Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jureja']Stella,szczenię jest boskie:loveu: :loveu: :loveu: .

Dzięki. :lol: (też tak uważam)

[quote name='Jureja'] Zazdroszcze,tez marze o kolejnym seterku zawłaszcza po takim tatuśku jakiego ma Ekler:razz: .

No mam nadzieję, że Ekler będzie kopią swojego tatusia. Na co się z resztą zapowiada. ;)

• 3 weeks later...
  • Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stella rozbroiły mnie te zdjęcia na kanapie :) Szczególnie te portretowe.
A mały cudny! Będę trzymać kciuki za jego wystawową karierę.

Posted

[quote name='Kaladan']Stella rozbroiły mnie te zdjęcia na kanapie :) Szczególnie te portretowe.
A mały cudny! Będę trzymać kciuki za jego wystawową karierę.

Dzięki wielkie. Bardzo milo mi to słyszęć zwłaszcza od Ciebie Aniu. :multi:

Ponieważ u nas temperatura w cieniu dochodzi do 40 st.C postanowiłam małego pomoczyć. Niestety suka jest zacieżka, aby ją włożyć do basenu, a sama boi się wskoczyć, choć ma ogromną ochotę.
Mały póki co ma styl mocno rozpaczliwy, stąd te ogromne fale i wodotryski. :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaladan']
za dużo piwa? :cool3:

Ja nie wiem... Do czego to podobne żeby tak psa rozpijac? :lol:

A propos rozpijania... :D

A tu juz chlopaki troche popili... ;)

Posted

Prawie 11 tygodniowy Lilianek :diabloti:

A z pływaniem musimy jeszcze troszeczke poczekac ;) w piątek ostatnie szczepienie i WITAJ PRAWDZIWY SWIECIE!!!

Posted

Lilianek jest śliczny i do tego w moim ulubionym kolorze. :loveu: Przez moment zastanwiałam się nad bratem Lilianka, ale stwierdziłam, że w tym momencie (wielka przeprowadzka, zaplanowany długi wyjazd) dwa szczeniaki to za dużo. :shake:
Tak w ogóle to ja zawsze chciałam anglika. Za pierwszym razem byłam bardzo blisko, zdecydawałam sie jednak na rudego. Pierwszy seter z jakim miałam w życiu do czynienia, to była ruda sunia imieniem Rita, koleżanki z podstawówki. Później jakoś nie widywałam rudych na ulicach, nie mówiąc już o nakrapianych. W anglikach zakochałam się na wysatwie w Jarosławiu. To była sunia Blue Flower of Magenta.
Pewnego marcowego dnia wpadł mi do głowy szalony pomysł, aby sprawic sobie drugiego psa. Przez pół dnia walczyłam z mamą, aby był to anglik, ale poległam i tego samego dnia zamówiłam rudego. :evil_lol:

Posted

moth Blue flower jest mamusią Ravena ;) ;) A dwóch szczeniaków w domu też sobie nie wyobrażam, widze jaki mam tajfun jak Raven z maluchem sie bawią a co dopiero 3 psy! :diabloti: Lilianek wszystkim dziekuje za komplementy :oops: :oops:

Posted

Talagia napisał(a):
dwóch szczeniaków w domu też sobie nie wyobrażam, widze jaki mam tajfun jak Raven z maluchem sie bawią a co dopiero 3 psy! :diabloti:

Dokładnie. Ja sobie jeszcze pomyślałam, że jak będą w podobnym wieku, to w tym samym okresie będą się starzeć. I to chyba najbardziej do mnie przemówiło. Ja już straciłam dwa psy na raz. :-(
Między Szarlotą a Eklerem są dwa lata różnicy. Kolejny pies nie wcześniej jak za rok, a najlepiej właśnie dwa. Lepiej wychowywać jednego na raz z pomocą starszych psów. :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...