kikou Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 bardzo mi wstyd, że nie wyrobiłam sie z allegro.....jak obiecałam.... miałam trudniejszy tydzień niż przewidywałam.....:oops::oops: niesamowicie poogłaszałyście obie dziewuszki......:cool2::cool2: Quote
Negri Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Negri napisał(a):znów zegarek:angryy::angryy::angryy::angryy: ...................................... Quote
kikou Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 to może chcecie grosik na wyróżnienia dla dziewczynek.....:cool3::cool3: jeśli jescze nie wyróżnione to poprosze nr konta albo link do platności odrazu na allegro Quote
kikou Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ????? już nie potrzeba? czy allegro jest już wyróżnione? Quote
Koperek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 kikou napisał(a):????? już nie potrzeba? czy allegro jest już wyróżnione? kikou dziękuję Ci bardzo, ale ja allegro nie zrobię, a tym bardziej wyróżnionego:shake: Negri mam nadzieję odezwie się w tej sprawie, bo one to takie suczki z szesnastki- wiesz o czym mówię:-( Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 już dałam namiary na siebie, oczywiście mogę wyróżnić ale kasa :roll: Jeśli kikou ma możliwość wsparcia to oczywiście to zrobię:loveu: A one z 16 tylko na nią za duże :roll: Quote
Koperek Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Ile to wyróżnienie kosztuje?? To lepiej niech kilou przeznaczy na wyróżnienia "swoich", a ja te dwie pięknoty wspomogę ;) Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Pogrubienie Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką. Opłata 2,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Podświetlenie Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania. Opłata 6,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Wyróżnienie Więcej informacji Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania. Opłata 12,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Strona kategorii Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany na stronie kategorii. Wymagana ocena: Opłata 29,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Sprawdź jakich towarów nie można wystawiać z opcją "Strona kategorii" Strona główna Allegro Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany na głównej stronie Allegro. Wymagana ocena: Opłata 99,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Sprawdź jakich towarów nie można wystawiać z opcją "Strona główna" Quote
Negri Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Cennik skopiowałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kikou Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 przelałam do Kingi 28,- na dwa wyróżnienia z pogrubieniem bez podświetlenia....dla dziewuszek....dla nich każdy dzień jest na wagę złota...to może się źle skończyć..... (22,- jest z bazarków Moniki083 na wrocławskie biedaki, a końcówka ode mnie....a konkretnie to wpłaty z 04. 01. od Kosmyczek Kamyczek 10,- i z 07.01. od Fredzi 12,-) ...tym co ja wystawiam, stare małe kundelki to już nieraz sprawdzałam, wyróżnienia nic nie dają..... albo się trafi ktoś z sercem i znajdzie biedaka bez wyróżnienia......albo można wyróżniać i d....blada, np allegro Rudzika chyba z 8 razy było wyrożnione i bez odzewu.....ani jednego telefonu:crazyeye: wydaje mi się, że te które są w typie jakiejś chodliwszej rasy mają z wyróżnieniem dużo wiekszą szanse.... Quote
kikou Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 może należałoby jeszcze w tytule dodać, że jak coś sie nie znajdzie dla nich dziewczynki pójdą "do śmieci"....... RATUNKU!!!!!! te słodkie istoty są poważnie zagrożone!!! Quote
Koperek Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 W takim razie baaaaaardzo Ci kikou dziękuję za te pieniążki na wyróznienie! Tytuł wątku też zmieniłam- może to coś da...:-(:-(:-( Quote
kikou Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 matko od wczoraj rana nikt tu nawet nie zajrzał.... za kilka dni czy tygodni....może być za późno Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 no wlasne sunie do gory pokazujcie sié koniecznie Quote
Koperek Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='kikou']matko od wczoraj rana nikt tu nawet nie zajrzał.... za kilka dni czy tygodni....może być za późno Ja zaglądać nie mogłam, a teraz... no cóż... mogę jedynie hopnąć, co mi się nie uśmiecha, ale to chyba ostatni ratunek:-(:placz::placz::placz: Quote
Koperek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='GoskaGoska']i co nikt z ogloszen nie dzowni? Kompletnie nikt! :placz::placz::placz: Kurde, to jakieś fatum, czy co???? Przecież one potrzebują RATUNKU NA CITO![SIZE=2] ...a nikt się nimi nie przejmuje...:placz: Quote
GoskaGoska Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 ja zrobilam gumtree wroclawa dla jednej suni z nr do kikou, kurcze sama nie ma totalnie czasu do tego jestem teraz chora :shake: , ale cos trzeba zrobic. Czy rozwazamy umieszczenie sun w jakims platnym miejscu ? Czy w Niemczech nikt nie jest nimi zainteresowany? Chociaz jedna? Quote
Koperek Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Goska ogłoszeń to aż tak bardzo nie potrzebują, chyba! Spójrz na pierwszy post (uzupełniłam) + obydwie mają allegro- cóż więcej??? No oczywiście przydałyby się na portalach do rejestracji- ja nie nadążam... Quote
Slomka22 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Posle je dzis do GW i WW - moze opublikuja - mimo ze juz im wyslalam cala liste - ale probowac trzeba Quote
GoskaGoska Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 ogloszen nigdy nie za wiele szczegolnie , gdy to jest pilne. dorobialam sunia drugiej gumtree wroclaw, kupiepsa.pl, wp.pl Quote
Recommended Posts