardzo prosimy o cierpliwość , ma bardzo ważne powody dla których nie przebywa czasowo na dogo. :-( . Rachunek za Scanodyl jest na wątku Rudzkim. Quote
jusstyna85 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Pianka poda swój nr konta,przykro mi ale ja na razie musze zwolnić tempo :( Quote
AleksandraJ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 kaa napisał(a):Został zakupuiony Scanodyl dla Reywena i Feniksa z rudzkich pieniędzy, które przelała Pianka na konto schroniska, na razie mają zapewnione leki na 25 dni, dzisiaj także z rudzkich zostanie zakupiona Glukozamina dla nich .Na dalsze leczenie trzeba zbierać. Justyna poda numer konta , bardzo prosimy o cierpliwość , ma bardzo ważne powody dla których nie przebywa czasowo na dogo. :-( . Rachunek za Scanodyl jest na wątku Rudzkim. Wiem...:-( Dlatego prosila abym poprosila Piankę lub Kaa o podanie tego numeru, bo ona nie ma mozliwosci czasowych... Quote
Pianka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Zaraz podam wszystkim numer konta. w tytule wpisujcie swój nick i że dla Rejwena. a tymczasem dam zdjecia ze spacerku. numer konta powysyłany, jakbym kogoś omineła to się przypomnijcie. i jeszcze jedno bannerek rejvena jest za duży, musicie go zmniejszyć do wysokosci 100 piksele Quote
kaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Pianka to zrób nowy wykorzystując któreś z jego nowych zdjęć , będzie na pewno piękny i wymiarowy :cool3: Quote
Bjuta Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Cóż to za przepiękny pies!!! Dzięki za nr konta! ;) Quote
kaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Rachunek za 100 tabletek Glukozaminy ,z rudzkich pieniążków na wątku schroniska . Po 50 na psiaka , na razie. No to rozpoczynamy intensywne leczenie , oby jak najszybciej były efekty. :roll: Quote
kaa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Reywenku pokaż się wszystkim jakiś ty piękny... Quote
AleksandraJ Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 kaa napisał(a):Rachunek za 100 tabletek Glukozaminy ,z rudzkich pieniążków na wątku schroniska . Po 50 na psiaka , na razie. No to rozpoczynamy intensywne leczenie , oby jak najszybciej były efekty. :roll: Czy moglabym prosic o link do wątku? Jutro przeleje pieniazki, prosze mi jeszcze powiedziec, czy nr. ktory dostalam od Panki to rowniez na Reyvena? :roll: Jesli nie to poproszę :loveu: Quote
kaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 To link do wątku Rudzkiego http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-rudzie-slaskiej-ogromne-przepelnienie-pomoz-im-przetrwac-zime-75577/ A na numer konta który podała Pianka są również zbierane pieniądze na Reywena,( z dopiskiem na Reywena). ;) Quote
AleksandraJ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Nie umialam znalzezc rachunku ;/ Wysylam na Reyvena dzisiaj :diabloti: Quote
kaa Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 AleksandraJ napisał(a):Nie umialam znalzezc rachunku ;/ Wysylam na Reyvena dzisiaj :diabloti: Rachunek jest na 184 stronie;) Quote
Agata,Sonia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Przelalam dzisiaj na Reyvena 200zl tak jak obiecalam;),a poniewaz nasz przystojniak nie jedzie do hoteliku to drugie 200zl,ktore mialam przelac w pozniejszym terminie(na hotel) przeznacze w tym miesiacu na inne pieski. Nie wiem na ile dni wykupione sa leki:roll: Jak sie skoncza to przesle pieniazki na nastepne opakowanie/nia. Quote
Pianka Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 AleksandraJ napisał(a):Nie umialam znalzezc rachunku ;/ Wysylam na Reyvena dzisiaj :diabloti: czy pieniązki które wysłałaś mam rozumieć jako zwrot? czy poprostu jako pieniązki juz na następne leki? Agata dziękujemy, oczywiście przeznacz te 200 na innego psiaka. Rejven nie pojedzie do hotelu, tam czułby się źle. Ale jeśli da sie załatwić DT to jaknajbardziej;) Ale póki co leki sa najważniejsze;) wpłaty 150 zł- Bjuta 200 zł- Agata.Sonia 350 zł Quote
Recommended Posts