Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisia ma ogłoszenia.W ogłoszeniach napisałam, że szczęnięta również szukają domu. Nie zaglądałam tu. To które pieski potrzebuję domu? Czy Lisia w dalszym ciągu czeka na adopcję?

Posted

maja602 napisał(a):
Lisia ma ogłoszenia.W ogłoszeniach napisałam, że szczęnięta również szukają domu. Nie zaglądałam tu. To które pieski potrzebuję domu? Czy Lisia w dalszym ciągu czeka na adopcję?

Domow szuka Gapcia i Tosia. Mama tez czeka na adopcje.
Dzieki Ci bardzo..

Posted

Rozmawiałam z Esperanzą. Jak tylko Piniol pojedzie do domku (pewnie w sobotę), to mogę przejąć gadziny :razz:

Choć nie ukrywam, szczerze życzę im domku jeszcze przed weekendem.

Posted

DOPIERO TERAZ... ZYCIE MNIE NIE OSZCZĘDZA :evil_lol:, NIE WYROBIŁAM SIĘ

mówiłam, ze kiepskie te banerki będą... :shake:nie wiem, Jak zrobić, zeby czytelny napis był. trózne kolory próbowałam...:oops:

edit: aaa, widze, że jets jakis porządny, czytelny banerek... to dobrze, bo te moje - szkoda gadać.

Posted

sleepingbyday napisał(a):

mówiłam, ze kiepskie te banerki będą... :shake:nie wiem, Jak zrobić, zeby czytelny napis był. trózne kolory próbowałam...:oops:

w wielu programach jest funkcja "stroke" albo "outer glow" (czasami trochę inaczej się nawywa). daje to obwódkę dookoła liter i na każdym tle stają się czytelne - tylko trochę z grubością i kolorem trzeba pokombinować.

Posted

Tosia jest już w nowym domu :multi:
Zamieszkała w Legionowie w domku z ogródkiem.
W drodze troszkę popłakiwała, no i pawie były duże :oops:
Państwo spokojnie to znieśli. Dziś sunię obejrzy weterynarz na wszelkie wypadek.

Gapa z kolei jest bojaźliwa, niezbyt dobrze znosi dotyk, raczej przed nim ucieka. Powinna trafić gdzieś na socjalizację. :roll:

Posted

Obie suczki są w kojcu w okolicach Zalesia.
Bardzo liczyłam na sterylizację Lisi we wtorek, ale okazało się że talony są już nieważne, bo skończyły się pieniądze na Bielanach :-(

Posted

esperanza napisał(a):
Tosia jest już w nowym domu :multi:
Zamieszkała w Legionowie w domku z ogródkiem.
W drodze troszkę popłakiwała, no i pawie były duże :oops:
Państwo spokojnie to znieśli. Dziś sunię obejrzy weterynarz na wszelkie wypadek.

Gapa z kolei jest bojaźliwa, niezbyt dobrze znosi dotyk, raczej przed nim ucieka. Powinna trafić gdzieś na socjalizację. :roll:

Rzut kamieniem do mnie ;) i teraz mi to mówicie :mad:

Posted

jolek68 dobrze wiedzieć :razz:
Przed chwilką rozmawiałam z domkiem Tosi. Sunia nadal popłakuje za mamą i siostrą. Niezbyt chętnie je i kupy jeszcze od wczorajszego ranka nie było.
Troszkę w nocy pokasływała, ale dziś już było dobrze.
Weterynarz ocenił jej stan na dobry.
Temperaturę ma w normie. Jutro dostanę kolejne wieści. Jestem dobrej myśli.

Posted

esperanza napisał(a):
Czy maluchy nadal szukają DT? Może mój się nada na socjalizację Gapy ?