Koperek Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 [quote name='MagYa^^'] PIĘKNIE!!!:loveu: OGROMNIE CI DZIĘKUJĘ MAGYA!!!:multi::multi::multi: Quote
Slomka22 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Banerek sliczny tylko zadne z mojego podpisu nie chce wybrac sie do wlasnego domku cholewcia A Koperek - zagladam a co mam pisac Quote
giselle4 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 ...zagladam tylko nie pisze :razz:ja juz czasem nie mam pomysłu ma zycie:razz: Quote
kikou Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 tą nową dziewczynką interesuje sie jedna rodzina...ale nie ma jeszcze jednoznacznej odpowiedzi.... Quote
Koperek Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 kikou napisał(a):tą nową dziewczynką interesuje sie jedna rodzina...ale nie ma jeszcze jednoznacznej odpowiedzi.... Szczerze powiedziawszy to świetnie, bo akurat to największe "próchno" ze wszystkich czterech suczek :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, więc miałaby domek na dożycie! Quote
kikou Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Koperek napisał(a):....to największe "próchno" ze wszystkich czterech suczek :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, więc miałaby domek na dożycie! no ślicznie nazywasz dziewuszke......;) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 w nowym domku :multi: jacys ludzie przyszli, zakochali sie i zabrali.. Quote
Koperek Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 No to TYLKO (?) 3 dziewczynki do rozdysponowania zostały!;) kikou- czy wiesz już coś na temat deklaracji tej rodzinki wobec najnowszej babci?? Quote
kikou Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 tak, dom sprawdzony obie dziewuszki: próchno czyli Mona:evil_lol: i jasno podpalana czyli Nella jutro tracą swoją kobiecość i 1 marca jadą do niemiec.... Mona do nowego domu, a Nella do prywatnego, malutkiego schroniska pod Berlinem, gdzie będzie miała szukany domek ale gdyby nawet sie nie znalazł to do ma dożywocie w miejscu gdzie na jednego opiekuna przypada po klkanaście psów, nie kilkaset i są codziennie spacery i wolne bieganie po całym ośrodku.... czyli potrzebny dom dla Buni..... skoncentrujmy się i wszelkie ogłoszenia przekierujmy na Nią!! Quote
Reksiu21 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 To cudownie! W koncu nietrzeba bedzie sie o nie codziennie bac... A Kikou, to z tej organizacji ONkow, czy inaczej zalatwialas? Quote
kikou Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 jutro je najpierw ma przebadać!!! dopiero sie wszystko w piątek wyklarowało i P Lidka ustaliła termin i mają przebadać dziewuszki przed operacją.... chyba wiedzą co robią.... chociaz strach zawsze jest... bede sie chyba modlić, chociaż diabełek ze mnie... żeby nie były chore nasze panny... Quote
Koperek Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Brak mi słów- jestem zachwycona!:loveu::loveu::loveu: A do sterylki będą się nadawać?- rozmawiałaś kikou z naszym wetem?? Oki- w takim razie biorę się od nowa do roboty... Echhh.... ;) Quote
Koperek Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Dokładnie Aga! :) A Bunia/Cholera liczy na naszą, szybką pomoc ;) Quote
kikou Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Reksiu21']......koncu nietrzeba bedzie sie o nie codziennie bac... A Kikou, to z tej organizacji ONkow, czy inaczej zalatwialas? ciągle jeszcze musimy się bać o Bunie.... a to tak, załatwiała kobieta z tej "ONkowej" organizacji, wysyłała nasze panny gdzie się da... dzisiaj miała być ta jasna dziewuszka operowana, a okazało się już dawno wysterylizowana... jutro Starsza... Quote
kikou Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 [quote name='Koperek']... 5. Piąta suczka (średnia kudłaczka): ONE NIE MAJĄ NIKOGO OPRÓCZ NAS, WIĘC POMÓŻMY IM ZANIM BĘDZIE ZA PÓŹNO! o jakiej my tu kudłaczce mówimy....? bo fotki się nie otwierają? co się z nią stało? Quote
Slomka22 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Koperek podeslij mi zdjecia to wrzuce na fotosik Quote
Koperek Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='kikou']o jakiej my tu kudłaczce mówimy....? bo fotki się nie otwierają? co się z nią stało? Z sunią nic się nie stało, jest nadal i obszczekuje odwiedzających. Przemiła laleczka. Ino z moim kontem na fotosiku się stało. Przekroczyłam dopuszczalny, darmowy limit ilości zdjęć i mi niektóre zablokowali (czyt. skasowali i na forum nie widać). Chcą, żebym wykupiła następny transfer, bo myślą, że ja mam za dużo pieniędzy i będę im w doopę wchodzić:angryy: Quote
Reksiu21 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 No to dzisiaj wielki dzien! Dziewczynki jada!:multi: A ty je bedziesz wiozla, Kikou? Quote
Koperek Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 [quote name='Slomka22']Koperek podeslij mi zdjecia to wrzuce na fotosik No widzisz Slomka- Twój post skoczył nad mój i nawet go nie przeczytałam. Dzisiaj widziałam Rudą w kojcu- po sterylce. Fajniasta jest! Typowy owczarek- szczekaczka, ale bardzo miła i otwarta:loveu: Zaglądnęłam też do Buni- siedziała w budzie zwinięta. Popatrzyła na mnie i wyszła na chwilkę. Poburczała do towarzyszy (których ma teraz zawrotną ilość- aż dwóch:p). Pomiziałam ją po pysiu i tyle. Widać, że gaśnie, ale tragedii ani depresji nie ma. Zwyczajnie smutna, jak to pies przebywający w schronie:-( Quote
kikou Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 psiunki wczoraj pojechaly... super fajne grzeczne sunieczki... no rudaska powymiotowala mi ciutke w aucie... ale faktycznie taka karna, milutka sunia....zreszta ta druga tez super.... mam obiecane wiadomosci z nowych miejsc... przed wyjazdem zerkalam na Bunie.... ona bardzo kiepsko chodzi, chyba gorzej... potrzebuje szybko pomocy czy jakis dobry Duszek moglby zrobic banerek dla Buni...ten zbiorczy juz sie zdeaktualizowal Quote
Koperek Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 kikou dziękuję Ci baaaaaaaaaaaaardzo! Za te Twoje transporry do Niemiec to normalnie wszyscy szczęśliwi jesteśmy!:multi::multi::multi::multi: Najpierw jakimś trafem (Boskim?) jedna babcia znalazła dom. Teraz Ty dwie zawiozłaś w bezpieczne i pełne miłości miejsca:loveu:. Wierzyć się nie chce, ale cuda widocznie się zdarzają... Quote
Recommended Posts