Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co do tych oczu to jakoś nie zwróciłam na nie zbytniej uwagi:roll: Ale oglądając inne angliki u niektórych też zauważyłam coś takiego:lol: Mój spaniel też ma tą trzecią powiekę wywaloną, ale u większości tak jest;)

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
To ja Rufus, czyli brzydkie kaczątko. Urodziłem się też jak wy psiaczki piękną kuleczką i też miałem być pięknym seterkiem, ale niestety nic z tego nie wyszło. Daleko mi do waszej łabędziej urody. Ale czy brzydkie kaczątka muszą być odrzucane i pogardzane, czy nie znajdzie się dla mnie kochający domek? Czy już do końca moje życie musi być skazane na łańcuchowy byt w budzie ligockiej tragedii? Czy już nigdy nie będzie mi pisane beztroskie życie u boku mojego pana, gdzie jedynym zmartwieniem będzie otrzymanie kolejnej pięknej zabawki? Czy do końca życia moim jedynym zmartwieniem ma być choć ochłap żarła leżący w misce? Czy zamiast pięknych snów o bieganiu po lasach, polanach i kąpielowych zabawach piłeczką w kryształowej wodzie jeziora, będą sny o pełnej misce, sny w zimowe wieczory o ciepłym mieszkanku przy kominku obok swojego pana w fotelu? Psiaczki kochane pomóżcie mi znaleźć mój domek, mój kochany domek i kochającego mnie pana. Przepraszam, że tu, że wam przeszkadzam, że psuję swą osobą wygląd tej galerii, ale Ligota jest tak strasznym miejscem... Nie dajcie mi tam zginąć w tej kaźni!

.

Posted

Oj zdziwiacie kobiety z tymi oczami :cool1:Setry tak czesto maja. Moze to być opadnieta powieka, ale wyłącznie w skrajnych prztpadkach. Mój Nux bo rozbudzeniu wygląda jak zombi.

Z resztą Sylwia i tal ma już wybranego anglika z rudymi uszami, prawda ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Liliankowe dziecko :loveu:

Lilian powoli już dogania Ravena :razz::razz:

Troche nauki pływania :oops:

No i zdjecie, z ktorego jestem najbardziej dumna :loveu::loveu: 5 miesieczny Lilus płynie, a Raven niestety siedzi na brzegu i niedowierza :roll:

To tyle z dzisiejszego spaceru :) :)

Posted

Magda:) napisał(a):
Ależ One są piękne... :loveu: Już Liliana nie odróżniam od Ravena - są niemal takiej samej wielkości :D

Na niektorych zdjeciach musze dawac zblizenie i sprawdzac jaka to obroza, bo sama nie rozrozniam :oops::oops::oops::oops:

Posted

Talagia napisał(a):
Na niektorych zdjeciach musze dawac zblizenie i sprawdzac jaka to obroza, bo sama nie rozrozniam :oops::oops::oops::oops:

Gdzie był ten spacerek?
Ładne miejsce...

Posted

Agasia, Twoja seterka śliczna, i jeszcze te niewinny oczka... :loveu:MIODZIO:loveu:
A z jakiej ona hodowli tak w ogóle pochodzi? Wymiziaj "Ciapkę" od nas;)

Posted

No to i ja się pochwalę :cool3: O to [FONT=Tahoma]Aaliyah, nasza śliczna malusieńka panienka :loveu:[/FONT]

Pierwszy kontakt z kotem ;)

6cio tygodniowe maleństwo :)

Posted

Zambi napisał(a):
cudo Liriczek :eviltong::loveu:

ps: mieliscie wredoty dac znac jak Wam na granicy poszlo i nic :(

mam nadzieje, ze niedlugo spotkamy sie na jakiejs wystawie, to 'nadrobimy zaleglosci';) prawdopodobnie juz w Kownie:p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...