agata51 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Wyspałeś się? No to biegniemy w ten śnieg! Może jakieś igloo wypatrzymy? Quote
agata51 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Mizianko od ciotki, śliczności! :loveu: Quote
Tigraa Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Dziewczyny,z ogłoszeń Bisia zgłosił się do nas pan z Węgrowa. Dom wydaje mi się bardzo dobry. Brak innych psiaków, mieli psa ale odszedł ze starości. Ogrodzona posesja, psiak biegałby luzem, ocieplona, porządna buda, jest kojec, ale w kojcu pies byłby zamykany tylko na czas wyjeżdżania samochodem z posesji lub na czas pobytu w domu gości-którzy ewentualnie by się bali dużego psa. Pan chciałby piesia młodego, w typie owczarka, żeby miał grubą sierść bo będzie mieszkał w budzie. Dom z sercem. Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie do mnie, podam telefon na pw. Węgrów leży ok. 70 km na wschód od Warszawy. Myślę, że Ramzes by się spodobał :lol: Quote
egradska Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 trzymam kciuki za domek dla Ramzeska Quote
terra Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Trzymam mocno, żeby Ramzesowi się poszczęściło :kciuki: Quote
ewatr Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Ania-tygrysiczka napisał(a):Dziewczyny,z ogłoszeń Bisia zgłosił się do nas pan z Węgrowa. Dom wydaje mi się bardzo dobry. Brak innych psiaków, mieli psa ale odszedł ze starości. Ogrodzona posesja, psiak biegałby luzem, ocieplona, porządna buda, jest kojec, ale w kojcu pies byłby zamykany tylko na czas wyjeżdżania samochodem z posesji lub na czas pobytu w domu gości-którzy ewentualnie by się bali dużego psa. Pan chciałby piesia młodego, w typie owczarka, żeby miał grubą sierść bo będzie mieszkał w budzie. Dom z sercem. Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie do mnie, podam telefon na pw. Węgrów leży ok. 70 km na wschód od Warszawy. Myślę, że Ramzes by się spodobał :lol: Dzieki Aniu za pamiec o Ramziu :loveu: napisałm juz Pw do Ciebie Quote
Paulina_mickey Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No to jak coś wyjdzie to napiszcie :cool3: Quote
agata51 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Hmmm, wolałabym widzieć Ramzesa na kanapie, ale może mu się spodoba życie pod gołym niebem. Ma takie futrzysko, że na kanapie mógłby się przegrzać. Quote
ewatr Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Rozmawiałam z Panem przesłałam mu juz wszytskie linki i wiadomosci o Ramziu łacznie z tym wątkiem ;) i czekamy ......zaciskajac kciuki :thumbs: a poki co juz 3 wyróznione allegro : Zrodził go Ra czyli historia owczarka Ramzesa Quote
ewatr Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Opowiem Wam historie .....w kilku obrazkach ;) Czara choc cos ci powiem na ucho .... ona w tej siatce ma dobre zarcie z pasztetówka :evil_lol: Mówisz Ramzes ze tam jest Zarełko ?:cool3: No mówie Ci ....Ty odwróc jej uwage .... Dobra !!!! Quote
ewatr Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 A ja sie do tego skarbu dobiore :diabloti:;) Quote
ewatr Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='agata51']Długo tak mamy zaciskać? Brak danych Cioteczko :roll: ... Pan sie nie odezwał ... i nikt z ogłoszen tez nie ... Quote
egradska Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Fotorelacja super:loveu: Ramzesiątko cwane i koffane:loveu: Trzymam za niego kciuki ze wszystkich sił, żeby jednak podusia była, w zestawie z przestrzenią do szaleństw;) Quote
Tuuli Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To podpowiem - kciuki zaciskajcie dalej...;) Ale na razie ciiiiiii... Ewatr, dobra z Ciebie paparazzi:evil_lol: Quote
agata51 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To dziennikarska prowokacja! Ładnie to tak? Quote
ewatr Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Tuuli napisał(a):To podpowiem - kciuki zaciskajcie dalej...;) Ale na razie ciiiiiii... Czy ja czegos nie wiem Tuuli ?:roll: Bo az mnie skreca z tej niewiedzy .... Quote
Tuuli Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Zdecydowanie za wcześnie, żeby cokolwiek mówić, a nie chcę też niepotrzebnie rozpalać nadziei. Dlatego też pozytywne fluidy bardzo bardzo potrzebne, więć ślijcie:razz: Quote
ewatr Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Tuuli']Dlatego też pozytywne fluidy bardzo bardzo potrzebne, więć ślijcie:razz: Jak trza fluidy słać to śle w kazdej ilości w imie Ramziowego domku ............. mogą byc takie?;) Quote
Paulina_mickey Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Fluidy muszą być mocne, coby mu super domek przyniosły :cool3: Quote
agata51 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Proszę bardzo - zawierucha fluidów! Wystarczy? Quote
Recommended Posts