Moniasek Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 MateuszCCS napisał(a):Piekna :loveu: W jakim jest wieku ? Kaja dziękuje za komplement ;) Ma prawie 8 lat. Ale bardzo szybko zaczęła siwieć. Może nie ma za spokojnego życia ze mną?
Talagia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No to ja z moim seterkiem chcemy sie przywitac ;)
Jureja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Witamy kolejnego seterowicza!;) śliczny pies:loveu: .Napisz coś o nim...
Talagia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No to nasz sweterek wabi się Raven ;) Ma juz ponad 5 miesięcy i oczywiście jak kazdy szczeniak ma niesamowicie duzo energii. Dopiero uczy się dobrych manier i kultury :diabloti: Jest niesamowicie przyjacielski i ciapowaty ;) Przyjechał do nas z Bielska, a obecnie mieszka w Katowicach. Kocha wystawiac kaczki i plywac w jeziorach :roll: Niestety jest też strasznym brudasem...
klepcia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jaki śliczny :loveu::loveu::loveu: [quote name='Talagia']
Jureja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Talagia napisał(a): Jest niesamowicie przyjacielski i ciapowaty ;) Kocha wystawiac kaczki i plywac w jeziorach :roll: Niestety jest też strasznym brudasem... Typowy seter:evil_lol: . Odnośnie 'dobrych manier',moja też się dopiero uczy(ma 7 m-cy)i mam wątpliwości czy kiedykolwiek się nauczy:roll: :lol: .
klepcia Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Jureja napisał(a):Typowy seter:evil_lol: . Odnośnie 'dobrych manier',moja też się dopiero uczy(ma 7 m-cy)i mam wątpliwości czy kiedykolwiek się nauczy:roll: :lol: . Neliska dopiero po drugiej cieczce spoważniała i zachowuje sie jak dorosła dama. Ale szczerze mówiąc to brakuje mi tych jej złych manier
Jureja Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 klepcia napisał(a):Neliska dopiero po drugiej cieczce spoważniała i zachowuje sie jak dorosła dama. Ale szczerze mówiąc to brakuje mi tych jej złych manier Nie wiem czy moja wogóle spoważnieje:roll: .Chwilami mam dośc jej szaleństw ale z drugiej strony cały urok seterów w ich ogromnej pasji życia i nieustannych szaleństwach:loveu: :p .
moth Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Talagia'] Niestety jest też strasznym brudasem... Ale mojego nurka błotnego chyba nie przebije.
freda Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 przynjmniej mam nadzieję że nie moja :evil_lol:
darek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Stella-bo "tego typu" wydarzenia mozna zobaczyc tylko podczas naszych spacerów :D
moth Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 darek napisał(a):Stella-bo "tego typu" wydarzenia mozna zobaczyc tylko podczas naszych spacerów :D E tam. Takie wydarzenia są zawsze na spacerze z Szarlotą, bez względu na towarzystwo. Mam nurka, który nie przepuści żadnego błota.
Moniasek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Biedny seterek sponiewierany w błocie :D Zdjęcie rewelacja!! Moja ruda uwielbia skakać przednimi łapami po błocie kiedy wszystko na boki się rozbryzguje :) A szczególnie jeżeli kałuża jest pokryta lodem, który trzeba połamać.
Nugatowa Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='Talagia']No to nasz sweterek wabi się Raven ;) Ma juz ponad 5 miesięcy i oczywiście jak kazdy szczeniak ma niesamowicie duzo energii. Dopiero uczy się dobrych manier i kultury :diabloti: Jest niesamowicie przyjacielski i ciapowaty ;) Przyjechał do nas z Bielska, a obecnie mieszka w Katowicach. Kocha wystawiac kaczki i plywac w jeziorach :roll: Niestety jest też strasznym brudasem... Witamy :multi: :multi: Niebieskiego angilka ! :lol: Trzymamy kciuki za występ w Kielcach !!!!!
agatek Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobrze słyszę??Ten piękny 5 miesięczny seterek będzie u mnie w kielcach? To widzimy się jutro ok.10:30 !!! Pozdrawiam :) P.S: ja nie wystawiam,ja jedynie podziwiam :lol:
Talagia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No wszystko ładnie poszło ;) Dostaliśmy ocene wybitnie obiecującą i 1 lokate w szczeniakach anglików. Niestety na BISie :P Raven zwariował przy tylu psiakach do zabawy i które mozna bylo gonić ;) :mad: Czeka nas jeszcze duuuzo pracy ;) Ale dziękuje wszystkim za wsparcie!!:loveu: :loveu:
gordonka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Moje gordonkowe stadko ZAMBIA ZIRA AFRA Jeszcze coś tu wkleję .....
Jureja Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Jaka wspaniała sfora:loveu::loveu: . Macie ciekawe miejsca do spacerownia:cool: .Czekam na więcej fotek...
gordonka Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 gordonkowo ZAMBIA....ARTEMIS....AFRODYTA c.d.n.
Patkant Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Pierwszy raz trafiłam do tego tematu. :p Przywitam się wraz z moją 4-letnią gordonką Iką (Donia Strzelecki Ród). :razz:
klepcia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Patkant']Pierwszy raz trafiłam do tego tematu. :p Cześć Ciocia :) Widze ze ten sposób wylegiwania sie jest rodzinny ;) http://nelice.ovh.org/photos/dzialka/image5_m.jpg
1w0na Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38630 A tu jest Galeria mojego Setera Szamana i Ratlerka Korci :-)
Recommended Posts