Jump to content
Dogomania

Zrodził go RA czyli Ramzes młody owczarek niemiecki ... Rzeszów MA DOM :)

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Ewatr, a myślisz, że jaka wracam ze spacerku w tym błocku z Betką i Mixerem przy boku i tłustymi, śmierdzącymi żwaczykami w kieszeni?

Oj dobrze wiem o czym piszesz :evil_lol:

Reszta zdjec z brykania :

no stoje bo mnie głskaja ...

ale długo to to spokojne stanie nie potrwa :shake:

Posted

ewatr napisał(a):
1637 wejsc i 1 obserwator .... i tyle ogłoszeń ...i cisza zapadła w sprawie domu dla Ramzeska :roll:

Tak to właśnie bywa - długo długo nic, cisza, a tu nagle lawina chętnych. Dość często ta "zasada" sprawdza się...

Mam nadzieję Ramzesku, że ta lawina ruszy jak najszybciej i przerwie tę nurtującą ciszę:razz: I że niedługo wszystkie ciotki będą tu wstawiać jakie tylko istnieją "roześmiane" ikonki, aby wyrazić swą radość:cool3:

Posted

... Rami, Ramon, Ramek, Ramiś.....................Ramol :evil_lol:

Kak zwał, tak zwał, ważne, żeby domek znalazł. Domek i tak zmieni imię.

Człowieku, niesamowity pies na ciebie czeka!

Posted

agata51 napisał(a):
... ..................Ramol :evil_lol:

No ja nie wiem Agato ..na jego miejscu juz bym sie obruszyła za tego Ramola :diabloti: toz to dzieciak jeszcze prawie ;)

Posted

ewatr napisał(a):
No ja nie wiem Agato ..na jego miejscu juz bym sie obruszyła za tego Ramola :diabloti: toz to dzieciak jeszcze prawie ;)

Gdyby był starszy, nigdy bym sobie nie pozwoliła na coś takiego. :shake:
Ale gówniarz pewnie nawet nie zna takiego słowa. A słowo wygodne w użyciu jest. W przeciwieństwie do Ramzesa. :eviltong:

Posted

agata51 napisał(a):
Ale gówniarz pewnie nawet nie zna takiego słowa. A słowo wygodne w użyciu jest. W przeciwieństwie do Ramzesa. :eviltong:

To fakt gowniarz na pewno nie zna takiego słowa :eviltong: ale zna wiele wiele innych rownie ładnych :diabloti: bo ich urzywam jak na mnie z mokrymi łapami skacze :evil_lol:;)

Posted

ewatr napisał(a):
To fakt gowniarz na pewno nie zna takiego słowa :eviltong: ale zna wiele wiele innych rownie ładnych :diabloti: bo ich urzywam jak na mnie z mokrymi łapami skacze :evil_lol:;)

Mokre łapki ONeczka (najlepiej zabłocone:diabloti:) na kurteczce czy jasnych spodniach to przecież nic innego jak swoiste autografy:diabloti::eviltong:

Posted

[quote name='egradska']Mokre łapki ONeczka (najlepiej zabłocone:diabloti:) na kurteczce czy jasnych spodniach to przecież nic innego jak swoiste autografy:diabloti::eviltong:

Taaaaaaa ...potem nawet szkoda prać bo takie cenne i wartosciowe :evil_lol:;)

dziekujemy Terra za czujność :loveu: i piecze nad Ramzeskiem :lol:

a my wystawiamy sie od nowa na wyróżninym allegro :

Zrodził go Ra czyli historia owczarka Ramzesa