Owieczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 jolek68 napisał(a):wiem skarbie ile dajecie z siebie :calus:ale dla Gapci jayo miała domek w Opolu a Shell miała go luknąć :shake: Chyba wszystko jest na dobrej drodze :razz: esperanza powinna dac znac co i jak... Quote
Aleksandra_B Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Które maluchy zostały? Tosia i Gapa? Quote
Owieczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak te zostały. Dla pewności od lewej Gapa i Tosia Quote
esperanza Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Ja nic nie wiem :shake: Oprócz maluchów jeszcze suka matka została. Quote
Owieczka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 esperanza napisał(a):Ja nic nie wiem :shake: Oprócz maluchów jeszcze suka matka została. hahaha no to mamy galimatias :evil_lol: esperanza Ty nie możesz nigdzie wyjeżdżać bo sie gubimy strasznie. Podobno Jayo wysłała "szpiega" i sprawdziła domek albo coś mi sie pokręciło :oops: Quote
karolina_g_k Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Napiszcie mi proszę które psiaki jeszcze szukaja tymczasu. Wiem że to nie jedyny watek, wczoraj czytałam o dwóch suniach ze szczeniakami w biurze.. Nie dam 100% pewności bo troche skomplikowana mam sytuacje ale ustale co trzeba i może uda mi sie chociaz jednego psiaka zatymczasowac. Tyle tylko ze musi byc zdrowy (mam małe dzieci) lagodny i nie zjeść mi kota. Dzieci zsocjalizowane ze zwierzakami, kot olewający psy :) Jakoś u mnie psiaki długo nie siedzą i póki co naprawde super domy mi się trafiły :) Quote
jayo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 karolina_g_k napisał(a):Napiszcie mi proszę które psiaki jeszcze szukaja tymczasu. Wiem że to nie jedyny watek, wczoraj czytałam o dwóch suniach ze szczeniakami w biurze.. Nie dam 100% pewności bo troche skomplikowana mam sytuacje ale ustale co trzeba i może uda mi sie chociaz jednego psiaka zatymczasowac. Tyle tylko ze musi byc zdrowy (mam małe dzieci) lagodny i nie zjeść mi kota. Dzieci zsocjalizowane ze zwierzakami, kot olewający psy :) Jakoś u mnie psiaki długo nie siedzą i póki co naprawde super domy mi się trafiły :) Byloby super.... Shell moze sprawdzic dom w opolu, a ten jest poza Opolem.. I znow adopcja stanela. Chyba w tygodniu zapakuje mala do auta i pojade - na miejscu sie sprawdzi czy dom jest ok. Jesli nie - to wracamy .. Na Tosie zglosila sie Pani, ale potem zanikla. A na mame nie mamy nikogo.. Quote
jolek68 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 jayo może poproszę inne dziewczyny z opola o wizytację, zawsze to by ułatwiło sprawę ;) i tak masz tyle na głowie, że :shake: Gdyby co to napisz mi o jaką miejscowość chodzi ;) Quote
karolina_g_k Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ja na razie muszę się wstrzymać :( Wczoraj przyjaciółka znalazla 10 miesięczna sunie i jesli nie znajdzie sie wlaściciel to najprawdopodobniej przyjdzie do mnie na tymczas.(załozyłam jej osobny watek) Teraz chwilowo grzeje pupe u mamy przyjaciolki ale na dluzej zostac tam raczej nie będzie mogła. :( Quote
jayo Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 karolina_g_k napisał(a):Ja na razie muszę się wstrzymać :( Wczoraj przyjaciółka znalazla 10 miesięczna sunie i jesli nie znajdzie sie wlaściciel to najprawdopodobniej przyjdzie do mnie na tymczas.(załozyłam jej osobny watek) Teraz chwilowo grzeje pupe u mamy przyjaciolki ale na dluzej zostac tam raczej nie będzie mogła. :( Daj znac jesli sie cos zmieni.. Domek w Opolu ma szanse sie ziscic w sobote, jesli sie nic nie zmieni z planami transportu polaczonego ze sprawdzaniem.. ale zostanie jedna kruszynka :placz::placz: Quote
Owieczka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A ja wklejam list od pańci Dixi :loveu: Witam przesyłam klika zdjęć Pysi, tak daliśmy jej na imię, jak obiecałam. Zadomowiła się już u nas choć jest jeszcze troszkę nieufna, mnie jednak nie odstępuje na krok i świetnie dogaduje się Bajem. Pozdrawiam Ala Quote
Aleksandra_B Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudnie..... Quote
beam6 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Aleksandra_B napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cudnie..... Nooooo ............. :loveu: Muszę przydusić Pańciów Nono, żeby mi też przysłali jakieś zdjęcie :cool3: Quote
jolek68 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 jaki słodziak :lol::lol::lol: i obróżkę śliczną ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jolek68 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 bo widzisz, nie możesz się urlopować :mad: Quote
esperanza Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Niestety za długo to trwało i pani z Opola zrezygnowała, a miałam dla niej dobre wiadomości odnośnie transportu :-( Dalej szukamy domów dla suczek. Quote
jayo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 esperanza napisał(a):Niestety za długo to trwało i pani z Opola zrezygnowała, a miałam dla niej dobre wiadomości odnośnie transportu :-( Dalej szukamy domów dla suczek. :(((((( nie mial kto sprawdzic domu.. Quote
jolek68 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 tak mi przykro :placz: starałam się pomóc ale :shake: Quote
Owieczka Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Niestety :shake: ja też bym tyle nie czekała... Sa dla nich jakies aktualne ogłoszenia ?? Czy trzeba cos powtórzyc ?? Quote
esperanza Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Zrobiłam im nowe allegro, resztę ogłoszeń trzeba powtórzyć. Quote
jolek68 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Czyli dwie cudne ślicznotki Tosia i Gapcia nadal szukają domków :-( Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ano szukaja - znow zastoj w telefonach... Quote
jolek68 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jayo a może banerek ( ja nie potrafię, ciemnotka w tym jestem:oops:) Quote
jayo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='jolek68']jayo a może banerek ( ja nie potrafię, ciemnotka w tym jestem:oops:) jasne - tylko ja tez nie umiem... kto na dogo robi najfajniesze bannerki?? Quote
Recommended Posts