Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też często myślę o Tobie i dziewczynach... ;);)
życzę im szczęśliwych domków a Tobie wytrwałości w pomaganiu zwierzakom :)
będę częściej zaglądać na wątek.

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anita ja wczoraj robiłam tak jak mi napisałaś ale nic z tego.

Ps. Wzięłam kopiuj obrazek , później kliknęłam na mój profil na WYŚLIJ PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ , GDZIE TAM NASTĘPNIE KLIKNĘŁAM NA EDYTUJ SYGNATURĘ I W TYM OKIENKU CO MI PISAŁAŚ CHCIAŁAM WKLEIĆ BANEREK ALE NIE CHCE MI WKLEIĆ:shake:

NIE WIEM DLACZEGO

Posted

Witam
Piszę w imieniu Anity , ponieważ ona nie może wejść na dogo.
Napisała dziś do mnie esa że Montanka do nowego domku pojedzie najprawdopodobniej w sobotę .

Także trzymajmy kciuki żeby wszystko poszło dobrze , i ślicznotka była już w swoim nowym kochającym domku.

pozdrawiam!!!

A i jeszcze napisała mi że Pani która weźmie Montankę ma dołączyć do DOGOMANIAKÓW i zalogować się dziś na stronie.

Posted

no jestem wreszcie :shake:
Pani Ula napisała mi miłego maila, mam nadzieję, że niedługo dołączy. Monti prawdopodobnie wyjedzie w sobotę już, a figomanię poproszę o dokonanie wizyty poadopcyjnej. Zaraz napiszę maila do pani i zapytam kiedy dołączy

EDIT:
Erazm, no tak, ale wiesz, u nas to jest troszkę wsiowo jeśli chodzi o sunie, więc ja się BARDZO BOJĘ o sunię. I co ja potem ewentualnie zrobię jeśli pan NIE wysterylizuje jej i do tego nie zechce wydać?? Co, pojadę w nocy po 11 godzinach pracy i będę z nim dyskutować? :shake:
Nie mam czasu ani niczego innego niezbędnego do takich sytuacji.

Oczywiście, nie można popadać w paranoję, dlatego wydaję Monti bez sterylki, bo pani wydaje mi się bardzo rozsądna, kulturalna i w ogóle. Co do pana to się obawiam, bo to właśnie na tej wsi jest mnóstwo wyrzuconych psiaków.
Ale nie ma co dywagować - może wecik stwierdzi, że Adkę można wysterylizować, wtedy po prostu ją ciachnę szybciuśko i po kilku dniach przekażę rodzinie aby tam dalej dochodziła do siebie ;) zobaczymy

Posted

Tylko mam problem - bo gdyby pan okazał się sensowny to jednak postanowiłam wydać Adkę bez sterylki - ale spiszę jego dane z dowodu i powiem, że za tydzień przyjadę sprawdzić czy dokonał sterylkę.

Natomiast Monti jedzie dopiero w przyszłym tygodniu w związku z czym wizyta przebiegnie zgodnie z planem (mam nadzieję)

Posted

pomieszałam wszystko :roll:
jutro ma przyjechać pan po Adelkę
Monti za tydzień

porozmawiasz z Panem jutro i zobaczysz - chociaż tak naprawdę nigdy nie można być pewnym do końca
zobacz co stalo się z Lolą - wzięła ją osoba znana na dogo i Lola zniknęła...

Posted

Z wuzyty w sobotę nici, dzięki kochanej dogomanii. Nie mogłam skontaktować się z figomanią. Pani Ula też czekała, ale trudno, tak jak napisałam p. Uli, będzie po prostu wizyta poadopcyjna, podczas której upewnimy się, że Montek został ciachnięty. No chyba, że Pani sama wrzuci foteczki, gdzie naocznie się przekonamy :evil_lol:

Co do Adelki - pan oczywiście nie przyjechał, jednak instynkt podpowiadał mi słusznie :razz: Natomiast zgłosiła się inna pani, zobaczymy czy domek wypali, byłoby dobrze, bo tak szkoda tego biedactwa :shake:

i coś na pogorszenie humoru:

WP.tv - Brutalne walki psów - WP.PL

Posted

humor mam wystarczająco zły, bo od wczoraj do teraz nie mogłam się tu dostać :angryy: chyba dogomania ma już za słabe serwery

skoro pan nie przyjechał to niech spada :roll: widocznie to nie był ten wlasciwy
nie martw się, dla Aduni też się znajdzie domek

Posted

Cześć Kochani

Jest tak Montanka jak wiecie w ten weekend jedzie do Szczecina do nowej pani

A o Adelkę jak nikt się nie pytał , tak teraz aż dwie Panie i to Obydwie z Lublina

Pierwsza to Studentka , druga Pani nieco starsza ,I TO WŁAŚNIE JEJ PRZEKAZUJEMY ADELKĘ ma dwójkę dzieci nastoletnich i zgadza się na wszystkie warunki jakie jej stawiamy czyli podpisanie umowy , sterylka i wizyta W TYM WYPADKU PO ADOPCYJNA
PONIEWAŻ PANI JUŻ DZIŚ PRZYJEŻDŻA DO ADELKĘ , BĘDZIE U NAS O GODZ 19.:crazyeye::evil_lol:

RAZEM Z ANITĄ PRZEPROWADZIMY Z NIĄ ROZMOWĘ

ANITA OCZYWIŚCIE WCZEŚNIEJ Z NIĄ ROZMAWIAŁA PRZEZ TELEFON
PANI MA NA IMIĘ EWA , JEST BARDZO SYMPATYCZNA I MIŁA.

ZAKOCHAŁA SIĘ W ADELCE :loveu:
WYSŁAŁA ANICIE BARDZO KONKRETNEGO MAILA , JAK ANITA SIĘ ZGODZI TO WKLEI GO NA DOGO , SAMI OCENICIE.

JA CZĘSTO BYWAM W LUBLINIE , PONIEWAŻ TAM STUDIUJE, TAKŻE BĘDĘ MIAŁA MOŻLIWOŚĆ WIZYTY U PANI EWY W MIESZKANIU.

POZDRAWIAM!!!

.