Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zajrzym Goniu...

Maluchy doopska juz grzeja w swoich domkach.

Spiacy Mis nie zrobil rzygu, rzygu w samochodzie, ze stoickim spokojem przyjal fakt wsadzenia go w ramiona nowego Pana i tylko dziwnie nam sie przygladal, zupelnie nie rozumial o co tyle zamieszania, a tak w ogole to czemu te dziwne ludki cmokaja nad nim, miziaja zamiast dac mu sie wyspac.
Beza oczywiscie obrzygala wszystko elegancko, bo i w samochodzie Abry i w klateczce u mnie w bagazniku, nowego Pana zalizala na wstepie i byla bardzo zaaferowana.

Na wszystko sa foty, ale padam na dziob, obu Panow zaprosimy na watek i mam nadzieje, ze sprostaja zadaniu :evil_lol:

Posted

Dzieki Abra ze pojechalas ze mna, uff...chyba sie starzeje padlam jak dluga i przespalam noc niczym niemowle. Przeslalm linka mam nadzieje, ze nowi opiekunowie szczyli zajrza. A tak na dzien dobry foteczka z wczoraj

Posted

[quote name='Erazm']Dzieki Abra ze pojechalas ze mna, uff...chyba sie starzeje padlam jak dluga i przespalam noc niczym niemowle. Przeslalm linka mam nadzieje, ze nowi opiekunowie szczyli zajrza. A tak na dzien dobry foteczka z wczoraj

Erazm... brak mi słów... odnośnie Twojego starzenia się :evil_lol:
Pie****isz głupoty jak potłuczona :lol:.

Następnym razem jedziemy moją bryczką.
Ja będę prowadzić, a Ty będziesz mnie raczyć historiami o psiakach i swoim dzieciństwie :evil_lol:!
Albo o koledze twojego brata. Albo o siostrze... brata? kolegi? kolegi brata? Dawno się tak nie uśmiałam:loveu:

Malagos! A może Twoje suczki będę miałą okazję gdzieś dowieźć? Masz u mnie jak w banku!

Mogę Cię słuchać godzinami! Dniami! Tygodniami! Miesiącami!

Posted

Rzeczywiscie pomonologowałam sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozytywem jest, ze przynajmniej sie usmiałaś. Ja dziś na moim zadoopiu, z moimi burkami. Parę dni posiedzę, bo mam kupę spraw do załatwienia. Malagos pamiętamy o Twoich sunieczkach, nie będę obiecywac nic bo mam znowu urwanie głowy z psiakmi, które mam teraz pod skrzydłami. Mogę jedynie jesli ktos napisze tekst do all, wrzucic je do siebie na konto.

Posted

Erazm napisał(a):
Rzeczywiscie pomonologowałam sobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pozytywem jest, ze przynajmniej sie usmiałaś. Ja dziś na moim zadoopiu, z moimi burkami. Parę dni posiedzę, bo mam kupę spraw do załatwienia. Malagos pamiętamy o Twoich sunieczkach, nie będę obiecywac nic bo mam znowu urwanie głowy z psiakmi, które mam teraz pod skrzydłami. Mogę jedynie jesli ktos napisze tekst do all, wrzucic je do siebie na konto.

malagosowe all szykuje :loveu:

Posted

Taszka ma się świetnie-jest bardzo żywiołowa bardzo szybko się za klimatyzowała-po krótkiej chwili od przyjazdu do domu zaczęła poznawać wszystkie kąty po czym zaczęła się z nami bawić:multi:.Jest bardzo energicznym psiakiem,ani na chwile nie zatrzymała się w miejscu-chyba cudem udało się nam zrobić zdjęcie:lol:Patrzenie na nią to sama radość a możliwość bycia z nią blisko,codziennie to prawdziwy skarb!

Posted

[quote name='Taszka'][img=http://img513.imageshack.us/img513/5002/dsc00405cd2.th.jpg]
-na swoim nowym wyrku

A ja nie wierzyłam, że przesadziliście z rozmiarem tego łoża :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Kurcze - ja nie mam tyle miejsca do spania :crazyeye:

Mała lepiej trafić nie mogła - liczymy na zdjęcia i relacje z dorastania małej diablicy Taszeńki!

A jak czuje się Czaruś? Jak jego relacje z Czarunią?
Czekamy na dalsze wiadomości, nie dajcie się prosić!

Posted

Foteczki się otwierają:lol:
Ciekawe kiedy Pani Rozbójnicka oprawi żabkę i jak długo będzie jej służyć to śliczne legowisko:cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.

To czekamy jeszcze na Czarusiów, mamy nadzieję, że kot nie pożarł psiaka kiedy ten spał:evil_lol:

Posted

Cieszę się ze zdjęć bo widać że sunia trafiła do kochającego domu, ale co dzieje się z Misiem, którego karmiłam buteleczkę, a teraz nic o nim nie wiem. Proszę o odzew drugiego Pana.

Posted

Erazm,Abra - Wy i Jola dałyście tym psiolom szaansę na prawdziwe psie życie,Bez Was nie trafiłyby do nowych domków i kochających swoich "ludziów" Ludziowie kochani i kochający, dobrze że jesteście..:lol: