gameta Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 basia0607 napisał(a):Pamintom ! Ale zasypało, nie dojadę. Nie wiem kiedy porobie biedakom fotki. Szukam usilnie tymczasu, chociaż temu staruszkowi, ale nic nie znalazlam.:placz: Basia, komu szukasz tymczasów ? Próbowałam kliknąć w twój banerek, ale nie robota:shake: Quote
basia0607 Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Pamintom ! Ale zasypało, nie dojadę. Nie wiem kiedy porobie biedakom fotki. Szukam usilnie tymczasu, chociaż temu staruszkowi, ale nic nie znalazlam.:placz: Quote
basia0607 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Sunia dzisiaj podczas uciskania przezemnie palców chorej lapy, podciagneła ja pod siebie.Takie lekkie uciskanie powoduje , ze wraca krążenie.Jestem dobrej mysli, humor mi wrocił i aby go uwieńczyc pojechalam do Przytuliska po ratlerkowatego dziadunia. Jest juz wykąpany, oczko zakropione, szampon przeciwpchelny nie wybił tabunu pcheł. Komu moge przslać fotki dziadulka- Fifulka aby je wkleil ? Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 basia0607 napisał(a):Sunia dzisiaj podczas uciskania przezemnie palców chorej lapy, podciagneła ja pod siebie.Takie lekkie uciskanie powoduje , ze wraca krążenie.Jestem dobrej mysli, humor mi wrocił i aby go uwieńczyc pojechalam do Przytuliska po ratlerkowatego dziadunia. Jest juz wykąpany, oczko zakropione, szampon przeciwpchelny nie wybił tabunu pcheł. Komu moge przslać fotki dziadulka- Fifulka aby je wkleil ? Basia, mi prześlij tylko powiedz gdzie wklejać - tu czy na inny wątek ? mój mail: usunięty :) (taki roboczy :P) Quote
gameta Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Fotosik szaleje, i nie chce dodać zdjęć malca - tylko tą drogą zaakceptował :shake: Powinno się samo naprawić, jak nie, później jeszcze powalczę:oops: Quote
basia0607 Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Zdjęcią są, dziekuje bardzo. Ta droga wiedzie do Przytuliska, o każdej porze jest cudownie, Często ją przechodzą jelenie , daniele i sarny. Na 2 fotce Fifulek po kapieli. 3 zdjęcie specjalnie zrobilam przy bucie aby pokazać wielkośc pieska. Quote
malagos Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jest sliczny, choć z ratlerkiem nie ma wiele wspólnego :cool3: Quote
PapryczkaChili Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 podnoszę do góry bo ważne i mocno, bardzo mocno trzymam kciuki za chorą bidulkę... okrucieństwo i znieczulenie ludzi chyba nie ma granic... miała swojego anioła, że ją znalazłaś, może to jest ten cud świąt :roll: tak sobie myślę, że skoro Ty tak ją pokochałaś, a i wet się tak zachował wycofując się z propozycji uśpienia, to wszystko się musi dobrze ułożyć i sunia stanie i jeszcze będzie beztrosko biegać, czego życzę z całego serca :multi: Quote
madziamn Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 słuchajcie na pchły zapytajcie o Frontline czy coś takiego na mojej suni świetnie się sprawdził a nic innego nie poskutkowało. Śliczna ta suńka i w sumie miala szczęscie ze ją znalazłaś aby tylko stanęla na nogi i ten malutki tez fajny. Quote
PapryczkaChili Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Ja przeważnie stosuje Frontline (ostatnio z powodu nużeńca Advocat musiałam zakropić, a on już wypróbowany w tym przypadku i świetnie zdaje zadanie, włoski odrastają po 2 dniach od zakropienia). Frontline chroni przez 3 miesiące od pchełek i miesiąc od kleszczy... zawsze jeszcze jest obroża Preventic. wszystko to można kupić w zoologicznym, nie trzeba u weta ;) Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 ten dziadunio przeuroczy, no,a le ja mam słabość do mikromatuzalemów. a sara wiedziała, co robi - zaczarowała weta! będzie dobrze w takim razie :loveu: Quote
basia0607 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 U Sary byłam rano i nie dawno. masuje nogę, myję ja i pomieszczenie. Suka bardzo się cieszy na widok czlowieka, kręci w kółko, próbuje podnosić tyl i iść. Jeszcze jest to niemożliwe, nie ma siły w tylnych lapach. Wetka twierdzi, ze ona ma czucie, ponieważ zaltawiać sie w jedno miejsce w pokoju. Schodzi z poslania czyli czuje. Mam jej nowe fotki, kto je wklei ? Quote
gameta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 basia0607 napisał(a):U Sary byłam rano i nie dawno. masuje nogę, myję ja i pomieszczenie. Suka bardzo się cieszy na widok czlowieka, kręci w kółko, próbuje podnosić tyl i iść. Jeszcze jest to niemożliwe, nie ma siły w tylnych lapach. Wetka twierdzi, ze ona ma czucie, ponieważ zaltawiać sie w jedno miejsce w pokoju. Schodzi z poslania czyli czuje. Mam jej nowe fotki, kto je wklei ? Dawaj :) Masz mojego maila ? Quote
sleepingbyday Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 to są własnie te oczy znane z dogomanii..... wyryte w naszych głowach na zawsze, skrzywdzone psie oczy... Quote
basia0607 Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Kocham te oczy a jak pomyślę, że leżała przy drodze tydzień bez pomocy serce mi sie ściska z żalu. Umęczone , mądre oczy psiej matki. Ona rodziła wiele razy. Quote
gameta Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 sleepingbyday napisał(a):to są własnie te oczy znane z dogomanii..... wyryte w naszych głowach na zawsze, skrzywdzone psie oczy... żebyś wiedziała :-( Quote
basia0607 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Dzisiaj nie byłam. Mamy problem z dowiezieniem jedzenia dla psów. 2 samochody ugrzęzly w śniegu. Podrzucona sunia zaczeła rodzić na śniegu. Pierwszy szczeniak, ktory lezal na sniegu zmarl, 2 zyja. Quote
gameta Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 basia0607 napisał(a):Dzisiaj nie byłam. Mamy problem z dowiezieniem jedzenia dla psów. 2 samochody ugrzęzly w śniegu. Podrzucona sunia zaczeła rodzić na śniegu. Pierwszy szczeniak, ktory lezal na sniegu zmarl, 2 zyja. :wallbash: Baśka, gdzie ty mieszkasz?? Przypadkowo przyciągasz te bidy, czy specjalnie szukasz ?? :evil_lol: Jak będziesz potrzebować wstawienia zdjęć - daj znać - dziś posiedzę jeszcze z pół godzinki ;) Quote
Recommended Posts