ewatr Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Paulina_mickey napisał(a):To może zrobię mu jakieś ogłoszenia?? Nawet nie musisz pytac :eviltong: tylko rob kazda ilośc :multi: Quote
Mike i Morgan Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Do góry Ramzesku:loveu: Niech się odnajdzie Twój wymarzony domek :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 ewatr napisał(a):Nawet nie musisz pytac :eviltong: tylko rob kazda ilośc :multi: Ok to jutro się za to wezmę. Tylko przydał by się jakiś krótszy tekst, bo nie na każdej stornie będzie można zamieścić ten z Allegro, bo są ograniczenia...:roll: Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 ewatr napisał(a):Juz Paulinko działamy w tej kwestii ;) tzn. Mati działa :eviltong: No to czekam na tekścik i biorę się za ogłoszonka ;) Quote
ewatr Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Ok to jutro się za to wezmę. Tylko przydał by się jakiś krótszy tekst, bo nie na każdej stornie będzie można zamieścić ten z Allegro, bo są ograniczenia...:roll: Juz Paulinko działamy w tej kwestii ;) tzn. Mati działa :eviltong: Quote
matinestka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 :) prosze , to skrócona wersja Ramzesowej historii .. mam nadzieje,iż nie za długa.... :D RAMZES - postacie najwyższego Ra Ramzes to piękny mieszaniec owczarka niemieckiego, który trafił do schroniska z przypadłością "niedźwiedzich łap". Ma delikatnie poza 1 rok życia a już taki bagaż doświadczeń na koncie. Począwszy od fizycznego cierpienia po psychiczne wycofanie , zamknięcie się i chłód. W ciągu 5 miesięcy walczył z bólem fizycznym, dzielnie znosząc operacje dwóch łap, usuniecie przepukliny. W ciągu 5 miesięcy walczył sam z sobą, trzymając w swojej łapie dłoń człowieka by zaufać i otworzyć się na nowo. Walka okupiona cierpieniem , cierpliwością, miłością i pracą zaowocowała. Ramzio przeszedł absolutną metamorfozę. Dzisiejszy Ramzes to prawdziwa postać najwyższego Ra. Ramzes – wiek : 1 rok . zaszczepiony, odrobaczony, wykastrowany. :bluepaw: Quote
Paulina_mickey Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Zrobiłam ale niestety tylko te bo internet mi bardzo źle chodzi, a właściwie czasem jest a czasem go nie ma.:angryy: Dokończę jutro:;) RAMZES - postacie najwy�szego Ra / Psy > Owczarki Niemieckie - Rzesz�w Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
ewatr Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Zrobiłam ale niestety tylko te bo internet mi bardzo źle chodzi, a właściwie czasem jest a czasem go nie ma.:angryy: Dokończę jutro:;) RAMZES - postacie najwy�szego Ra / Psy > Owczarki Niemieckie - Rzesz�w Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj W podziekowaniu od Ramzunia dla Pauliny :lol: Quote
Ulka18 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ewatr, a moze dalybyscie Ramzia do kacika adopcyjnego GW? On chyba jest co tydzien w piatki. Nie wiem kto wybiera psy do tego kacika, ale warto by Ramzesa pokazac. Quote
Paulina_mickey Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Kolejne: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=39471&id_kat=11π=0 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj RAMZES - postacie najwyższego Ra , Rzeszów, Społeczność, zwierzaki, Podkarpacie Ogłoszenia Sprzedam - RAMZES - postacie najwyższego Ra ;) Quote
Mike i Morgan Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ramzesku ile nowych stronek masz z ogłoszeniami :eviltong: Może ktoś Cię teraz wypatrzy ;) i zaoferuje Ci dobry domek :loveu: Quote
hekate811 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 w górę piękny chłopcze, niech kochający domek cię wypatrzy Quote
agata51 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak, tak, na sam szczyt, przystojniaku! Quote
ewatr Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Mam 1 pytanie o Ramzeska ale raczej nie zobowiązujace .... Pani mieszka na Slasku po psa przyjechac nie moze a jak wiadomo odbiór osobisty z Kundelka no i chce zebym ja zapewniła ze pies wytrzyma sam w mieszkaniu 9-10 godzin i nie nabroi :hmmmm: Nie zapewnie bo Ramzio jeszcze nigdy w zadnym domu nie był i utrzymania czystosci to go trzeba bedzie uczyc od poczatku - jednak mysle , ze dla Ra najlepszy byłby dom z ogrodkiem po ktorym by sobie swobodnie ganiał a na wieczor spałby sobie w domu ...no marze sobie :p Quote
Reno2001 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 No i dobrze, że marzysz. W końcu wiesz, co dla Ra będzie najlepsze. Szukamy więc ogródka a w nim domu ...:cool3: Quote
ewatr Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Kolejne: Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=39471&id_kat=11π=0 Animalia.pl :: Ogłoszenia :: Szukaj RAMZES - postacie najwyższego Ra , Rzeszów, Społeczność, zwierzaki, Podkarpacie Ogłoszenia Sprzedam - RAMZES - postacie najwyższego Ra ;) :Rose::calus: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ktoś napisał do mnie na gg: "ja w sprawie ramzesa" Ale nic więcej nie wiem, może to jakiś potencjalny chętny i domek :cool3: Quote
Reno2001 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Czy jest jakas dalsza częsc tego gg??? :cool3::cool3::cool3: Quote
Chikinchan Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 No właśnie- wiadomo coś jeszcze?? :razz: Quote
ewatr Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 A ja dałam Ramzunia na wyróżnione allegro niech chłopak sie wszystkim prezentuje :loveu: Zrodził go Ra czyli historia owczarka Ramzesa Quote
Recommended Posts