Aleksandra_B Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pilnie w takim razie tymczas potrzebny dla malutkiej :( Im dłużej będzie sama tym gorzej :( Quote
esperanza Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 To jej pierwsza noc bez mamy. Została sama w budzie. Nawet nie chcę myśleć, jak bardzo cierpi :-( Quote
jolek68 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 esperanza napisał(a):To jej pierwsza noc bez mamy. Została sama w budzie. Nawet nie chcę myśleć, jak bardzo cierpi :-( nie dość że sama to jeszcze w budzie :-( może choć dt :placz: Quote
beam6 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 esperanza napisał(a):To jej pierwsza noc bez mamy. Została sama w budzie. Nawet nie chcę myśleć, jak bardzo cierpi :-( Biedna malutka Gapa :shake: - domku znajdź się szybko proszę. Za to Lisia w domku :multi: - cudownym, fantastycznym domku - takich domków jak najwięcej racz dać nam Panie :razz: Wczoraj to się stało - najpierw spotkanie z Groszkiem (8 letnim bratem/rezydentem/domownikiem/narzeczonym/mężem - niepotrzebne skreślić) na dworzu, potem wprowadzka do mieszkania i hyc na kanapę :lol:. I buziaki dla Pani, i pójdziemy się napić, i pójdziemy za Panią po zabawki, i na kanapę, nie - na kolanka do Pani i ogon machał na wszystkie strony. Miałyśmy trudności z podpisaniem umowy adopcyjnej :evil_lol: - Lisia nam przeszkadzała. Sterylka będzie u zaprzyjaźnionej wetki a jak Pani przestanie pracować w domu a zacznie w biurze to będzie Lisię z Groszkiem wozić parę przecznic dalej do "przedszkola" czyli do swoich Rodziców :multi: - żeby nie siedziały same zbyt długo. Quote
maja602 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Co z dzieciakiem? Chyba ktoś o nią pytał, czy mi się zdawało? Quote
jayo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 maja602 napisał(a):Co z dzieciakiem? Chyba ktoś o nią pytał, czy mi się zdawało? Pytal, ale sie odmyslil.. Quote
jolek68 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 a Gapcia nadal w schronie :-( nikt się nie odzywał :shake: Quote
Groszek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 witam, jestem obecna opiekunka Cziki (Lisia). Niestety ze wzgledu na mojego drugiego psa nie moglam wziac do siebie rowniez Gapci. Napisalam maila do moich znajomych na wet (sggw), dalam link na moim forum osiedlowym i napisalam ogloszenie na forum Psychologii zwierzat. Moze ktos sie odezwie. pozdrawiam M. Quote
beam6 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Groszek napisał(a):witam, jestem obecna opiekunka Cziki (Lisia). Niestety ze wzgledu na mojego drugiego psa nie moglam wziac do siebie rowniez Gapci. Napisalam maila do moich znajomych na wet (sggw), dalam link na moim forum osiedlowym i napisalam ogloszenie na forum Psychologii zwierzat. Moze ktos sie odezwie. pozdrawiam M. Jak nam miło - witamy serdecznie :loveu: I dziękujemy za pomoc i wsparcie :Rose: I może jakieś zdjęcia ? cichutko prosimy :razz: Quote
Groszek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 3 zdjecia ze spacerku wyslalam wczoraj do p. Justyny i jedno jest juz zamieszczone. Bede systematycznie informowac o losie Cziki (Lisi) u mnie. Wiem juz, ze boi sie strzalow i mezczyzn - pewnie tak jak moj Gronio byla przez jakiegos typa lub typow zle traktowana. Troche boi sie mojego taty ale mysle, ze szybko jej przejdzie. Moja mama zachwycona i polubily sie z Chika od razu. Mam nadzieje, ze niedlugo będzie jakis odzew w sprawie Gapci. Jezeli nie, to pomysle, co mozna jeszcze zrobic. pozdrawiam M. Quote
beam6 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Gapa nie bądź gapa i domku szukaj na pierwszej :loveu: Quote
Groszek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 moje kolezanki z weterynarii rozeslaly juz wiesci o Gapci a na forum osiedlowym obejrzalo ja 21 osob....moze ktos chetny i przede wszystkim odpowiedzialny sie znajdzie;) Quote
beam6 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Groszek napisał(a):moje kolezanki z weterynarii rozeslaly juz wiesci o Gapci a na forum osiedlowym obejrzalo ja 21 osob....moze ktos chetny i przede wszystkim odpowiedzialny sie znajdzie;) A jakby co to pomożesz i pójdziesz na wizytę przedadopcyjną :roll: Notorycznie cierpimy na brak czasu :oops: Quote
Groszek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 oczywiscie ;) mam wobec Gapci dlug....zabralam jej mamusie:-( Quote
jolek68 Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 co jest z tymi domkami :shake: byłyście u małej może :-( Quote
esperanza Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Gapa wciąż bezdomna. Czy ktoś może pomóc w transporcie Gapy z okolic Zalesia na Bielany? Dt na nią czeka. Quote
Aleksandra_B Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja mogę ją zabrać jutro ale w okolicach 20:30 - 21:00. Quote
esperanza Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 super, zadzwonię dziś do dt i obgadam jutrzejszy przyjazd :p Quote
esperanza Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dt zrezygnował z przyjęcia Gapy, bo znajomi poprosili o przetrzymanie ich pieska. :-( Nie ma Gapa szczęścia do dt... Quote
jolek68 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 esperanza napisał(a):Dt zrezygnował z przyjęcia Gapy, bo znajomi poprosili o przetrzymanie ich pieska. :-( Nie ma Gapa szczęścia do dt... tak :-( taka młodziutka i nikt jej nie chce :mad: Quote
Recommended Posts