Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Erazm']Poczekamy, ja jestem za zaproponowaniem, zeby jednak przyjechali do Warszawy jeśli tak im zależy, aby to był ten szczeniak, do Jeleniej Góry są zapewne bezpośrednie pociągi, a stamtąd może ktoś ich pewnie z rodziny, albo ze znajomych odebrać[/quote]
wIECIE CO CIOTECZKI??bOGATYNIA JEST ODE MNIE 30 KM...ale do Jeleniej Góry to jakby "zupełnie nie po drodze"...bardziej Wrocłam Zgorzelec- a to drugi kierunek...poza tym teraz i w zasadzie cała prawie zimę warunki na drodze Jelenia Gora...cokolwiek- są dość trudne..no może jeśli ktoś ma extra samochodzik..ja teraz z domu się właściwie nie ruszam- tak jest na naszych terenach fatalnie--drogi- lód...no i górki, pagórki....no nie wiem...chyba że nie zależy Wam na czasie...zima niedlugo się skończy(tzn złe warunki)...no ale Malec się przyzwyczaja coraz bardziej pewnie...

• Replies 254
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dobra nanpiszę co uzgodniliśmmy, p. Jola zrobiła rentgen pani Beaty z TOZ, na którą powołują się ludki z Bogatyni, no i ich przyjaciele sąsiedzi przy okazji mają ochotę na Śpicego Misia, też miał ogłoszenia na all, obok małej, i tak sobe uzgodnilismy, że panowie podjadą do Wrocka, a my tam maluchy dowieziemy. Wiadomo, odległość jest okrutna, osobiście jak dzwonią ludki w sprawie szczeniaków to odsyłam ich albo do najbliższych azylów, schronisk czy wolentariuszy, no ale trafiają sie zdeterminowani jak ten chłopak, pan, którzy nie odpuszczją... I wychodzi na to, że małe zamieszka moja droga obok Ciebie Goniu;) więc... sama się wydałaś i jak się ociepli i lody stopnieją to będziemy się uśmiechac o wizytę poadopcyjną. Oczywiscie jesli wszystko dojdzie do skutkku, bo dopóki pies nie w ramionach nowego opiekuna to palcem na wodzie pisane

Posted

Hehehe:lol::lol:no...a to ci nowina...tego jeszcze nie robiłam...wizyta poadopcyjna??hmmmm..jeśli trzeba będzie- nie ma sprawy-jakby co chetnie pomogę..nie wiem co na to moj TZ..ale do tego czasu cos :roll:wymyslimy...Piesi jest śliczny..bardzo sliczny...i cieszę sie, że jeśli wszystko pojdzie dobrze, będzie niemalże "moim sąsiadem"...:multi::multi::multi:Oby wszystko się dobrze ułożyło...:loveu::loveu:

Posted

Mam tremę, ale Abracadabra, p. Jola i ja ruszamy w przyszłą sobotę do Wrocka( hihi odwiedzę przy okazji jednego z moich wyadoptowanych psiaków)
Mała jest śmiszna, bo jak zapytałam Doddy to odpowiedziała, ze astkowatego w niej nic nie widzi, ale te wyłupiaste ślepia, zmarszczony pysk:eviltong: No, ale kto wie....

Posted

Beza Psotka, jak również Śpiący Miś wybierają się zamieszkać w Bogatyni:roll: Tam jeszcze nie byłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie jesteśmy umówieni we Wrocławiu, ale chyba pojedziemy na miejsce, tak mnie coś świerzbi;)

Posted

[quote name='Erazm']Beza Psotka, jak również Śpiący Miś wybierają się zamieszkać w Bogatyni:roll: Tam jeszcze nie byłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie jesteśmy umówieni we Wrocławiu, ale chyba pojedziemy na miejsce, tak mnie coś świerzbi;)[/quote]

Mówisz i masz :cool3:... Też w życiu nie byłam w Bogatyni :laugh2_2:

Posted

Na razie ludkow nie informuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a niech wiedza, ze nie ma nic na tacy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ech wesolo se pojedziem:lol::lol::lol: Z ostatnich doniesien wynika, ze dzieciaki juz na tapetch w kompach:eviltong: Tylko dlaczego na Spiacego Misia mowia Diabel Tasmanski:mad::evil_lol:

Posted

Oj, zapomnialam, ciagle rozgryzam kompa i mam gosci:oops:

tu jest link do boksi
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-letnia-boksia-prosi-o-zycie-128379/?highlight=[/url]

Posted

[quote name='Abrakadabra']Mówisz i masz :cool3:... Też w życiu nie byłam w Bogatyni :laugh2_2:[/quote]
Załuj....:lol:Piękne tereny..niestety tylko pobliskie:eviltong: bO sama Bogatynia to...eh..nie będę uprzedzała faktów:roll: Tzn nie żeby coś było nie tak (jedna z najbogatszych gmin w Polsce)...w Kazdym razie wycieczka na bank udana...tylko czekajcie na dobre w miarę warunki atmosferyczne:lol: