Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 243
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koperek napisał(a):
Suprrrrrrrrrrrrrr! Dobra poświęcę się i jutro pojadę z samego rana małą wyczesać- niech kudłami nie sypie na nowej drodze życia!

i żeby jej nie nakarmili..
to byłoby nawet ważniejsze niż kudełki....
kurcze debatowałam dzisiaj z piec razy ze schroniskiem, o tym o tamtym, o paszportach dla niej i tej 6tki na poniedziałek... i zapomniałam o karmieniu przypomniec...może Ty zdążysz?

Posted

kikou napisał(a):
jestem taka podekscytowana, właśnie rozmawiałam z Panią co ma adoptowac Lapulke (Limę:evil_lol:) i mówiłam Jej, że sunia ma się źle i....

Pani przyjedzie sama po nią do Wrocka w sobotę!!!

a tu nawet nikt nie zaglada oprócz Pani założycielki....
tak jak i na wątki innych starych dużych psów... :-(:-(

Suprrrrrrrrrrrrrr! Dobra poświęcę się i jutro pojadę z samego rana małą wyczesać- niech kudłami nie sypie na nowej drodze życia!

Posted

kikou napisał(a):
Łapulka pojechała,
kontakt z Panią jest, obiecała ze za pare dni napisze jak było w podróży i jak sie zadomowiła w nowym domu...

Trochę się denerwuje...:roll: A czy p. Lidka przekazała, że ma się zadomawiać w kagańcu przez pierwsze dni??

Poniżej dwie foty potwora, którego mi wyciągnęli z boksu zamiast ŁAPULKI- jeszcze przed godzinnym wyczesaniem... ;)

Posted

wrocilam juz mogę być aktywna - tylko zaległosci muszę nadrobić :multi: bardzo się cieszę . Ja ci Kikou chyba medal wystawię.
Ledwo co wrociłam a z allegro zapytanie o suczke owczarka dlugowlosego i uwaga NIEWYSTERYLIZOWANA!! normalnie kobieta na pseudhodowle szuka :shake:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Ledwo co wrociłam a z allegro zapytanie o suczke owczarka dlugowlosego i uwaga NIEWYSTERYLIZOWANA!! normalnie kobieta na pseudhodowle szuka :shake:

Chyba w jej sprawie dzwonił do mnie wczoraj pan, który też chciał niewysterylizowaną, bo ma 10-cio letniego pięknego owczarka i chciałby potomka mieć:roll:

Czasami to nie mam już ochoty odbierać telefonów...:shake:

Posted

DOKLADNIE TEN SAM - BO DZIS MAILA NAPISALAM, ZE WOLONTARIUSZKI SĄ PRZECIWNE ROZMAZANIU PSOW - I DLACZEGO ON TAK CHCE ROBIC I DOSTALAM ODPOWIEDZ ZE TYLKO RAZ , BO ROD PSA CHCE ZACHOWAC , ZE SZCZENIAKI ITD.
Odpisałam Panu całą epopeję, ile cierpi psów jaka jest sytuacja, ze jego postawa jest samolubna itd itd - czasami jeszcze ma siły przekonywać więc sie naprodukowałam, pewnie nie zmienie postawy tej osoby, ale coz przynajmniej wiem, ze choc się starałam

Posted

taka informacja przyszła dzisiaj,
że Łapulka bawi sie jak szalona z pileczka,
a nawet w parku agility bawila sie... biegala przez tunel, nawet przez opone przeskoczyła....
cala notatka dla zainteresowanych

[FONT=Times New Roman]"mit lima klappt es nach wie vor prima. marc hat ja am wochenende die kleinen gehütet, ich war ja auf einem klassentreffen nahe kassel. du wirst es nicht glauben aber lima spielt mit dem ball wie eine verrückte. marc und sie sind am samstag sogar durch unseren agility parcours gerannt, sie ist durch den tunnel gerannt und durch den reifen gesprungen :-)) ich konnte es selber kaum glauben aber ich habe es gestern mit eigenen augen gesehen!!!"[/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman][FONT=Arial]a w schronisku była taka zrezygnowana.....[/FONT][/FONT]

• 2 weeks later...