Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pianka napisał(a):
Tylko, ze bez waszej pomocy Rejvenowi się nie pomoze, jest tylko jedna deklaracja na 50 zł. Brakuje jeszcze 150.
Kto się dołoży?

ja się dołożę, deklaracja stała 30 zł:lol:

Posted

Dziewczyny na razie prosiliśmy o deklarację z wpłatami się wstrzymajcie, będzie zabrany, Basia powie że wszystko w porządku i zostaje u niej, wtedy napisze i będziemy zbierać. Życie jest pełne niespodzianek, i tych złych i tych dobrych. Ja się matrwie najbardziej o to jak on będzie tolerował biegające tam koty, zakumplowane z tamtejszymi psami , jest ich tam 5 i są całkiem oswojone, karmione w domku, śpią w dobudówce królików i kozy na sianku. W schronisku powarkiwał na koty na kociarni :roll:

Posted

Reyven bardzo potrzebuje pomocy !!!!!!!!

Zbieramy na leczenie, kto może dorzucić grosik:modla::modla: Zbieramy na leki - brakuje 90 zł miesięcznie:-(

Posted

Bardzo mi przykro,:-( Reywen za TM, we wtorek, nie potrafił się podnieść wył z bólu, weterynarz zdecydował że już dłużej nie można go męczyć:-( . Wszyscy chcieliśmy jak najlepiej , ech:placz:

Posted

o matko!:-(:-(:-(
dopiero po Świętach wróciłam, netu nie miałam...a tu takie koszmarne wieści:-(:-(:-(
żyć się odechciewa normalnie:placz::placz::placz:
a już miało być tak dobrze:-(
ech...słów brak:-(

Posted

Żegnaj Rejvenku (*):-(

zostaly pieniadze Rejvenowi, zgadzacie się zebyśmy je wykorzystali na nasze psy np. Burka, Romka i ogólnie na ogłoszenia innych psów?

Posted

Pianka napisał(a):

zostaly pieniadze Rejvenowi, zgadzacie się zebyśmy je wykorzystali na nasze psy np. Burka, Romka i ogólnie na ogłoszenia innych psów?

ja jestem jak najbardziej za!
szczególnie kasa teraz na paliwo będzie potrzebna na wyjazd Burka do tv.

• 1 year later...