jayo Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Poświata napisał(a):Czy maluchy nadal szukają DT? Może mój się nada na socjalizację Gapy ? Pewnie, ze sie nada :-) O ile mala nie pojdzie do domu w tym tygodniu :-) Kiedy Ci ja przywiezc? Quote
Poświata Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jayo napisał(a):Pewnie, ze sie nada :-) O ile mala nie pojdzie do domu w tym tygodniu :-) Kiedy Ci ja przywiezc? A kiedy będzie wiadomo czy pójdzie do domku? Bo ja co się szykuję na jakiegoś szczeniora na tymczas, to mi go domki stałe sprzed nosa sprzątają :multi:. A tak wogóle jestem w domu, więc możesz przywieźć kiedy Ci będzie wygodnie. i mam nadzieję że jakby co to na ogłoszenia i pomoc w szukaniu domku mogę liczyć? Bo ja w tym temacie dopiero raczkuję :lol:. Quote
esperanza Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Były na sunię 2 domki chętne, Owieczka miała sprawdzić :cool3: Quote
Poświata Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ok. poczekamy co powie Owieczka, a ja trzymam kciuki za domek. Quote
esperanza Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Czekamy, aż Owieczka go odwiedzi. Tosia już szaleje po domu, zaanektowała kanapę :p Quote
jolek68 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 a owieczka znowu się leni :evil_lol: jakoś jej tu nie widzę :mad: Quote
jolek68 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 owieczka wyjechałaś już na święta czy co :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jayo Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Owieczka zarobiona... i szuka lokum na hotel dla psow :diabloti: Jutro wizyta przedadopcyjna dla Gapy, miejmy nadzieje, udana. Quote
maja602 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mam nadzieję, że domek będzie dobry. Mam prośbę o zrobienie zdjęć Lisi i przekazanie informacji na temat suczki. Teraz poszukamy domu dla niej. Quote
jolek68 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jayo napisał(a):Owieczka zarobiona... i szuka lokum na hotel dla psow :diabloti: Jutro wizyta przedadopcyjna dla Gapy, miejmy nadzieje, udana. to ja tak skromnie za domek dla Gapci :modla: Quote
Poświata Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 jayo napisał(a):Owieczka zarobiona... i szuka lokum na hotel dla psow :diabloti: Jutro wizyta przedadopcyjna dla Gapy, miejmy nadzieje, udana. Gapciu . Quote
jayo Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 jolek68 napisał(a):i cio tam po inspekcji ;) nic nie wiem - Owca chyba nie zdazyla Pani dzis dopasc, za blisko do niej ma :diabloti: Quote
maja602 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Czy ja dobrze zrozumiałm, że z tej rodzinki na dom czeka Lisia- mama szczeniąt, a z dzieciaków tylko Gapa? Quote
maja602 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Przeczytałam o Dusi super wiadomość. Jej ogłoszenia jeszcze trochę powiszą zanim je zdejmę. Widziałam, ze numerki są cały czas zrywane. Gdyby ktoś zadzwońił w sprawie Dusi zaproponujcie w zamian Lisię. Ona chyba też nie jest duża i ma dobry charakter. No i też rudzielec. Quote
jolek68 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 jayo napisał(a):nic nie wiem - Owca chyba nie zdazyla Pani dzis dopasc, za blisko do niej ma :diabloti: Owieczka czyli znowu dała ciała :mad: Quote
Aleksandra_B Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 A mała Gapcia dziczeje sama w boksie :( Sporo osób obserwuje ją na allegro. Nikt inny rozsądny nie dzwonił w jej sprawie? Quote
jolek68 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 i znowu cisza :mad: a Gapcia dalej bez domku :-( Quote
jayo Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 jolek68 napisał(a):Owieczka czyli znowu dała ciała :mad: Nie dala, nie dala - tylko inny pies sie wyadoptowal :-) A ja dzis zawoze Lisiczke na wizyte wstepna .. I nie wiemy co zrobic z Gapa, jesli mamusia zostanie juz w nowym domu :placz: Quote
Owieczka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Miałam sprawdzić dom dla Gapci obok mnie . Wczoraj albo nikt nie odbierał albo było zajęte. Napisałam smsa i tez się nikt nie zglosił :shake: Będę próbować dalej. Quote
esperanza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Obawiam się, że pani zrezygnowała. :-( Quote
Recommended Posts