Jump to content
Dogomania

[Katowice] Oskar w hotelu u Mosii czeka na ten jedyny prawdziwy DOM !!!

Recommended Posts

• Replies 347
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z najnowszych wiesci nasz maluch nie ma chorego serca :multi::multi::multi: podobnie jak w przypadku Rocko (czesc z was pamieta Rocko) jest to stara nie wyleczona infekcja ;) takze maluch bedzie teraz dostawal antybiotyk a potem szczepienia, kastracja i domek :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
Z najnowszych wiesci nasz maluch nie ma chorego serca :multi::multi::multi: podobnie jak w przypadku Rocko (czesc z was pamieta Rocko) jest to stara nie wyleczona infekcja ;) takze maluch bedzie teraz dostawal antybiotyk a potem szczepienia, kastracja i domek :evil_lol:

:multi::multi::multi: a nie mówiłam :multi:;)

Posted

jotka napisał(a):
strasznie zaamstafione jesteśmy:evil_lol:, taka passa przyszła:eviltong:
.

dziewczyny dbaja co by nam sie nie nudzilo Melisa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
wow jak szybko! trzymam :kciuki: i błagam znajdźcie mi taki dom dla Bangi :modla: :placz:

podeslalam Bangi znajomej szuka psa dla rodzicow moze akurat :grins:

Posted

Tengusia napisał(a):
Anetka w piatek jedzie na wizyte przedadopcyjna - to co ciotki jak zawsze kciuki zaciskamy mocno i trzymamy :mad:

coś macie dobrą passę na adopcje:crazyeye:
tylko gratulować!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Jeszcze dobrze nie ochłonęłam z odbierania amstafa z działek a już dzwonił telefon . Facet który zadzwonił powiedział ze zna Oskara - czyli naszego białaska bo zna SYlwię (właścicielkę) i jej dzieci. Powiedział ze chce Oskara adoptować i że się spóźnił bo był poza Katowicami nie zdążył zanim Sylwia go nam "oddała". MIeszka na ul.,. Kościuszki w Katowicach . Mówił ze miał od "zawsze " psy - jeszcze kiedy mieszkał z rodzicami. Bardzo rozsądnie mówił o szkoleniu metodami pozytywnymi. W piątek go odwiedzę, pogadam , wypytam o co trzeba - zaznaczyłam ze przy cieniu wątpliwości psa nie dostanie bo nie chcę żeby znowu Oskar sie zawiódł. On ma mieć spokój i kochajacego "ludzia" już na zawsze.
Po rozmowie z nim zzadzwoniła sylwia. Powiedziała ze gdyby Oskar został przez niego adoptowany to ona by sie cieszyła - bo jej dzieci tęsknią za oskarem a tak przynajmniej miałyby z nim kontakt.

Coś więcej o tym domku powiem w piatek jak go sprawdzę.