gonia66 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 [quote name='Erazm']Poczekamy, ja jestem za zaproponowaniem, zeby jednak przyjechali do Warszawy jeśli tak im zależy, aby to był ten szczeniak, do Jeleniej Góry są zapewne bezpośrednie pociągi, a stamtąd może ktoś ich pewnie z rodziny, albo ze znajomych odebrać[/quote] wIECIE CO CIOTECZKI??bOGATYNIA JEST ODE MNIE 30 KM...ale do Jeleniej Góry to jakby "zupełnie nie po drodze"...bardziej Wrocłam Zgorzelec- a to drugi kierunek...poza tym teraz i w zasadzie cała prawie zimę warunki na drodze Jelenia Gora...cokolwiek- są dość trudne..no może jeśli ktoś ma extra samochodzik..ja teraz z domu się właściwie nie ruszam- tak jest na naszych terenach fatalnie--drogi- lód...no i górki, pagórki....no nie wiem...chyba że nie zależy Wam na czasie...zima niedlugo się skończy(tzn złe warunki)...no ale Malec się przyzwyczaja coraz bardziej pewnie... Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dobra nanpiszę co uzgodniliśmmy, p. Jola zrobiła rentgen pani Beaty z TOZ, na którą powołują się ludki z Bogatyni, no i ich przyjaciele sąsiedzi przy okazji mają ochotę na Śpicego Misia, też miał ogłoszenia na all, obok małej, i tak sobe uzgodnilismy, że panowie podjadą do Wrocka, a my tam maluchy dowieziemy. Wiadomo, odległość jest okrutna, osobiście jak dzwonią ludki w sprawie szczeniaków to odsyłam ich albo do najbliższych azylów, schronisk czy wolentariuszy, no ale trafiają sie zdeterminowani jak ten chłopak, pan, którzy nie odpuszczją... I wychodzi na to, że małe zamieszka moja droga obok Ciebie Goniu;) więc... sama się wydałaś i jak się ociepli i lody stopnieją to będziemy się uśmiechac o wizytę poadopcyjną. Oczywiscie jesli wszystko dojdzie do skutkku, bo dopóki pies nie w ramionach nowego opiekuna to palcem na wodzie pisane Quote
gonia66 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Hehehe:lol::lol:no...a to ci nowina...tego jeszcze nie robiłam...wizyta poadopcyjna??hmmmm..jeśli trzeba będzie- nie ma sprawy-jakby co chetnie pomogę..nie wiem co na to moj TZ..ale do tego czasu cos :roll:wymyslimy...Piesi jest śliczny..bardzo sliczny...i cieszę sie, że jeśli wszystko pojdzie dobrze, będzie niemalże "moim sąsiadem"...:multi::multi::multi:Oby wszystko się dobrze ułożyło...:loveu::loveu: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Mam tremę, ale Abracadabra, p. Jola i ja ruszamy w przyszłą sobotę do Wrocka( hihi odwiedzę przy okazji jednego z moich wyadoptowanych psiaków) Mała jest śmiszna, bo jak zapytałam Doddy to odpowiedziała, ze astkowatego w niej nic nie widzi, ale te wyłupiaste ślepia, zmarszczony pysk:eviltong: No, ale kto wie.... Quote
gonia66 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Będzie dobrze...z daleka widać , ze to urodzone CUDO DO KOCHANIA I PRZYTULANIA..a tylko to sie liczy...przynajmniej dla nas oczywiscie:roll: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Beza Psotka, jak również Śpiący Miś wybierają się zamieszkać w Bogatyni:roll: Tam jeszcze nie byłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie jesteśmy umówieni we Wrocławiu, ale chyba pojedziemy na miejsce, tak mnie coś świerzbi;) Quote
gagata Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ciooootki,taki hektaaaaar drogiiiiiiiiiiiiii.Kocham Was...:loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Pozostaje wobec tego mocno zacisnąć kciuki!!! :multi: Quote
Isadora7 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Erazm'][...ciach...] [SIZE=5][COLOR=Red]tak mnie coś świerzbi[/COLOR][/SIZE];)[/quote] Może clearitne podac?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 :eviltong::eviltong::eviltong: ano przyda sie:evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 dawno mnie nie było a tu domek na horyzoncie! ni z tego co czytam bardzo zdesperowany:p cudnie!:loveu::loveu::loveu: Quote
Abrakadabra Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 [quote name='Erazm']Beza Psotka, jak również Śpiący Miś wybierają się zamieszkać w Bogatyni:roll: Tam jeszcze nie byłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na razie jesteśmy umówieni we Wrocławiu, ale chyba pojedziemy na miejsce, tak mnie coś świerzbi;)[/quote] Mówisz i masz :cool3:... Też w życiu nie byłam w Bogatyni :laugh2_2: Quote
majqa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Jesteście Dziewczyny od pioruna i ciut ciut!!! :evil_lol: Quote
Erazm Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Na razie ludkow nie informuje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a niech wiedza, ze nie ma nic na tacy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ech wesolo se pojedziem:lol::lol::lol: Z ostatnich doniesien wynika, ze dzieciaki juz na tapetch w kompach:eviltong: Tylko dlaczego na Spiacego Misia mowia Diabel Tasmanski:mad::evil_lol: Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Nie, spiacy Mis bedzie ciapa jak na misia przystalo:eviltong: Quote
Isadora7 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='gagata']Może czują, co ich czeka?....;)[/quote] Biedaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Erazm coś miałam dostać :) Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Oj, zapomnialam, ciagle rozgryzam kompa i mam gosci:oops: tu jest link do boksi [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/2-letnia-boksia-prosi-o-zycie-128379/?highlight=[/url] Quote
gonia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 [quote name='Abrakadabra']Mówisz i masz :cool3:... Też w życiu nie byłam w Bogatyni :laugh2_2:[/quote] Załuj....:lol:Piękne tereny..niestety tylko pobliskie:eviltong: bO sama Bogatynia to...eh..nie będę uprzedzała faktów:roll: Tzn nie żeby coś było nie tak (jedna z najbogatszych gmin w Polsce)...w Kazdym razie wycieczka na bank udana...tylko czekajcie na dobre w miarę warunki atmosferyczne:lol: Quote
Poker Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 w samej Bogatyni mieszkają dziewczyny z Dogo, i ja tam od czasu do czasu bywam :eviltong: Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 O, super:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psiaki jada tam, bo poreczyla za rodzinke p. Beata dziala z ramienia TOZ, rowniez w schronisku Quote
gonia66 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Niedaleko Bogatyni ( w Dłużynie) jest schronisko...stamtąd pewnie troszkę dogomaniaczek jest, jakżeby mogło być inaczej:eviltong: Quote
Erazm Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Wlasnie tam dziala p. Beata:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts