Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sydney w szczeniakach planuje Nowy Dwor w celu obycia sie ringowego, potem dopiero jak ladnie wyrosniemy - w mlodziezy moze Katowice :) W styczniu Kowno (Litwa)

Posted

[quote name='Agasia']Sydney w szczeniakach planuje Nowy Dwor w celu obycia sie ringowego[/quote]

To zobacze was w NDM :eviltong:, tez bede z seterem angielskim, niestety nie swoim. ;)

Posted

Moja suczka to rodowita Brytyjka:loveu: a to z tej przyczyny ze od szesciu lat mieszkamy w Londynie .Pochodzi z hodowli Hazelback .Marzylam o seterze odkad tylko zobaczylam ta rase ale nie myslalam ze bede czekac okolo 20 lat.:multi:

Posted

Aga - przepiekny rudy maluch!!!!

A teraz troszke mojej bestyjki... Nie wiem co to będzie z jej zamilowaniem do rzeki za pare lat, gdy wlos bedzie troszke wiekszy i taki bialy :P ... ale nie zapominam ze choc wlochaty - to tez seter - i az milo sie patrzy jaka frajde ma z taplania sie w blotku :)

I jeszcze 2 :)

Posted

Aga & Amber napisał(a):
Moja suczka to rodowita Brytyjka:loveu:

O to wspaniale:p.Marze o seterze z UK...

Agasia piękny anglik:loveu:.
Znakomicie,że lubi taplać sie w wodzie,nie będzie problemu na PP;).

Posted

Aga & Amber napisał(a):
Moja suczka to rodowita Brytyjka:loveu: a to z tej przyczyny ze od szesciu lat mieszkamy w Londynie .Pochodzi z hodowli Hazelback .Marzylam o seterze odkad tylko zobaczylam ta rase ale nie myslalam ze bede czekac okolo 20 lat.:multi:

Serdecznie gratluje :loveu::loveu:głowa nagielskiej damy jest przepiekna. Czy mogłabym prosić o imiona rodziców na PW? :mdleje:

Z Lodynu i polką rwónież jest dogomaniakowa Zambi która tez ma gromadke rudziaków :loveu::loveu::loveu:przepieknych z reszta

Agata to Ci sie uzytek robi :evil_lol::crazyeye::evil_lol::evil_lol::cool3:

Posted

A pania Monika juz zawarlam znajomosc internetowa a mam nadzieje ze w niedlugim czasiei osobista.Zaluje troche ze to juz bylo po zabukowaniu Amber bo moglaby mi doradzic ,a tak wybieralam na slepo chociaz mam nadzieje ze nie najgozej czas pokaze

Moja mlodsza za szybko mi wyslala
Chcialam napisac ze czas pokaze bo mamy nadzieje ja wystawiac
A na razie mam w domu malego diabelka :diabloti:
ktory przy pomocy mojej dwu i polletniej corki demoluje mi dom

Posted

Nugatowa napisał(a):
Agasiu czyli jestem już zaproszona na rosól z bażanta rozumiem ?:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak naprawde to... nie umiem gotowac :oops: Ale jestem dumna z mojego polujacego amerykana, nawet kaczke pogonil :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...