moth Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='Jureja']Stella,szczenię jest boskie:loveu: :loveu: :loveu: . Dzięki. :lol: (też tak uważam) [quote name='Jureja'] Zazdroszcze,tez marze o kolejnym seterku zawłaszcza po takim tatuśku jakiego ma Ekler:razz: . No mam nadzieję, że Ekler będzie kopią swojego tatusia. Na co się z resztą zapowiada. ;)
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Stella rozbroiły mnie te zdjęcia na kanapie :) Szczególnie te portretowe. A mały cudny! Będę trzymać kciuki za jego wystawową karierę.
Talagia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ale on jest już duuży!!! :loveu: :loveu: Prześliczne!!!
Jureja Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pięke te kanapowe fotki:loveu: . Wspaniale,że mały Ekler nie boi się wody:) .
moth Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Kaladan']Stella rozbroiły mnie te zdjęcia na kanapie :) Szczególnie te portretowe. A mały cudny! Będę trzymać kciuki za jego wystawową karierę. Dzięki wielkie. Bardzo milo mi to słyszęć zwłaszcza od Ciebie Aniu. :multi: Ponieważ u nas temperatura w cieniu dochodzi do 40 st.C postanowiłam małego pomoczyć. Niestety suka jest zacieżka, aby ją włożyć do basenu, a sama boi się wskoczyć, choć ma ogromną ochotę. Mały póki co ma styl mocno rozpaczliwy, stąd te ogromne fale i wodotryski. :evil_lol:
moth Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Jeszcze troche sie pomęczyłem. I dopłynąłem do brzegu. A potem wyglądałem tak.
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 :loveu: cudowne zdjęcia My też dziś spędziliśmy dzień nad wodą R&R za dużo piwa? :cool3:
Magot Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Co za szczurki... Kaladan, najbardziej rozbawiło mnie zdjęcie z piwkiem!! Ha, ha!! :cool3::evil_lol:
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 A teraz duży i mały - czyli Rubid i nasza Didi (która zapatrzona jest w niego jak w obrazek)
Sydney00 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Kaladan'] za dużo piwa? :cool3: Ja nie wiem... Do czego to podobne żeby tak psa rozpijac? :lol: A propos rozpijania... :D A tu juz chlopaki troche popili... ;)
Kaladan Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Sydney super zdjęcia! Szczególnie to ostatnie :eviltong:. Ale ich rozłożyło to piwo...
toto Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 To chyba reklama piwa /bardzo dobra zarobek gwarantowany /
Magot Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 No, no... Co za dużo to niezdrowo!! Pijaczyska w skórze setera... Hi hi:evil_lol::evil_lol:
Talagia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Prawie 11 tygodniowy Lilianek :diabloti: A z pływaniem musimy jeszcze troszeczke poczekac ;) w piątek ostatnie szczepienie i WITAJ PRAWDZIWY SWIECIE!!!
werbena520 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Cudo...cudo Lilianek malutki,prześliczny piękniś
Magot Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ach, Lilian, jaki z Ciebie piękniś...:loveu: Słodka mordka, słodkie ślepia:evil_lol: Widać, że to romantyk:loveu:
moth Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Lilianek jest śliczny i do tego w moim ulubionym kolorze. :loveu: Przez moment zastanwiałam się nad bratem Lilianka, ale stwierdziłam, że w tym momencie (wielka przeprowadzka, zaplanowany długi wyjazd) dwa szczeniaki to za dużo. :shake: Tak w ogóle to ja zawsze chciałam anglika. Za pierwszym razem byłam bardzo blisko, zdecydawałam sie jednak na rudego. Pierwszy seter z jakim miałam w życiu do czynienia, to była ruda sunia imieniem Rita, koleżanki z podstawówki. Później jakoś nie widywałam rudych na ulicach, nie mówiąc już o nakrapianych. W anglikach zakochałam się na wysatwie w Jarosławiu. To była sunia Blue Flower of Magenta. Pewnego marcowego dnia wpadł mi do głowy szalony pomysł, aby sprawic sobie drugiego psa. Przez pół dnia walczyłam z mamą, aby był to anglik, ale poległam i tego samego dnia zamówiłam rudego. :evil_lol:
Talagia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 moth Blue flower jest mamusią Ravena ;) ;) A dwóch szczeniaków w domu też sobie nie wyobrażam, widze jaki mam tajfun jak Raven z maluchem sie bawią a co dopiero 3 psy! :diabloti: Lilianek wszystkim dziekuje za komplementy :oops: :oops:
aga616 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Talagia - Lilianek cud miód:loveu: a tu parę fotek mojego Tonika - żeglarza;) :
moth Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Talagia napisał(a):dwóch szczeniaków w domu też sobie nie wyobrażam, widze jaki mam tajfun jak Raven z maluchem sie bawią a co dopiero 3 psy! :diabloti: Dokładnie. Ja sobie jeszcze pomyślałam, że jak będą w podobnym wieku, to w tym samym okresie będą się starzeć. I to chyba najbardziej do mnie przemówiło. Ja już straciłam dwa psy na raz. :-( Między Szarlotą a Eklerem są dwa lata różnicy. Kolejny pies nie wcześniej jak za rok, a najlepiej właśnie dwa. Lepiej wychowywać jednego na raz z pomocą starszych psów. :razz:
Recommended Posts