Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dom z utęsknieniem czeka na Gapcię. Pani jest skłonna zwrócić koszty transportu. Wysterylizuje sunię, w domu jest sterylizowana kotka i 4 dzieci.
Bez sensu, by sunia siedziała w kojcu, gdy jest szansa na dobry dom.
Proszę zorganizujcie dla niej transport, ja przez tydzień będę daleko.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anciaahk napisał(a):
Czy Gucia jest jeszcze aktualna? Wydaje się być największa z całej gromadki.... Znamy tatę piesków?

W domkach sa juz Gucia i Dixi reszty nie wiem :shake: Tatus nieznany ale myślę że tatusiów było kilku :evil_lol:

Posted

[quote name='jolek68']owieczka ja Ci tu specjalistę od domków daję a Ty co, obijasz się :mad:
Ojej przepraszam :oops: ale jayo ma namiary na domek dla Gapci , wczoraj jej o tym przypominałam.

Posted

Melduję posłusznie, że jedyny kawaler NONO w swoim domku od wczoraj :multi::multi::multi:

Zamieszkał na Gocławiu pod czujnym okiem piszącej, u miłej młodej pary, zachował nadane Mu imię, nie udało mu sie zagazować Państwa i wyadoptowującej w czasie podróży samochodem (ale bardzo sie starał :evil_lol:).
Będą relacje i zdjęcia :loveu::loveu:

Posted

[quote name='jolek68']beam6 proszę jak cudnie :lol::lol::lol::lol::lol::lol: czekamy na relację(o ile da się tu wejść) ;)
Owieczka co u mojej ulubienicy Gapci słychać :eviltong::eviltong:

Qrcze dogo ciężko chodzi :shake: A nie wiem w końcu co z Gapcią :roll: Jayo jeździła na zmianę z naszymi połamańcami Dakarem vel Ixińskim i Brendonem i już powiem szczerze że my we dwie nie wyrabiamy. Wszystko się wali :-(