Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MateuszCCS napisał(a):
Piekna :loveu:

W jakim jest wieku ?

Kaja dziękuje za komplement ;)
Ma prawie 8 lat. Ale bardzo szybko zaczęła siwieć. Może nie ma za spokojnego życia ze mną?

• Replies 782
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to nasz sweterek wabi się Raven ;) Ma juz ponad 5 miesięcy i oczywiście jak kazdy szczeniak ma niesamowicie duzo energii. Dopiero uczy się dobrych manier i kultury :diabloti: Jest niesamowicie przyjacielski i ciapowaty ;) Przyjechał do nas z Bielska, a obecnie mieszka w Katowicach. Kocha wystawiac kaczki i plywac w jeziorach :roll: Niestety jest też strasznym brudasem...

Posted

Talagia napisał(a):
Jest niesamowicie przyjacielski i ciapowaty ;) Kocha wystawiac kaczki i plywac w jeziorach :roll: Niestety jest też strasznym brudasem...

Typowy seter:evil_lol: .
Odnośnie 'dobrych manier',moja też się dopiero uczy(ma 7 m-cy)i mam wątpliwości czy kiedykolwiek się nauczy:roll: :lol: .

Posted

Jureja napisał(a):
Typowy seter:evil_lol: .
Odnośnie 'dobrych manier',moja też się dopiero uczy(ma 7 m-cy)i mam wątpliwości czy kiedykolwiek się nauczy:roll: :lol: .

Neliska dopiero po drugiej cieczce spoważniała i zachowuje sie jak dorosła dama. Ale szczerze mówiąc to brakuje mi tych jej złych manier

Posted

klepcia napisał(a):
Neliska dopiero po drugiej cieczce spoważniała i zachowuje sie jak dorosła dama. Ale szczerze mówiąc to brakuje mi tych jej złych manier

Nie wiem czy moja wogóle spoważnieje:roll: .Chwilami mam dośc jej szaleństw ale z drugiej strony cały urok seterów w ich ogromnej pasji życia i nieustannych szaleństwach:loveu: :p .

Posted

darek napisał(a):
Stella-bo "tego typu" wydarzenia mozna zobaczyc tylko podczas naszych spacerów :D

E tam. Takie wydarzenia są zawsze na spacerze z Szarlotą, bez względu na towarzystwo. Mam nurka, który nie przepuści żadnego błota.

Posted

Biedny seterek sponiewierany w błocie :D Zdjęcie rewelacja!!
Moja ruda uwielbia skakać przednimi łapami po błocie kiedy wszystko na boki się rozbryzguje :) A szczególnie jeżeli kałuża jest pokryta lodem, który trzeba połamać.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Talagia']No to nasz sweterek wabi się Raven ;) Ma juz ponad 5 miesięcy i oczywiście jak kazdy szczeniak ma niesamowicie duzo energii. Dopiero uczy się dobrych manier i kultury :diabloti: Jest niesamowicie przyjacielski i ciapowaty ;) Przyjechał do nas z Bielska, a obecnie mieszka w Katowicach. Kocha wystawiac kaczki i plywac w jeziorach :roll: Niestety jest też strasznym brudasem...

Witamy :multi: :multi: Niebieskiego angilka ! :lol: Trzymamy kciuki za występ w Kielcach !!!!!

Posted

Dobrze słyszę??Ten piękny 5 miesięczny seterek będzie u mnie w kielcach?
To widzimy się jutro ok.10:30 !!! Pozdrawiam :)

P.S: ja nie wystawiam,ja jedynie podziwiam :lol:

Posted

No wszystko ładnie poszło ;) Dostaliśmy ocene wybitnie obiecującą i 1 lokate w szczeniakach anglików. Niestety na BISie :P Raven zwariował przy tylu psiakach do zabawy i które mozna bylo gonić ;) :mad:
Czeka nas jeszcze duuuzo pracy ;)
Ale dziękuje wszystkim za wsparcie!!:loveu: :loveu:

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...