Talagia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 aga616 no to psiaki miały wakacje! Moje leza na kafelkach w łazience i stanowczo wzbraniaja sie przed wychodzeniem gdziekolwiek ;) Musze po 20 zabierac Ravenka zeby sobie pobiegał... A miedzy moimi psiskami jest rok różnicy i uważam, ze to troszke mało, ale albo pies teraz na wakacje albo wcale. Bo w przyszlym roku juz nie bede miec tyle czasu na wychowanie szczeniątka, a Raven jest przeszczęśliwy, ze wreszcie ma kompana do zabaw w domu ;)
Magot Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Najładniejsza foteczka mojego setera szkockiego w wersji mini:evil_lol: Zaraz będą następne... :evil_lol::evil_lol:
Magot Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Oj, sorki, że w ogóle zamieszczam foty na tym temacie, ale mam nadzieję, że się nie obrazicie?:roll::oops:
Sydney00 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 A za co tu sie obrazac? ;) Ślicznego masz tego "gordonka"... :loveu:
Magot Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Hi, hi cieszę się, że przypadł Ci do gustu ten mój chłopak... Ty też masz niezłych przystojniaków (pijanych, ha ha!!:evil_lol::loveu:)
klepcia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czy setera można się wystraszyć .... Po wiecej zdjec zapraszamy do galerii szczeniaczków na http://nelice.ovh.org
werbena520 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ...niesamowite..co nie co rozwiała się jej bużka.Ujęcie fantastyczne...
gogunia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 klepcia, super zdjęcie :D Wszystkie seterki śliczne!:loveu:
Talagia Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 No my wrocilismy dzisiaj z wystawy z Sopotu i zahaczylismy w pieknej okolicy na noc :loveu: :loveu: Jako, ze Rav jest tchórzem to wszystkie kaczki ogladal z pomostu i ani myślał wskoczyc i popłynąć :shake: W Sopocie :diabloti: Niestety plazy nie odwiedzilismy z powodu zakazów :shake: A to juz w domu ze swoim "braciszkiem" ;) :loveu: :loveu: :loveu:
klepcia Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 narisowa napisał(a):to chyba nie nelisiaka tak rozwiało?? Hehe tam z tyłu to Abrusia z Sosnowca :) W weekend byli u nas Pełkowie z Demisiakami odwiedzić małe :)
klepcia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Ojejku.... A co on nabroił, że ma taką przepraszającą minkę ....?? [quote name='Talagia'] :diabloti: :diabloti: Lilian ;)
moth Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Talagia napisał(a): :diabloti: :diabloti: Lilian ;) A co on tak urosl? I uszka mu wygolili. :loveu:
Talagia Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 On ma zawsze takie miny :diabloti: :diabloti: A uszka wygolone wczoraj! Musi sie Lilianek pochwalić, bo był nadzwyczajnie cierpliwy i wcale mu tam nic nie przeszkadzalo ,ze ktos przy uszach dłubie :multi: Oj czy nie jestem piękny? ?? :loveu: :loveu:
Olciaaa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 mało jakoś fotek seterków.. to fotki mojej Diuny która zawsze będzie w moim serduszku [']
Agasia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 [quote name='Talagia'] :diabloti: :diabloti: Lilian ;) Aaaaa zakochalam sie... :loveu::loveu: i jakie ucholce sie czarne zrobily po strzyzeniu :)
werbena520 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Prześliczny ...Lilianek...A to trzeba włoski z uszek obcinać?Po tym obcięciu jak i przedtem wygląda prześlicznie.To rozbrajające spojrzenie i uroda...hm...istota zjawiskowa...CUDO...
Agasia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 werbena nie trzeba - ale taka juz "moda" w angielskim typie ;) Kocham takie gladkie nalesniczki :D
Recommended Posts