Jump to content
Dogomania

I zawody kwalifikacyjne do MŚ 2009 - Głogów, 7-8.02.2009

Recommended Posts

Posted

Proszę piszcie, co nie działa - bo sprawdziłam wyrywkowo i mi wiekszość chodzi... Tylko jest problem z niedzielnym jumpingiem, ale tu nic nie poradzę, bo coś się sypnęło na arkuszu ogólnym. Postaram się wyjaśnić...

Na sprawdzenie całości może mi nocy zabraknąć (net radiowy) i tak cudem się wgrało tylko na 6 logowań...:angryy:

Całość sprawdze jutro na szybszym necie..

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CHI']Proszę piszcie, co nie działa - bo sprawdziłam wyrywkowo i mi wiekszość chodzi... Tylko jest problem z niedzielnym jumpingiem, ale tu nic nie poradzę, bo coś się sypnęło na arkuszu ogólnym. Postaram się wyjaśnić...

Na sprawdzenie całości może mi nocy zabraknąć (net radiowy) i tak cudem się wgrało tylko na 6 logowań...:angryy:

Całość sprawdze jutro na szybszym necie..[/quote]

mnie żaden link nie działa :shake:

Posted

Sprawdźcie teraz :razz:
zmieniłam linka na bezpośredni - bo mi na explorerze cały czas działa:razz:,
a nie moja wina, że macie inne przeglądarki:mad: a nie mam możliwości sprawdzić na innych...

Posted

Działa :multi:
Ale mam jedno zapytanie
W książeczce startowej napisano mi,że zdobyłam II lokatę
a w wynikach napisane jest,że mam pierwszą w sumie wychodzi mi I i co ja mam teraz zrobić??? mam zadzwonić do związku czy coś... :roll:

Posted

Nie wiem co Ci Związek pomoże:razz: - raczej zadzwoń do Leszka Kalisza masz tel w pierwszym poście...

Nie ma w wynikach L J i L A +J z niedzieli - wstawię jak wyjaśnię z sekretariatem.

Posted

Alusia - te wyniki (0) były jakieś zamieszane. ja np. mam w książeczce I miejsce a w wynikach II
znajoma, która biegła w largach miała w łącznej klasyfikacji III miejsce a nie dostała dyplomu, za to kolega który miał V dostał dyplom z III :razz:

zerówki zostały że tak powiem "olane"

ale co tam, ważne, że zabawa była przednia :cool3:

ps. mam kilka fotek jutro wstawię co nie co

pozdrawiam

Posted

Mogę wyniki z zerówek zdjąć do wyjaśnienia ;-) bo mi sekretaiat mówił, że coś się arkusz sypnął... ale na wydrukach było dobrze, bo poprawiali ręcznie czyli w książeczkach może być dobrze...

I nikt zerówek nie "olewał":mad::angryy: tylko złośliwość komputeryzacji...
zresztą problem z arkuszem był nie tylko w zerówkach... jak widzę z tego co mam na pendrivie...:angryy:

Posted

Dziewczyny spokojnie - jak się wyniki wyprostują, to poprawimy w książeczkach, dyplomach itp.... jeśli będzie taka potrzeba - bo jednak wierzę w Sekretariat...
Przepraszam w imieniu organizatorów za zamieszanie, ale coś się na koniec w arkuszu zamieszało.... ale wszystko jest do wyjaśnienia...

Apbt_sól
Dzięki za Blondyna (to ten biały bokser z różowym) - czy mogę wykorzystać zdjęcia na moich stronach?
(chociaż od tyłu to się sobie nie podobam ;-) )

Posted

[quote name='PATIszon']Tak sie skacze,jak wczesniej sie zahaczy klejnotami o poprzeczke
:drinking:

bosssie, a Ty znowu o nabiale grubego...:diabloti: chyba jakiś fetysz...:evil_lol:

Po obejrzeniu wyników stwierdzam, że M-ki wypadły do d....... Sory

nie no, za co sorry, nie ma co przepraszać, dzięki za docenienie starań, specjalnie grupowo przejechaliśmy się do stolicy polskiego złota, żeby na złość sobie i wszystkim powstrzymać się przed zniżaniem się po sięganie po punkty do kwalifikacji:mad:

Kto w M załapał punkty ?

jeśli dobrze rozumiem zasady, to Corsa, Vigo, Beza, Lilo, Anti, i może jeszcze o kimś zapomniałam.

Posted

[quote name='Rauni']Zamieszanie w wynikach zerówkowych wynika z tego, że sumowane były trzy biegi, nie wiem, czy te, które umieściła Małgosia to nie są przypadkiem wyniki sumaryczne dwóch biegów, a na dyplomach powinny być wyniki z zsumowanych trzech i tak też były rozdawane nagrody, a przynajmniej powinny być. [/quote]

Sorry, też nie wiem - ale wysyłam zapytanie "do źródła".

[quote name='Rauni']
Torki openowe niektóre były rzeźnickie, zwłaszcza niedzielne agility open... tym bardziej duma mnie rozpiera ze spaniela [/quote]
Nie chciałam tego pisać pierwsza... no bo co ja tam się znam:razz:, dlatego jestem dumna z Blondyna bo w sobotę zaliczył wszystkie biegi, w niedzielę skakał lepiej, tylko dla mnie torki były za trudne do nauczenia:-(

Posted

Zamieszanie w wynikach zerówkowych wynika z tego, że sumowane były trzy biegi, nie wiem, czy te, które umieściła Małgosia to nie są przypadkiem wyniki sumaryczne dwóch biegów, a na dyplomach powinny być wyniki z zsumowanych trzech i tak też były rozdawane nagrody, a przynajmniej powinny być.
Przepraszamy za wszystkie wtopy organizacyjne :oops: :oops: :oops:
W kwestii tego, że zerówki poczuły się niedostatecznie docenione - postaram się sprawić, żeby na przyszłość zostały z tego wyciągnięte odpowiednie wnioski.

Torki openowe niektóre były rzeźnickie, zwłaszcza niedzielne agility open... tym bardziej duma mnie rozpiera ze spaniela :multi:

Posted

[quote name='Rauni']
Torki openowe niektóre były rzeźnickie, zwłaszcza niedzielne agility open... [/quote]
Nie Ty jedyna wygłaszasz takie opinie :diabloti:. Irina nie pierwszy raz sędziuje w Polsce i mam dziwne wrażenie, że jakoś tak ewoluuje... Co zawody to większa masakra :evil_lol:.

Posted

[quote name='Aussie']Brak wyników LJ i łączna L z niedzieli...

[/quote]

:mad: wyjaśniłam dlaczego - post 82....
To ja po nocy wrzucam co mogę, a Wy nie czytacie... :placz:

Posted

[quote name='Aussie']Brak wyników LJ i łączna L z niedzieli...

A w ogóle to patrząc po liczbie dętek to torki musiały być niezłe :-o[/quote]
Ja stawiam raczej na pozimowe braki w treningu :evil_lol:

Posted

[quote name='Magda i Saga']No to sama sobie odpowiem na pytanie. Po obejrzeniu wyników stwierdzam, że M-ki wypadły do d....... Sory
Kto w M załapał punkty ?[/QUOTE]

nie ma problemu ;]

Zaraz bedzie reta zdjec ;]