Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martwię się co z nimi będzie. Ja nie mogę ich długo trzymac u siebie, bo nie ma mnie całe dnie, wracam to wszystko pobrudzone, mimo że padam na pysk muszę sprzątać. Nie mam czasu na zabawę z nimi, niczego nie mam czasu ich uczyć :shake: jak się nikt nie zgłosi po nie to naprawdę nie wiem co będzie.

Posted

Strasznie to długo trwa...

A może pomogłyby jakieś plakaty w okolicy albo takie malutkie w formie ulotek np. w lecznicach, sklepach itp
Albo ogłsozenie w gazecie?

Posted

Oj do dup.... to wszystko . wkurzam się coraz bardziej .
Człowiek jednemu nie pomoże a już , następny potrzebuje pomocy

Dziś u mnie tu na osiedlu przebiegł mi drogę mały czarny , bardzo przestraszony psiak ale niestety nie wiem w którą stronę pobiegł bo uciekał bardzo szybko jak mnie zobaczył , był tak bardzo przestraszony:-(

Poszłam w tym kierunku mniej więcej co uciekł , ale go nie znalazłam .

A jutro to jadę na uczelnie , i do niedzieli mnie nie ma także nie będe mogła go poszukać:-(

Nakarmiłabym go chociarz i pogłaskała żeby nie był taki wystraszony .
Oj żyć mi się odechciewa :placz: Jestem taka bezsilna . I jeszcze te sesje .
Ktoś kiedyś miał rację mówiąc że życie to nie bajka .

Jak wrócę z uczelni , to poszukam go jeszcze i będę go dokarmiała jak go znajdę , ale niestety nie będę mogła go zatrzymać .

Może ktoś ma jakiś pomysł .

Pomocy!!

Posted

:shake: obawiam się, że ten czrnuszek długo nie pożyje :shake:

przedwczoraj byłam rano na spacerze z Maciusiem i Stonką i właśnie mały czarny oszalały ze strachu psiak przebiegł koło nas, goniony przez równie małego, ale grubego i agresywnego psiaka sąsiadów z niedaleka. :-( Czarny uciekał jak szalony, przerażony skrajnie, na mnie nawet nie zareagował. Takie biedactwo. I przebiegł mostek koło nas i poleciał łąką - widocznie dotarł do was. Błąka się po mieście - to widocznie nowy nabytek kochanych ludzi bestii.

Mi też ręce opadają.

aDopcje stoją - o suńki nikt nie pyta, ja po feriach już naprawdę nie mogę ich zatrzymać, ganek już śmierdzi, w weekendy go wietrzymy. Nikt nie może do nas przyjść. Ja rano o 7 wychodzę z mężem do pracy, szybko tylko przepuszczam dziewczyny, które i tak potem się załatwiają w ganku. Wracam w dwa dni po 10 godzinach, jest już ciemno, ja padam na pysk - ta sytuacja nie może po prostu trwać :shake: teraz ferie - to mam więcej czasu, ale później nie ma mowy. Będę musiała je oddać do schroniska :-(:-(

Posted

Anita ja pisze z uczelni
Słuchaj ja go poszukam .
A może do jakiegoś hoteliku oddamy małe , wiem że to kosztuje ale może jakoś byśmy dały radę

Ja pier...... nic się nie układa :placz:

Może nam ktoś pomoże , Boże prrzeciesz one w tym schronisku zginą:placz:

Ja muszę coś zrobić , tak nie może dalej byc

Tragedia , ludzie pomóżcie !!!!!!

Posted

ale szczerze rzekłszy to ja naprawdę tego nie rozumiem :shake: - Montanka jest prześliczna, czemu nikt nie chce ich...? Są wesołe śliczne i w ogóle. No ale niestety są szczeniorami, trzeba je uczyć wielu rzeczy, a jak to robić kiedy ma się poza tym 3 swoje pieski i się pracuje bardzo dużo nie tylko w pracy zarobkowej ale również w domu.

Collie - Twoja wypowiedź jest niejasna, czy piszesz, że chciałabyś zaadoptować pieska?