Magot Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Co do tych oczu to jakoś nie zwróciłam na nie zbytniej uwagi:roll: Ale oglądając inne angliki u niektórych też zauważyłam coś takiego:lol: Mój spaniel też ma tą trzecią powiekę wywaloną, ale u większości tak jest;)
Wędkoholik Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Witam To ja Rufus, czyli brzydkie kaczątko. Urodziłem się też jak wy psiaczki piękną kuleczką i też miałem być pięknym seterkiem, ale niestety nic z tego nie wyszło. Daleko mi do waszej łabędziej urody. Ale czy brzydkie kaczątka muszą być odrzucane i pogardzane, czy nie znajdzie się dla mnie kochający domek? Czy już do końca moje życie musi być skazane na łańcuchowy byt w budzie ligockiej tragedii? Czy już nigdy nie będzie mi pisane beztroskie życie u boku mojego pana, gdzie jedynym zmartwieniem będzie otrzymanie kolejnej pięknej zabawki? Czy do końca życia moim jedynym zmartwieniem ma być choć ochłap żarła leżący w misce? Czy zamiast pięknych snów o bieganiu po lasach, polanach i kąpielowych zabawach piłeczką w kryształowej wodzie jeziora, będą sny o pełnej misce, sny w zimowe wieczory o ciepłym mieszkanku przy kominku obok swojego pana w fotelu? Psiaczki kochane pomóżcie mi znaleźć mój domek, mój kochany domek i kochającego mnie pana. Przepraszam, że tu, że wam przeszkadzam, że psuję swą osobą wygląd tej galerii, ale Ligota jest tak strasznym miejscem... Nie dajcie mi tam zginąć w tej kaźni! .
Nugatowa Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Oj zdziwiacie kobiety z tymi oczami :cool1:Setry tak czesto maja. Moze to być opadnieta powieka, ale wyłącznie w skrajnych prztpadkach. Mój Nux bo rozbudzeniu wygląda jak zombi. Z resztą Sylwia i tal ma już wybranego anglika z rudymi uszami, prawda ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Talagia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Liliankowe dziecko :loveu: Lilian powoli już dogania Ravena :razz::razz: Troche nauki pływania :oops: No i zdjecie, z ktorego jestem najbardziej dumna :loveu::loveu: 5 miesieczny Lilus płynie, a Raven niestety siedzi na brzegu i niedowierza :roll: To tyle z dzisiejszego spaceru :) :)
sylrwia Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Talagia'] Troche nauki pływania :oops: http://img409.imageshack.us/img409/9259/sta60150jn7.jpg L: "Bleee to jest mokre!!Mamo ratuj! "
Magot Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ależ One są piękne... :loveu: Już Liliana nie odróżniam od Ravena - są niemal takiej samej wielkości :D
Talagia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Magda:) napisał(a):Ależ One są piękne... :loveu: Już Liliana nie odróżniam od Ravena - są niemal takiej samej wielkości :D Na niektorych zdjeciach musze dawac zblizenie i sprawdzac jaka to obroza, bo sama nie rozrozniam :oops::oops::oops::oops:
Agasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Piekni chlopcy!!!! To moze czas przedstawic... Nadie :) czyli seter angielski... miniatura jak narazie :P
Dream Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Talagia napisał(a):Na niektorych zdjeciach musze dawac zblizenie i sprawdzac jaka to obroza, bo sama nie rozrozniam :oops::oops::oops::oops: Gdzie był ten spacerek? Ładne miejsce...
Talagia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agasia napisał(a):Piekni chlopcy!!!! To moze czas przedstawic... Nadie :) http://img230.imageshack.us/img230/6750/73673033jz4.jpg czyli seter angielski... miniatura jak narazie :P ZAKOCHAŁAM SIE!!!!!!!!! :loveu::loveu: Co za cudo!!!!!! WIECEJ WIECEJ!!! :loveu::loveu: Dream napisał(a):Gdzie był ten spacerek? Ładne miejsce... Katowicki muchowiec - lotnisko :cool1:
Agasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 To troszke mniejsza.. Na razie wystarczy bo to i tak jej premiera... :evil_lol:
Agasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wiesz klaki to nie wszystko.. wolalabym zeby ich nie miala, a zebym ni miala takich 3 swiatow z nia.. ;)
Kaladan Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agasia cudne to twoje małe. Czekam na więcej zdjęć :)
Agasia Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Dzieki ;) Orientujecie sie ile w kłębie (wzorstu) ma przeciętny 6 mies seterek?
Magot Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agasia, Twoja seterka śliczna, i jeszcze te niewinny oczka... :loveu:MIODZIO:loveu: A z jakiej ona hodowli tak w ogóle pochodzi? Wymiziaj "Ciapkę" od nas;)
Nugatowa Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Agasia napisał(a):Piekni chlopcy!!!! To moze czas przedstawic... Nadie :) http://img230.imageshack.us/img230/6750/73673033jz4.jpg czyli seter angielski... miniatura jak narazie :P :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
cenzo Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nasz 'little tiger' czli Oleczek;). Szkoda, ze starszy 'nie ma czasu 'na fotki na spacerze:lol:.
Zambi Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 cudo Liriczek :eviltong::loveu: ps: mieliscie wredoty dac znac jak Wam na granicy poszlo i nic :(
Nor(a) Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 cenzo napisał(a):Nasz 'little tiger' czli Oleczek;). no śliczny... ..chciałam napisać "maluszek", ale on już chyba nie taki maluszek
Judit Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 No to i ja się pochwalę :cool3: O to [FONT=Tahoma]Aaliyah, nasza śliczna malusieńka panienka :loveu:[/FONT] Pierwszy kontakt z kotem ;) 6cio tygodniowe maleństwo :)
cenzo Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Zambi napisał(a):cudo Liriczek :eviltong::loveu: ps: mieliscie wredoty dac znac jak Wam na granicy poszlo i nic :( mam nadzieje, ze niedlugo spotkamy sie na jakiejs wystawie, to 'nadrobimy zaleglosci';) prawdopodobnie juz w Kownie:p
Magot Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 cenzo napisał(a):Nasz 'little tiger' czli Oleczek;). Szkoda, ze starszy 'nie ma czasu 'na fotki na spacerze:lol:. http://i20.tinypic.com/5w03fm.jpg Ale uroczy:loveu: Rozpływam się... Przesłodki niedźwiadek;)
Agasia Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 A to moj maly kurdupelek na swoim debiucie wystawowym.. :)
Recommended Posts