Justyna.Justa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ale czad , ale ona jest piękna Boże cudeńko , prześliczna I jaki ma ładny kocyk super wygląda na tej fotce Quote
Ajula Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Nasza piekna Monti :loveu: tak sie ciesze, ze ma domek:lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 Ponieważ dziewczynki znalazły domeczki, a zostało tam co nieco od Hesi i Ajuli (na koniec miesiąca będę wiedziała dokładnie ile) to chciałam zapytać i jednocześnie bardzo poprosić dziewczyny abyśmy mogły te pieniądze przeznaczyć na nasze psiaki krasnostawskie. Jeden z nich to Misiek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/michulec-z-pogryzionym-oczkiem-prosimy-o-ogloszenia-choc-niewielkie-wplaty-na-dt-99846/ Misiek jest w DT u River a drugi to sunieczka: [url=http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1838321_tak_bardzo_sie_boje_prosze_pomoz_mi.html] jest na DT u mnie od dziś :cool3:, ledwo Monticzek wyjechał :evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 dziękuję Ci Ajula bardzo :loveu::multi: Quote
Ajula Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 dopiero teraz sie doczytalam, ze masz juz nastepna biedulke :-o nie lubisz sie nudzic, co? :cool3: jak zalozysz jej watek to daj mi znac Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 na pewno dam ;), ale na razie nie zakładam, bo jeszcze szukamy czy nie ma aby właściciela. A my w ogóle teraz luksus mamy, bo mamy kojczyk, czyli miejsce na DT w naszym miasteczku - Justyna wszystko załatwiła, więc w sumie mamy na razie 2 swoje DT - u mnie w domu + u Justyny cioci :multi: Quote
hesia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Rodzice Maciusia, uratowlas nastepne dwie sliczne dziewuszki :multi:! Nie wiem jak ktos mogl wyrzucic takie skarby :shake:. Pieniadze, jesli jakies grosze zostaly, oczywiscie przeznacz wedlug wlasnego uznania. No i prosze, pisz o dalszych poczynaniach Twoich i Justyny. Quote
Justyna.Justa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Mamy kojczyk Moja Ciocia się zgodziła, nam odstąpić Ona kiedyś trzymała tam swojego psa Teraz raczej nie spodziewa się mieć kolejnego , także my z Anitą możemy z niego korzystać Kojczyk jest razem z budą Sunie znalazłam wczoraj pod moim blokiem , i od razu ją capnęłam i nakarmiłam i na razie trafiła do Anity na DT. Ponieważ ja nie mogę za bardzo brać , bo rodzice się nie zgadzają Ale tak jak pisała Anita to na razie nie założymy jej wątku, ponieważ może jeszcze się ktoś po nią zgłosi. Dałam wczoraj ogłoszenie o zgubie. Resztę powieszę jutro w mieście. Ale nie wydaje mi się żeby była czyjaś . Jakaś pani od mamy z pracy mówiła że, właśnie widziała ją jak się błąkała tu niedaleko mojego bloku. Pewnie ją ktoś wywalił. Dziękujemy kolejnemu pojeb......... ludziowi:mad::shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Misieńka ma już porobione sporo ogłoszeń, zostało tylko allegro, ale to jak już będzie pewne. Kurczę, pytałam Moda o te problemy, które mają wszystkie osoby, które adoptowały ode mnie psiaki (żadna z nich nie może dostać się na dogo, a właściwie zarejestrować), ale nie dostałam odpowiedzi, a one dalej nie mogą tu pisać :shake: Quote
hesia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Rodzice Maciusia, spytaj czy robia aktywacje. O ile pamietam, po rejestracji dostaje sie emaila w ktorym podany jest link na ktory trzeba kliknac (piekna polszczyzna :razz:), aby aktywowac konto. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Hesia, jeśli masz jakiś pomysł co do przyczyny tego problemu to napisz, Ula i Aneta sobie przeczytają, bo one WIDZĄ posty, tylko nie mogą same pisać :shake: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 Napisałam maile do mamuś dziewczyn, mam nadzieję, że to o to chodzi :shake: dzięki Hesia (Admin coś nie bardzo się wyrywa z odpowiedzią :evil_lol:) Quote
hesia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Pierwszym etapem rejestracji na dogomanii jest wypelnienie wszystkich obligatoryjnych rubryk. Etap drugi - na adres emailowy osoby rejestrujacej sie (podany podczas tej rejestracji), przychodzi z dogomanii list. W tym liscie jest instrukcja, aby kliknac na zamieszczony w nim link. Po kliknieciu przychodzi chyba drugi list (ale tego nie jestem pewna) potwierdzajacy, ze rejestracja jest wazna i mozna zaczac uzywac konto. Bez etapu drugiego - aktywacji, niestety konto nie "dziala". Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Pani Aduśka: "Adulka ma sie wspaniale! Jest niesamowicie radosna. Taki mały wariat : ). Nauczyła się już! wychodzić na spacery, je o tych samych godzinach i podchodzi pod drzwi jak chce zrobić kupke czy siku.." :loveu: Quote
Justyna.Justa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Kochana maleńka. Szybko się zaklimatyzowała, i jest taka mądra. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 Oto nowe info od Nutki. Zastanawiacie się kto to? :loveu: To nasza wcześniejsza Montanka :loveu: "Wszystko w cudownym porządku. Dziewczynka juz się zadomowiła i rozrabia. Żarłok z niej niesamowity i lubi po prostu wszystko: rosołek, mięsko z ryżem, chlebek z masełkiem, ciasto. Dostała nowy kojec, ale zamiast w nim sypiać, ciąga go w zębach. Ma tysiąc pomysłów na minutę i bardzo trudo zrobić jej zdjęcie w bezruchu. Chciałam przysłać nowe fotki, ale sunia w biegu wygląda na ducha. Uczymy ją załatwiać potrzeby na dworze, bo z tym ma trochę problemów." Ula napisała też jaki ma problem z dogo :shake:: nie mogę przejść tych pierwszych tabelek do wypełnienia. Na różnym poziomie strona po prostu się wyłącza i wyrzuca mnie z dogo. Kurczę, o co może biegać?? Pani Adusi już podobno się zalogowała, tylko na razie nic nie napisała, a Ula nie może :shake: Admin nic... Quote
Justyna.Justa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 A to mały diabełek z Montanki Pani Ula musi mieć z nią wesoło Słodka bestia:evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 :loveu: No i znowu o Nutce :loveu:: Quote
Justyna.Justa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Kurcze jaka ona jest śmieszna. Ładnie wygląda na tych zdjęciach. Ja ją tak bardzo lubię , taka kudłatka do głaskania Fajna i ładnie ją Pani Ula nazwała Pozdrowienia dla Pani Uli i bardzo dziękujemy że maleńka znalazła taki wspaniały domek:loveu: Oby było coraz więcej takich ludzi jak Pani Ula;) Quote
adaa Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Witam wszystkich! Potwierdzam, że Adelka ma się świetnie. Nie tylko ja dałam jej wiele radości, ale i ona mi (szczególnie, kiedy wracam do domu i widzę jak z tęsknoty wymyśla to kolejną psotę ^^, nie szkodliwą na szczęście). Psinka przybrała na ciałku, przez tydzień polepszyła się jej sierść - przez ten tydzień wręcz lśni! Niuńka jak jestem w domu po prostu nie odstępuje mnie na krok - jeszcze się ze mną tylko nie kąpie ;). Jest przyjazna dla każdego gościa mojego domu..Nie wiem co mam jeszcze napisać...- jak są jakieś pytania, proszę zadawać! : ). Najprawdopodobniej pierwszym miesiącu marca będzie miała sterylizację. Panią Justynę, jesli jest na forum proszę o odezwanie się na prywatną wiadomość w celu umówienia na spotkanie. Spiszemy umowę adopcyjną. Nie mam niestety teraz do dyspozycji aparatu, ale postaram sie do końca tego tygodnia pożyczyć i zamieścić serie fotek Adelki. Pozdrawiam!!! Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 ooo!!! Super, że jest z nami ukochana pani Adelki :multi: Ech, Justynka była na forum, ale pewnie już odfrunęła, wiem, że znowu bęzdie jakoś na dniach w Lublinie to się umówicie. Nie wiem, może ona będzie mogła cyknąć fotki Aduszce. Czyli wet ocenił podobnie jak nasz, że można już sterylizować sunię. Quote
Ajula Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 tak się dzisiaj zryczałam czytając niektóre wątki, weszłam tu i taka niespodzianka :lol: kolejne zdjęcia pięknej Nutki (ach jak ja uwielbiam te jej rozwichrzone uszy) i dodatkowo wiadomości od Adelki :loveu: dziękuję Wam Dobre Kobiety, że zabrałyscie malutkie do domu :kiss_2: Quote
Recommended Posts