Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bardzo mi wstyd, że nie wyrobiłam sie z allegro.....jak obiecałam....
miałam trudniejszy tydzień niż przewidywałam.....:oops::oops:

niesamowicie poogłaszałyście obie dziewuszki......:cool2::cool2:

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to może chcecie grosik na wyróżnienia dla dziewczynek.....:cool3::cool3:

jeśli jescze nie wyróżnione to poprosze nr konta albo link do platności odrazu na allegro

Posted

kikou napisał(a):
????? już nie potrzeba? czy allegro jest już wyróżnione?

kikou dziękuję Ci bardzo, ale ja allegro nie zrobię, a tym bardziej wyróżnionego:shake:

Negri mam nadzieję odezwie się w tej sprawie, bo one to takie suczki z szesnastki- wiesz o czym mówię:-(

Posted

już dałam namiary na siebie, oczywiście mogę wyróżnić ale kasa :roll: Jeśli kikou ma możliwość wsparcia to oczywiście to zrobię:loveu:

A one z 16 tylko na nią za duże :roll:

Posted

Pogrubienie
Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany pogrubioną czcionką.
Opłata 2,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Podświetlenie
Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany poprzez zaznaczenie żółtym kolorem na liście przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 6,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Wyróżnienie
Więcej informacji Twój przedmiot będzie zawsze widoczny na początku listy przedmiotów w swojej kategorii i w wynikach wyszukiwania.
Opłata 12,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Strona kategorii
Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany na stronie kategorii. Wymagana ocena:
Opłata 29,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Sprawdź jakich towarów nie można wystawiać z opcją "Strona kategorii" Strona główna Allegro
Więcej informacji Twój przedmiot będzie promowany na głównej stronie Allegro. Wymagana ocena:
Opłata 99,00 zł. Nie podlega zwrotowi. Sprawdź jakich towarów nie można wystawiać z opcją "Strona główna"

Posted

przelałam do Kingi 28,- na dwa wyróżnienia z pogrubieniem bez podświetlenia....dla dziewuszek....dla nich każdy dzień jest na wagę złota...to może się źle skończyć.....

(22,- jest z bazarków Moniki083 na wrocławskie biedaki, a końcówka ode mnie....a konkretnie to wpłaty z 04. 01. od Kosmyczek Kamyczek 10,- i z 07.01. od Fredzi 12,-)

...tym co ja wystawiam, stare małe kundelki to już nieraz sprawdzałam, wyróżnienia nic nie dają..... albo się trafi ktoś z sercem i znajdzie biedaka bez wyróżnienia......albo można wyróżniać i d....blada, np allegro Rudzika chyba z 8 razy było wyrożnione i bez odzewu.....ani jednego telefonu:crazyeye:
wydaje mi się, że te które są w typie jakiejś chodliwszej rasy mają z wyróżnieniem dużo wiekszą szanse....

Posted

może należałoby jeszcze w tytule dodać, że jak coś sie nie znajdzie dla nich dziewczynki pójdą "do śmieci".......

RATUNKU!!!!!!
te słodkie istoty są poważnie zagrożone!!!

Posted

[quote name='kikou']matko od wczoraj rana nikt tu nawet nie zajrzał....

za kilka dni czy tygodni....może być za późno
Ja zaglądać nie mogłam, a teraz... no cóż... mogę jedynie hopnąć, co mi się nie uśmiecha, ale to chyba ostatni ratunek:-(:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='GoskaGoska']i co nikt z ogloszen nie dzowni?
Kompletnie nikt! :placz::placz::placz: Kurde, to jakieś fatum, czy co???? Przecież one potrzebują RATUNKU NA CITO![SIZE=2] ...a nikt się nimi nie przejmuje...:placz:

Posted

ja zrobilam gumtree wroclawa dla jednej suni z nr do kikou, kurcze sama nie ma totalnie czasu do tego jestem teraz chora :shake: , ale cos trzeba zrobic. Czy rozwazamy umieszczenie sun w jakims platnym miejscu ?
Czy w Niemczech nikt nie jest nimi zainteresowany? Chociaz jedna?

Posted

Goska ogłoszeń to aż tak bardzo nie potrzebują, chyba! Spójrz na pierwszy post (uzupełniłam) + obydwie mają allegro- cóż więcej???

No oczywiście przydałyby się na portalach do rejestracji- ja nie nadążam...