Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko jedna fotka?A te z ringu nie powychodziły?
Pierwsza z lewej to moja Risa(JOY OF LIFE Diervilla),następnie Malinka(INDIAN SUMMER SKY Diervilla),Toffee(Romarne HOPE) i Herosek również Diervillowy;) .

Posted

Musze wam przedstawić moj nowy nabytek!!! :loveu: :loveu:
Oto Lilianek :diabloti: , przyjechał do mnie dzisiaj ze Skierniewic i juz z Ravenem ma jakieś tajne układy :roll: (Kradną wspólnie buty:oops: )
Lilo 25 czerwca skończy 8 tygodni, jest synem ślicznej Jagusi i Philipa.

Posted

:p śliczności:p to kiedy zobaczymy Lilianka "na żywo"???:p skoro ma dwa miesiące to najwcześniej wystawisz go pod koniec października??

Posted

To ja też się pochwalę moim nowym nabytkiem. Constant Delight Zambi po domowemu Ekler, jutro kończy 3 miesiące.

Posted

aga616 napisał(a):
:p śliczności:p to kiedy zobaczymy Lilianka "na żywo"???:p skoro ma dwa miesiące to najwcześniej wystawisz go pod koniec października??

Będziemy w baby na klubowej we wrześniu ;) No i później zabiore go na kilka wystaw towarzysko. A wystawiać będzie sie w szczeniakach dopiero w Poznaniu albo Kielcach :razz:

Posted

[quote name='moth']

Stella,szczenię jest boskie:loveu: :loveu: :loveu: .
Zazdroszcze,tez marze o kolejnym seterku zawłaszcza po takim tatuśku jakiego ma Ekler:razz: .

Posted

No to ja tez się muszę pochwalić:) Dzis w nocy urodziło nam się 2 chłopców i 6 dziewczynek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='klepcia']No to ja tez się muszę pochwalić:) Dzis w nocy urodziło nam się 2 chłopców i 6 dziewczynek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

No..no..:lol: gratulacje, niech rosną zdrowo..:lol:

Posted

A ja mam pytanie. Bo nie chce zakladac specjalnie watku.. Czy seterom obcinacie siersc na uszach, ze maja taka krotka, czy to tak naturalnie i zalezy od osobnika? Bo raz widze z dluga a innym razem z krotka. :confused:

Posted

Edzina napisał(a):
A ja mam pytanie. Bo nie chce zakladac specjalnie watku.. Czy seterom obcinacie siersc na uszach, ze maja taka krotka, czy to tak naturalnie i zalezy od osobnika? Bo raz widze z dluga a innym razem z krotka. :confused:

Kazdy seter z krotka sierscia na uszach ma uszy strzyzone lub trymowane :)
Nie ma prawdziwych seterow z krotka sierscia na uszach ;)

Posted

bzuma napisał(a):
Kazdy seter z krotka sierscia na uszach ma uszy strzyzone lub trymowane :)

W jakim celu? Zeby lepiej powietrze dochodzilo?

Posted

Edzina napisał(a):

odpowiem za siebie ;) trymuje swoje bo 1- jezdze na wystawy, 2- uwazam, ze glowa jest bardziej elegancka i nie robia sie oltuny za uszami:evil_lol:

Posted

Edzina napisał(a):

Taki trend :lol: . Mnie ogolone uszka też zdecydowanie bardziej się podobają. Vega mimo, ze bezrodowodowa ma regularnie strzyzone uszka i przy okazji szyje. Po godzince spedzonej u fryzjera wychodzi stamtad zupelnie inny pies :loveu:.

W naszym przypadku ma to tez praktyczne znaczenie. Blue (gordonka) w zasadzie codziennie wylizuje Vedze uszka (potrafi ją myć jak szczeniaka), przez te "zabiegi" nie strzyzone wcześniej uszy byly ciągle pozlepiane :shake:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...