adaa Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wszystko powinno być okej. Ja widzę, niektórzy widzą, niektórzy nie..Nie wiem juz czego to wina. Odsyłam do mojego albumu w takim razie: Picasa Web Albums - rejnboł - tadam Quote
Ajula Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ja widze teraz wszystkie, nie wiem, od czego to zalezy Quote
Rodzice Maciusia :) Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 A kiedy będzie sterylka Adeluski? Już czas, żeby nic tam nie daj boże się nie przypałętało :shake: Quote
adaa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Olaboga - wreszcie udało mi się zalogować - próbowałam z 10 razy codzień o innych porach.. Adelka będzie miała sterylkę w lipcu,a co do przypałętania się to jej pilnuję przeca... Tu macie nowe zdjątka Adelki - wyrosła, ma piękną, lśniącą sierść i przytyła ;p. Picasa Web Albums - rejnboł - ada nowe Niestety tylko jak wychodzę nawet do sklepu an 5 min to wszystko gryzie i niszczy, dlatego idę z nią do behawiorysty, może ją oduczy. Pozdrawiamy. Quote
Ajula Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 dzięki za zdjęcia jakaaa pięknaa panienka :loveu: taka zabaweczka mała Quote
Rodzice Maciusia :) Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Obie dziołchy trafiły po prostu znakomicie. Adelina przepiękna - zabawkowa damulcia ślicznotka, a Nuteczka jest nieodłączną częścią rodziny Uli - oto dowody: Quote
Recommended Posts