jolek68 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poszukam kogoś :eviltong: Quote
maja602 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Lisia ma ogłoszenia.W ogłoszeniach napisałam, że szczęnięta również szukają domu. Nie zaglądałam tu. To które pieski potrzebuję domu? Czy Lisia w dalszym ciągu czeka na adopcję? Quote
jayo Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 maja602 napisał(a):Lisia ma ogłoszenia.W ogłoszeniach napisałam, że szczęnięta również szukają domu. Nie zaglądałam tu. To które pieski potrzebuję domu? Czy Lisia w dalszym ciągu czeka na adopcję? Domow szuka Gapcia i Tosia. Mama tez czeka na adopcje. Dzieki Ci bardzo.. Quote
Bazyliah Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Rozmawiałam z Esperanzą. Jak tylko Piniol pojedzie do domku (pewnie w sobotę), to mogę przejąć gadziny :razz: Choć nie ukrywam, szczerze życzę im domku jeszcze przed weekendem. Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 znalazłam kogoś od banerków ale chyba czasu jej zbrakło :evil_lol: Quote
Owieczka Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 jolek68 napisał(a):znalazłam kogoś od banerków ale chyba czasu jej zbrakło :evil_lol: esperanza robi ładne banerki :eviltong: tylko czy znajdzie czas ... :shake: Quote
jolek68 Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 mówisz i masz ;) dzięki esperanza :loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 DOPIERO TERAZ... ZYCIE MNIE NIE OSZCZĘDZA :evil_lol:, NIE WYROBIŁAM SIĘ mówiłam, ze kiepskie te banerki będą... :shake:nie wiem, Jak zrobić, zeby czytelny napis był. trózne kolory próbowałam...:oops: edit: aaa, widze, że jets jakis porządny, czytelny banerek... to dobrze, bo te moje - szkoda gadać. Quote
Bazyliah Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 sleepingbyday napisał(a): mówiłam, ze kiepskie te banerki będą... :shake:nie wiem, Jak zrobić, zeby czytelny napis był. trózne kolory próbowałam...:oops: w wielu programach jest funkcja "stroke" albo "outer glow" (czasami trochę inaczej się nawywa). daje to obwódkę dookoła liter i na każdym tle stają się czytelne - tylko trochę z grubością i kolorem trzeba pokombinować. Quote
sleepingbyday Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 no własnie,w tej sytuacji obwódka załatwia sprawę... dzięki, zobaczę, co sie da. czy mogę zaoftopikować? takie młode cudo szuka pomocy i domu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-ruda-sima-czas-przeszly-dokonany-132269/#post11853214 Quote
maja602 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Gapcia, Tosia i Lisia mają ogłoszenia. Proszę o ładne zdjecia, to zamienię albo dodam. Szczególnie Lisi. Quote
jayo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Juz gonie w pietke, ale moze ktos nas wyreczy w zdjeciach.. Quote
jolek68 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 tak sobie pomyślałam że może warto i wkleiłam zdjęcia ;) tylko mnie nie bijcie bo ja wrażliwa jestem :mad: http://www.dogomania.pl/forum/f97/sunia-podobna-do-tej-szczeniak-ktory-bedzie-maly-132502/ Quote
Owieczka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='jolek68']tak sobie pomyślałam że może warto i wkleiłam zdjęcia ;) tylko mnie nie bijcie bo ja wrażliwa jestem :mad: http://www.dogomania.pl/forum/f97/sunia-podobna-do-tej-szczeniak-ktory-bedzie-maly-132502/ jolek68 a niby dlaczego masz baty dostawać ? Za pomoc to się tylko buziaki dostaje :Rose: Quote
esperanza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Tosia jest już w nowym domu :multi: Zamieszkała w Legionowie w domku z ogródkiem. W drodze troszkę popłakiwała, no i pawie były duże :oops: Państwo spokojnie to znieśli. Dziś sunię obejrzy weterynarz na wszelkie wypadek. Gapa z kolei jest bojaźliwa, niezbyt dobrze znosi dotyk, raczej przed nim ucieka. Powinna trafić gdzieś na socjalizację. :roll: Quote
maja602 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Cieszę się że jest kolejny domek. Gdzie przebywają Gapa i Lisia? Czy one są w schronisku? Quote
maja602 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Jak to skończyły się talony. To dopiero koniec lutego, początek roku. Chyba, że z umowy z zeszłego roku. Quote
esperanza Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Obie suczki są w kojcu w okolicach Zalesia. Bardzo liczyłam na sterylizację Lisi we wtorek, ale okazało się że talony są już nieważne, bo skończyły się pieniądze na Bielanach :-( Quote
jolek68 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 esperanza napisał(a):Tosia jest już w nowym domu :multi: Zamieszkała w Legionowie w domku z ogródkiem. W drodze troszkę popłakiwała, no i pawie były duże :oops: Państwo spokojnie to znieśli. Dziś sunię obejrzy weterynarz na wszelkie wypadek. Gapa z kolei jest bojaźliwa, niezbyt dobrze znosi dotyk, raczej przed nim ucieka. Powinna trafić gdzieś na socjalizację. :roll: Rzut kamieniem do mnie ;) i teraz mi to mówicie :mad: Quote
esperanza Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 jolek68 dobrze wiedzieć :razz: Przed chwilką rozmawiałam z domkiem Tosi. Sunia nadal popłakuje za mamą i siostrą. Niezbyt chętnie je i kupy jeszcze od wczorajszego ranka nie było. Troszkę w nocy pokasływała, ale dziś już było dobrze. Weterynarz ocenił jej stan na dobry. Temperaturę ma w normie. Jutro dostanę kolejne wieści. Jestem dobrej myśli. Quote
jolek68 Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 wiesz mała potrzebuje trochę czasu i miłości ;) malutka jest to więcej uwagi wymaga :evil_lol: dadzą radę, tak myślę :mad: Quote
Poświata Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 esperanza napisał(a):Gapa z kolei jest bojaźliwa, niezbyt dobrze znosi dotyk, raczej przed nim ucieka. Powinna trafić gdzieś na socjalizację. :roll:Czy maluchy nadal szukają DT? Może mój się nada na socjalizację Gapy ? Quote
Recommended Posts