Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 381
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):

Podobno mnóstwo osób chce ją odkupić od jej ukochanych państwa, tak podbija serducha :loveu:

niech Państwo odpowiedzą, żeby ludzie poszukali na dogomanii, tu jeszcze niejedna taka slicznota się znajdzie :eviltong:

Posted

Ada, tych zdjęć nie widać...
Zrób tak:
1. WEjdź na www.imageshack.us
2. na górze kliknij UPLOAD IMAGE
3. Kliknij na resize image oraz to pod spodem (remove size/resolution bar from thumbnail? )
4. W przeglądaj wrzuć fotkę z kompa
5. wciśnij HOST IT

6. jAK JUŻ zmieni się stronka i zobaczysz foteczkę to wtedy na samej górze masz skopiować link przy DIRECT link to image

7. na dogo bierzesz na górze widoczne okienko z takim jakby widoczkiem, kasujesz wszystko co tam jest (chyba htm czy coś takiego) i wklejasz tamten link z imageshacka i już.

Posted

Proszę...Nie od dziś korzystam z for internetowych. Nie zamieściłam ich na podanej przez Ciebie stronie, ale na innej co nie powinno wpływać na to, ze ich nie widać, bo procedura jest taka sama.. - Kopiuje się link do zdjęcia..

To forum nie pracuje prawidłowo - cały czas się coś zacina, wysyła, nie wysyła, wysyła dwukrotnie. U mnie zdjęcia się wyświetlają...Co prawda nie wszystkie, które zamieściłam, ale kiedy zamieszczałam wczoraj, to pokazywały mi się wszystkie...Czy wszyscy tych zdjęć nie widzą? Tutaj widzę pani napisała o zdjęciu z piłeczką - i takie zamieściłam, czyli są widoczne?

Tu proszę link do albumu: już niebawem zamieszczę więcej.
Picasa Web Albums - rejnboł - adelka

Pozdrawiam!

Posted

Ajula napisał(a):
o matuchno, to nawet taaaką wieeelką piłę umiem trzymać w pyszczku :loveu:

Na początku nawet nie chciała dotknąć tej piłki, teraz jak jej zabieram podczas zabawy to na mnie szczeka, a potem za nią płacze ^^. Poza tym pluszowy słonik - ofiara ząbków Adelki ; D. Później gąbki w ruch gąbki, moje skarpetki i w sumie wszystko co udaje jej się "zakosić" kiedy nie patrzę ; ). I gania za swoją panią z jednego końca pokoju, do drugiego - ulubione zabawy Adelki.

Drapanie po brzuszku - ulubione pieszczoty.

Parówki - ulubione jedzenie.

Lubi spacery, ale mała boi się głośnych dzięków ulicy i przechodniów, więc narazie spacery osiedlowe.

Posted

dzis rano widzialam tylko zdjęcie z piłeczką, teraz widze wszystkie
Adunia przesliczna, ciesze się, że daje tyle radości
troszkę połobuzować musi, w końcu to szczeniaczek, no nie? :lol:

Posted

To musi byc wina forum, bo godzine temu nie widzialam zadnego, a teraz widze 5 zdjec.
Adelka jest rozkoszna, widac, ze to jeszcze szczeniaczek. Zdjecia z pilka i z lwem, czy co to jest, sa urocze.
Ciesze sie, ze Adelka ma taki wspanialy domek, ze tak dobrze zakonczyla sie historia, ktora zaczela sie tak zle.

Posted

Dziękuję Uli od Nuteczki za przelanie 100 zł, Hesi za 50 zł (z czego 25 zł zostało wydane na szczepienie Adusi) oraz Ajuli - 15 zł. z tego wydałam 20 zł na ogłoszenie Imbirki z wątku poniżej oraz Miśka z mojego podpisu(wspólne). Zostaje nam 120 zł.

Czy te osoby zgadzają się na przeznaczenie ich pieniędzy na nasze krasnostawskie psy? Rozliczenia byłyby na wątku naszej najnowszej zdobyczy przebywającej aktualnie na DT u mnie. Jeśli będą zachodzić zmiany w sensie nowy psiak krasnostawski ( a mamy nowego na oku :cool3:) to wtedy rozliczenia też będą podawane na jego wątku, jeśli coś zostanie z poprzedniego psiaka:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-rudzinka-chcialaby-swoj-domek-132314/

Posted

Rodzice Maciusia, ale Ci sie sliczne podopieczne trafiaja! Zycze, aby nowa sunia szybko znalazla domek rownie dobry jak panienki z tego watku. Opcja z ciocia bardzo mi sie podoba, mialabys sunie na oku ;).
Oczywiscie, pieniadze wydaj wedlug wlasnego uznania.

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
Dzięki dziewczyny.
Dziś mam zły humor, bo potwierdziła się informacja, którą dostałam kiedyś, że w lesie nie tak daleko masowo przywiązują psy :shake:

Masowo ???

• 2 weeks later...
Posted

Aduśka ma się świetnie! To jest mój mały wariatuńcio! Przytyło jej się trochę, i chyba chce dbać o linie, bo na "spacerach" nakazuje mi ze sobą biegać. ; )