Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękne psiaki, szkoda, że nie mam na razie jak brać tymczasów (Semir musi trochę zmądrzeć, bo wariatuńcio bywa straszny :-)), no a na stałe na drugiego szczeniora to na razie w ogóle nie ma szans. Ale chociaż do góry podrzucę maluchy, bo piękne są.

Posted

Ja sama się przypomnę, jak ten wariat się trochę uspokoi :-), jak już się bardziej wyszkolimy, bo na razie to ma fazy ładnej pracy i niemiłosiernego szaleństwa pod tytułem gryziemy wszystkich i wszystko :-), więc mniejszego szczeniora to by zamęczył :-)

Posted

_anula_ napisał(a):
Ile szczeniorków potrzebuje tymczasu? I czy w razie potrzeby ktoś by je przywiózł do Torunia?

Szczeniorów to jest bardzo dużo i jeszcze więcej. :-(
Jeśli jesteś w stanie nam pomóc to byłoby cudownie :oops:
Mogę podać linki do wątków maluchów

Posted

Mogę wziąć kilka na tymczas, nie moga jednak miec żadnej choroby zarazliwej bo w domu jest juz pies i kot. Musiałyby zostać przywiezione do Torunia i potrzebne by było pózniejsze wsparcie na jedzonko i ewentualne szczepienia czy leczenie. mogłyby zostac u mnie do 2 miesiecy ale mysle że do tego czasu znajda juz domki.

Posted

Owieczka napisał(a):
Szczeniorów to jest bardzo dużo i jeszcze więcej. :-(
Jeśli jesteś w stanie nam pomóc to byłoby cudownie :oops:
Mogę podać linki do wątków maluchów

Jestem w stanie pomoc od 27.01 wiec jesli jakies szczeniaki sa w potrzebie wystarczy dac znac:loveu:

Posted

[quote name='_anula_']Mogę wziąć kilka na tymczas, nie moga jednak miec żadnej choroby zarazliwej bo w domu jest juz pies i kot. Musiałyby zostać przywiezione do Torunia i potrzebne by było pózniejsze wsparcie na jedzonko i ewentualne szczepienia czy leczenie. mogłyby zostac u mnie do 2 miesiecy ale mysle że do tego czasu znajda juz domki.

Szczeniory sa jeszcze 4 szt w schronisku i będe za jakies 3-4 tygodnie do zabrania na tymczas bo jeszcze nie widzą i siedzą w budynku gospopdarczym a potem nie bedzie gdzie ich przenieść :shake: Naprawdę to koszmar:placz: bo jeśli nawet znajdzie sie jakiś wolny boks ( co graniczy z cudem) to na zewnatrz w te mrozy...

Tu ich wątek
http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwie-malusie-mamusie-ich-maluszki-okruszki-szukaja-domow-dt-kruszewo-129326/

podaj do siebie kontakt na PW :roll: obgadamy sprawe

Posted

anndzia napisał(a):
Chyba nie wytrzymam. Gucia podbiła moje serce, siedze przy komputerze i kwicze! :loveu::loveu: Jak taki słodziak może być bez domu!

No jak widać może ... niestety :shake:

A co , jesteś chętna ?? :cool3:

Posted

[quote name='Owieczka']No jak widać może ... niestety :shake:

A co , jesteś chętna ?? :cool3:

Jak bym mogła to bym brała :cool3: .... ale nie mogę :angryy:

Rodzice mają różne wymówki: a to za daleko, a to, że kundel, a to, że nie wiadomo do w genach. Ale przyznali, że takiego szczeniorka to jeszzcze nie widzieli :cool3: A psiak już się przyczynił do sukcesu! Moi rodzice zgodzili sie pojechać do schronu by zobaczyć na szczeniory :multi: [SIZE="1"](pól roku namawiania ^^)

[SIZE="1"]...odmówić takiego szczeniaka! Nie patrząc już na to, że oni w więkkszości patrzą na wygląd... charakter w tyle