Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

basia0607 napisał(a):
Pamintom ! Ale zasypało, nie dojadę. Nie wiem kiedy porobie biedakom fotki. Szukam usilnie tymczasu, chociaż temu staruszkowi, ale nic nie znalazlam.:placz:

Basia, komu szukasz tymczasów ?
Próbowałam kliknąć w twój banerek, ale nie robota:shake:

Posted

Sunia dzisiaj podczas uciskania przezemnie palców chorej lapy, podciagneła ja pod siebie.Takie lekkie uciskanie powoduje , ze wraca krążenie.Jestem dobrej mysli, humor mi wrocił i aby go uwieńczyc pojechalam do Przytuliska po ratlerkowatego dziadunia. Jest juz wykąpany, oczko zakropione, szampon przeciwpchelny nie wybił tabunu pcheł.
Komu moge przslać fotki dziadulka- Fifulka aby je wkleil ?

Posted

basia0607 napisał(a):
Sunia dzisiaj podczas uciskania przezemnie palców chorej lapy, podciagneła ja pod siebie.Takie lekkie uciskanie powoduje , ze wraca krążenie.Jestem dobrej mysli, humor mi wrocił i aby go uwieńczyc pojechalam do Przytuliska po ratlerkowatego dziadunia. Jest juz wykąpany, oczko zakropione, szampon przeciwpchelny nie wybił tabunu pcheł.
Komu moge przslać fotki dziadulka- Fifulka aby je wkleil ?

Basia, mi prześlij tylko powiedz gdzie wklejać - tu czy na inny wątek ?
mój mail: usunięty :) (taki roboczy :P)

Posted

Fotosik szaleje, i nie chce dodać zdjęć malca - tylko tą drogą zaakceptował :shake:
Powinno się samo naprawić, jak nie, później jeszcze powalczę:oops:

Posted

Zdjęcią są, dziekuje bardzo. Ta droga wiedzie do Przytuliska, o każdej porze jest cudownie, Często ją przechodzą jelenie , daniele i sarny.
Na 2 fotce Fifulek po kapieli.
3 zdjęcie specjalnie zrobilam przy bucie aby pokazać wielkośc pieska.

Posted

podnoszę do góry bo ważne i mocno, bardzo mocno trzymam kciuki za chorą bidulkę... okrucieństwo i znieczulenie ludzi chyba nie ma granic... miała swojego anioła, że ją znalazłaś, może to jest ten cud świąt :roll: tak sobie myślę, że skoro Ty tak ją pokochałaś, a i wet się tak zachował wycofując się z propozycji uśpienia, to wszystko się musi dobrze ułożyć i sunia stanie i jeszcze będzie beztrosko biegać, czego życzę z całego serca :multi:

Posted

słuchajcie na pchły zapytajcie o Frontline czy coś takiego na mojej suni świetnie się sprawdził a nic innego nie poskutkowało. Śliczna ta suńka i w sumie miala szczęscie ze ją znalazłaś aby tylko stanęla na nogi i ten malutki tez fajny.

Posted

Ja przeważnie stosuje Frontline (ostatnio z powodu nużeńca Advocat musiałam zakropić, a on już wypróbowany w tym przypadku i świetnie zdaje zadanie, włoski odrastają po 2 dniach od zakropienia). Frontline chroni przez 3 miesiące od pchełek i miesiąc od kleszczy... zawsze jeszcze jest obroża Preventic. wszystko to można kupić w zoologicznym, nie trzeba u weta ;)

Posted

U Sary byłam rano i nie dawno. masuje nogę, myję ja i pomieszczenie.
Suka bardzo się cieszy na widok czlowieka, kręci w kółko, próbuje podnosić tyl i iść. Jeszcze jest to niemożliwe, nie ma siły w tylnych lapach.
Wetka twierdzi, ze ona ma czucie, ponieważ zaltawiać sie w jedno miejsce w pokoju. Schodzi z poslania czyli czuje.
Mam jej nowe fotki, kto je wklei ?

Posted

basia0607 napisał(a):
U Sary byłam rano i nie dawno. masuje nogę, myję ja i pomieszczenie.
Suka bardzo się cieszy na widok czlowieka, kręci w kółko, próbuje podnosić tyl i iść. Jeszcze jest to niemożliwe, nie ma siły w tylnych lapach.
Wetka twierdzi, ze ona ma czucie, ponieważ zaltawiać sie w jedno miejsce w pokoju. Schodzi z poslania czyli czuje.
Mam jej nowe fotki, kto je wklei ?

Dawaj :) Masz mojego maila ?

Posted

Dzisiaj nie byłam. Mamy problem z dowiezieniem jedzenia dla psów. 2 samochody ugrzęzly w śniegu. Podrzucona sunia zaczeła rodzić na śniegu.
Pierwszy szczeniak, ktory lezal na sniegu zmarl, 2 zyja.

Posted

basia0607 napisał(a):
Dzisiaj nie byłam. Mamy problem z dowiezieniem jedzenia dla psów. 2 samochody ugrzęzly w śniegu. Podrzucona sunia zaczeła rodzić na śniegu.
Pierwszy szczeniak, ktory lezal na sniegu zmarl, 2 zyja.

:wallbash: Baśka, gdzie ty mieszkasz?? Przypadkowo przyciągasz te bidy, czy specjalnie szukasz ?? :evil_lol:
Jak będziesz potrzebować wstawienia zdjęć - daj znać - dziś posiedzę jeszcze z pół godzinki ;)