Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny,z ogłoszeń Bisia zgłosił się do nas pan z Węgrowa. Dom wydaje mi się bardzo dobry. Brak innych psiaków, mieli psa ale odszedł ze starości. Ogrodzona posesja, psiak biegałby luzem, ocieplona, porządna buda, jest kojec, ale w kojcu pies byłby zamykany tylko na czas wyjeżdżania samochodem z posesji lub na czas pobytu w domu gości-którzy ewentualnie by się bali dużego psa. Pan chciałby piesia młodego, w typie owczarka, żeby miał grubą sierść bo będzie mieszkał w budzie. Dom z sercem. Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie do mnie, podam telefon na pw. Węgrów leży ok. 70 km na wschód od Warszawy.

Myślę, że Ramzes by się spodobał :lol:

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Dziewczyny,z ogłoszeń Bisia zgłosił się do nas pan z Węgrowa. Dom wydaje mi się bardzo dobry. Brak innych psiaków, mieli psa ale odszedł ze starości. Ogrodzona posesja, psiak biegałby luzem, ocieplona, porządna buda, jest kojec, ale w kojcu pies byłby zamykany tylko na czas wyjeżdżania samochodem z posesji lub na czas pobytu w domu gości-którzy ewentualnie by się bali dużego psa. Pan chciałby piesia młodego, w typie owczarka, żeby miał grubą sierść bo będzie mieszkał w budzie. Dom z sercem. Jeśli jesteście zainteresowane, piszcie do mnie, podam telefon na pw. Węgrów leży ok. 70 km na wschód od Warszawy.

Myślę, że Ramzes by się spodobał :lol:

Dzieki Aniu za pamiec o Ramziu :loveu:

napisałm juz Pw do Ciebie

Posted

Opowiem Wam historie .....w kilku obrazkach ;)

Czara choc cos ci powiem na ucho ....
ona w tej siatce ma dobre zarcie z pasztetówka :evil_lol:

Mówisz Ramzes ze tam jest Zarełko ?:cool3:

No mówie Ci ....Ty odwróc jej uwage ....

Dobra !!!!

Posted

Tuuli napisał(a):
To podpowiem - kciuki zaciskajcie dalej...;) Ale na razie ciiiiiii...

Czy ja czegos nie wiem Tuuli ?:roll: Bo az mnie skreca z tej niewiedzy ....

Posted

Zdecydowanie za wcześnie, żeby cokolwiek mówić, a nie chcę też niepotrzebnie rozpalać nadziei.
Dlatego też pozytywne fluidy bardzo bardzo potrzebne, więć ślijcie:razz:

Posted

[quote name='Tuuli']Dlatego też pozytywne fluidy bardzo bardzo potrzebne, więć ślijcie:razz:

Jak trza fluidy słać to śle w kazdej ilości w imie Ramziowego domku .............

mogą byc takie?;)