Isadora7 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']oj, chyba nie umiem, zawsze robię standardowo, na dole strony dzięki za obróbkę fotek :multi: Dużo tracisz (również te pare grosików za zdjęcia). Spróbuj, tam masz w edytorze wizualnym taką ikonke do wstwiania obrazków. Dajesz obrazek na hosting (tak jak na forum) i wstwiasz linka w miejsce które pokaże się po kliknieciu tej ikonki. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 NO MAJĄ dziewczyny allegro :multi: link w pierwszym poście, ale podaję jeszcze raz. Isadoro - dzięki ogromne za radę ze zdjęciami, zawsze buliłam niepotrzebną kasę nie pokazując w pełni piękna psiorów!! Musiałam teraz dodać tylko jedno, inaczej nie byłoby miniaturki Na wpół zamarznięte prezenty świąteczne... (519302804) - Aukcje internetowe Allegro Quote
fizia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Adelka i Montanka-Na wpół zamarznięte prezenty świąteczne... - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
fizia Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Adelka i Montanka-Na wpół zamarznięte prezenty świąteczne... Quote
Isadora7 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Rodzice Maciusia :)']NO MAJĄ dziewczyny allegro :multi: link w pierwszym poście, ale podaję jeszcze raz. Isadoro - dzięki ogromne za radę ze zdjęciami, zawsze buliłam niepotrzebną kasę nie pokazując w pełni piękna psiorów!! Musiałam teraz dodać tylko jedno, inaczej nie byłoby miniaturki Na wpół zamarznięte prezenty świąteczne... (519302804) - Aukcje internetowe Allegro Na miniaturkę nie ma sposobu. Trzeba dodawac to jedno zdjęcie, ale to jest jedno a nie kilka. A czemu tych pozostałych nie dałaś tez przerobionych? Quote
bumerang Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 dajcie jeszcze na ; E-zwierzak.pl. mam tam szczęscie ostatnio:loveu: Quote
agnieszkal2 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ta śliczna kudłatka to nie żaden jamnik...moja była identyczna jako dziecko,teraz wyrosła na taką pannę... Quote
justyna22 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cześć Mam na imię Justyna , wczoraj spotkałyśmy się pod tesco. Z chęcią pomogę ci z szczeniaczkami , możemy razem pójść do weterynarza. Z tego co wiem , to lekarz musi zbadać czy nie mają robaków , i muszą dać im szczepionki od parwowirozy .Ale jak pójdziemy to on nam powie sam co trzeba i jak. Quote
justyna22 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 A masz tu moje gg i skontaktuj się ze mną , co do tego weterynarza kiedy ewentualnie poszłybyśmy bo ja na weekend mam zjazd na uczelni . Może w ten piątek jak będziesz miała czas. 13576165 .pozdrawiam. Justyna znajoma z pod tesco Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 fizia, serdeczne dzięki za ogłoszonka!! Justyna, świetnie, że jesteś, bałam się, że nie znajdziesz mnie! Jeśli chodzi o robale to niestety Montanka MA. Adelka raczej nie. Ale i tak mój mąż właśnie wraca z pracy i wstąpi po odrobaczenie, więc ten problem z głowy. Nie wiem jak z tym weterynarzem w piątek bo ja kurczę mam pracę od rana i jeszcze nie wiem kiedy skończę. Jak coś będę wiedziała to dam znać. Napisz mi na pw w jakich okolicach K-stawu mieszkasz, może niedaleko mnie? Jeśli chodzi o weta to ja bym chciała żeby na początek ocenił ich wiek i ogólny stan, bo na moje oko to one mają się super. No i żeby wyznaczył konieczne szczepienia kiedy i co, wypytamy też o ceny, to ewentualnie trzeba będzie bazarek zrobić na nie, ja mam już jakieś rzeczy. Póki co - apetyt dziewczyny mają za dziesięciu, Montanka ma łupież, jutro przetrę je szamponem suchym, bo nieładnie pachną. Dzisiaj nie chcę ich jeszcze stresować. Bumerang, a mogłabyś tam od razu wrzucić dziewczyny? Wstyd mi strasznie, bo dzisiaj oglądałam Montankę i zachodziłam w głowę jak ja mogłam uważać, że to chłopisko :evil_lol: jak nie ma "bolsów" jak my to z mężem nazywamy :evil_lol: Quote
mru Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ojej RM, co za biedaki :( zaraz dodaję sobie foty wszędzie gdzie mogę i może banerek? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Mru dzięki! :loveu: właśnie edytuję pierwszy post, żeby był porządek z ogłoszeniami. edit: jak byś miała w którymś momencie chwilkę to dziewczyny byłyby wdzięczne za banerek :loveu::multi: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 danka, piękne dzięki!!!! :multi::loveu::multi: Quote
danka1234 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 ogłoszenia dla maluszków; gumtre kokosy interpress oferty ojej petsy kupię psa giełda ogłoszeń 24 polska szukaj zwierzaka adopcja psa-Adelci adopcja psa-Montanki 4łapy najpewniej pertworld Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 1, 2009 Author Posted January 1, 2009 dzięki Dance jesteśmy bardzo do przodu z ogłoszeniami :multi:, a właściwie to już chyba więcej nie trzeba. :multi: dzięki jeszcze raz za ogromny odzew i pomoc:multi: Dziewczyny są przekochane!! Wyobraźcie sobie, że całą noc (od około 21.30 wczoraj do dziś 8:50) nie załatwiły swoich potrzeb, dopiero jak je wypuściłam na dwór obie wysiusiały się oraz zrobiły ogromne kupska. Co ciekawe - czyste, żadnych robali :-o Montana niestety gryzie Adelkę przy jedzeniu, mimo że jedzą w oddaleniu od siebie (w tym samym pomieszczeniu), MoNTANa porzuca swoje i leci do Adelinego. Oczywiście tępię to, ale widać, że Adelcia jest już poddana :cool3:. Obie umieją robić "siad", Adelinka jest w trakcie nauki "daj łapkę". Pytanie: co można im dawać do jedzonka z rzeczy "ludzkich"? Codziennie na przekąskę między posiłkami dostają plasterki sera żółtego, uwielbiają go, a zaczęło się od tego, że nie miałam w czym im dać wczoraj Pratelu (tak tak, są już odrobaczone :loveu:), i włożyłam w ser. Czy jakieś jogurciki, śmietankę po troszeczku można im dawać? Bo serek twaróg chyba jak najbardziej na kości prawda? Quote
justyna22 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Cześć Ja mieszkam na rońsku . Napisz mi na jakich zasadach robi się taki bazarek. Czy sama kupujesz , rzeczy dla maluchów , czy organizujesz jakąś zbiórkę pieniążków . Głupio mi o tym pisać ale ja niestety , jeżeli chodzi o kaskę to niewiele pomogę , ponieważ nie zarabiam , uczę się jeszcze i nie posiadam swoich pieniędzy . W ogóle przybliż mi w jaki sposób działacie , jak to się wszystko odbywa , bo ja kompletnie nie wiem . Czy to tak każdy indywidualnie działa poprzez wystawianie ogłoszeń , i zdjęć ? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Justyna, no to mieszkamy niedaleko siebie ;), ja mieszkam koło Krakowskiego Przedmieścia Bazarek to daje się rzeczy które masz, a które Tobie nie są potrzebne, np. ja mam teraz nowiuśką pościel, którą wystawię, bo dostałam mnóstwo pościeli i ta akurat nie jest dla mnie konieczna. Bazarki można albo wystawiać albo kupować na nich. Ja już teraz praktycznie nie kupuję nic w sklepach, najpierw szukam tu na bazakrach. Nic sobie nie wymawiaj z kasą, przecież wiadomo, że każdy robi co może ;) acha, ja gg nie mam, także zostaje nam kontakt na dogo na razie. Ech, trzeba by pójść z dziołchami do weta, powiedz mi jak Ty stoisz w tygodniu, może byśmy podeszły któregoś dnia (jeśli nie w tym to w następnym, bo ja pracuję w szkole i różnie bywa z czasem) Quote
mru Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 wybacz RM, cały dzień spędziłam w magazynie :P zaraz się biorę za robotę kurcze kupa wyszła ale to dlatego, że taki dzień mam właśnie z domu wychodzę :( może ktoś jakiś banerek sensowny zrobi??? :roll: Quote
justyna22 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Aha rozumiem , ja od poniedziałku tego co będzie mam czas prawdopodobnie przez cały ten tydzień to możemy któregoś dnia się wybrać , bo na ten weekend czyli jutro jadę na uczelnie . Ale w poniedziałek , czy któryś dzień w tygodniu możemy pójść . Napisz mi może co by ci jeszcze było dla tych maluchów potrzebne a czego nie masz , to może ja będę w stanie to załatwić . Pomogę jak tylko umiem . Ja dziś właśnie byłam u weta z moim psiakiem staruszkiem bo nam zachorował , miałam się zapytać o szczeniaki , ale w zasadzie to nie wiedziałam co mam się pytać bo on musi zobaczyć je sam. Także ja mam dużo wolnego czasu , bo teraz tylko studiuje zaocznie , i nie pracuje to skontaktuj się ze mną to pójdziemy. Pozdrawiam! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Magda, Tobie serdeczne dzięki za banerki!! :loveu: żadna kupa, co Ty pleciesz :evil_lol: Justyna, myślę, że chętnie skorzystam z Twojej pomocy, MUSZĘ po prostu z nimi pójść, dam Ci znać. Z małymi jeszcze nie ma takiego problemu, bardziej martwi mnie problem z tego wątku, z naszego kochanego "Serbinowa", weź zerknij tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/dwa-sliczne-pieski-koczuja-pod-blokami-rozwalona-nozka-u-jednego-99846/ idzie minus 20 stopni!!! :placz: edit: a może Ty znasz kogoś kto mógłby choć przez te mrozy choć jednego z tych dwóch przetrzymać, karmę zapewnię - zrobię bazarki, może ktoś coś dorzuci... Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 581 wejść na tym durnym allegro. Mam nadzieję, że choć jedna szybciutko znajdzie domeczek, najlepiej gdzieś blisko. Justynko, tak sobie pomyślałam, że może byś popytała tam gdzie studiujesz? Czasem przez przypadek można się zgadać, może ktoś chciałby taką mądrą jedną czy drugą dziewczynię :loveu:? A może mogłabyś też powiesić jakieś ogłoszonka? Najlepiej z jakimiś fotkami, nawet czarnobiałymi. Quote
Ajula Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jakie malutkie biedactwa :-( szczęście, że na Was trafiły a ta z kudłatymi uszkami ma pyszczek zupełnie jak mój Gacuś, tylko że Gacuś to już duży chłopak (ale też znajdek) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Ajula, no to zbieg okoliczności, bo ja mam też Gacka i Montanka też do niego podobna - spojrzenie i wredność mają identyko :evil_lol: Quote
Recommended Posts