Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 [quote name='Tengusia']Anetka nic nie mowila, zaraz wysle jej smska co tam z mlodym ;) oki ...liczę ze wsio z nim oki Quote
Tengusia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 mlody jest w trakcie badan bedzie miec usg i echo serca czy jakos tak, wtedy bedziemy znali odpowiedz, poki co czekamy ;) Quote
maciaszek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Dodałam psiaka na stronę schroniska: adopcja - adopcje - psy - Bialasek - Schronisko Dla Zwierząt Nazwałam go roboczo Białasek (no właśnie, jak mu damy na imię?!) i opisałam dość ogólnikowo. Nie wspominałam też na razie o problemach zdrowotnych, bo nie wiemy czy je ma... Quote
Tengusia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 zawsze zapominam zapytac Anete jakie ma imie :splat: Quote
maciaszek Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Tengusia napisał(a):zawsze zapominam zapytac Anete jakie ma imie :splat:Aneta ma na imię Aneta :eviltong: :eviltong: :eviltong:. Quote
Alicja Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 maciaszek napisał(a):Aneta ma na imię Aneta :eviltong: :eviltong: :eviltong:. :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Tengusia Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 maciaszek napisał(a):Aneta ma na imię Aneta :eviltong: :eviltong: :eviltong:. alez ja nie madra jestem :stupid: :roflt::roflt::roflt: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Z najnowszych wiesci nasz maluch nie ma chorego serca :multi::multi::multi: podobnie jak w przypadku Rocko (czesc z was pamieta Rocko) jest to stara nie wyleczona infekcja ;) takze maluch bedzie teraz dostawal antybiotyk a potem szczepienia, kastracja i domek :evil_lol: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 niesmialo przypominam o dwoch psiakach ktore sa pod nasza opieka jeszcze :oops: one teraz potrzebuja pomocy ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-dali-go-do-kojca-w-mrozy-10-stopni-bo-byl-zbyt-wesoly-128658/#post11555000 http://www.dogomania.pl/forum/f28/katowice-amstaff-wraca-z-adopcji-bo-ma-zly-gust-128411/index4.html#post11554976 Quote
Alicja Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tengusia napisał(a):Z najnowszych wiesci nasz maluch nie ma chorego serca :multi::multi::multi: podobnie jak w przypadku Rocko (czesc z was pamieta Rocko) jest to stara nie wyleczona infekcja ;) takze maluch bedzie teraz dostawal antybiotyk a potem szczepienia, kastracja i domek :evil_lol: :multi::multi::multi: a nie mówiłam :multi:;) Quote
jotka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 strasznie zaamstafione jesteśmy:evil_lol:, taka passa przyszła:eviltong: Oby obydwa "nowe" poszły w ślady "starych" i szybko domki znalazły. Quote
Melisa89 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 jotka napisał(a):strasznie zaamstafione jesteśmy:evil_lol:, taka passa przyszła:eviltong: Ciekawe dlaczego :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no własnie widzę, że coś Fundacja SOS zamstafowiła się :lol: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 jotka napisał(a):strasznie zaamstafione jesteśmy:evil_lol:, taka passa przyszła:eviltong: . dziewczyny dbaja co by nam sie nie nudzilo Melisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :eviltong: Quote
Melisa89 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Dobrze dobrze :D ja nie mam nic przeciwko :D Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Anetka w piatek jedzie na wizyte przedadopcyjna - to co ciotki jak zawsze kciuki zaciskamy mocno i trzymamy :mad: Quote
malawaszka Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 wow jak szybko! trzymam :kciuki: i błagam znajdźcie mi taki dom dla Bangi :modla: :placz: Quote
Tengusia Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 malawaszka napisał(a):wow jak szybko! trzymam :kciuki: i błagam znajdźcie mi taki dom dla Bangi :modla: :placz: podeslalam Bangi znajomej szuka psa dla rodzicow moze akurat :grins: Quote
Melisa89 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 :kciuki::kciuki: mam nadzieje że sie uda!!! Wtedy będzie miejsce dla kolejnego asta :evil_lol: Quote
agaga21 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 no,no...to po co ja banerek robiłam:hmmmm:;) trzymam kciuki za małego białaska! Quote
maciaszek Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Kciuki zaciśnięte! Bardzo mocno, bardzo! Quote
andzia69 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Tengusia napisał(a):Anetka w piatek jedzie na wizyte przedadopcyjna - to co ciotki jak zawsze kciuki zaciskamy mocno i trzymamy :mad: coś macie dobrą passę na adopcje:crazyeye: tylko gratulować!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
amikat Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jeszcze dobrze nie ochłonęłam z odbierania amstafa z działek a już dzwonił telefon . Facet który zadzwonił powiedział ze zna Oskara - czyli naszego białaska bo zna SYlwię (właścicielkę) i jej dzieci. Powiedział ze chce Oskara adoptować i że się spóźnił bo był poza Katowicami nie zdążył zanim Sylwia go nam "oddała". MIeszka na ul.,. Kościuszki w Katowicach . Mówił ze miał od "zawsze " psy - jeszcze kiedy mieszkał z rodzicami. Bardzo rozsądnie mówił o szkoleniu metodami pozytywnymi. W piątek go odwiedzę, pogadam , wypytam o co trzeba - zaznaczyłam ze przy cieniu wątpliwości psa nie dostanie bo nie chcę żeby znowu Oskar sie zawiódł. On ma mieć spokój i kochajacego "ludzia" już na zawsze. Po rozmowie z nim zzadzwoniła sylwia. Powiedziała ze gdyby Oskar został przez niego adoptowany to ona by sie cieszyła - bo jej dzieci tęsknią za oskarem a tak przynajmniej miałyby z nim kontakt. Coś więcej o tym domku powiem w piatek jak go sprawdzę. Quote
Recommended Posts