agata51 Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ra, z taką czarującą laską - żyć nie umierać! Ja też bym nie chciała do domku iść! Quote
Mike i Morgan Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Ramzesku do góry :loveu: Niech Cię wypatrzą jacyś dobrzy ludzie :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 agata51 napisał(a):Ewatr, a myślisz, że jaka wracam ze spacerku w tym błocku z Betką i Mixerem przy boku i tłustymi, śmierdzącymi żwaczykami w kieszeni? Oj dobrze wiem o czym piszesz :evil_lol: Reszta zdjec z brykania : no stoje bo mnie głskaja ... ale długo to to spokojne stanie nie potrwa :shake: Quote
ewatr Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 1637 wejsc i 1 obserwator .... i tyle ogłoszeń ...i cisza zapadła w sprawie domu dla Ramzeska :roll: Quote
Reno2001 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Ej no, domki nie ociągac się. Ra czeka!!! Quote
Tuuli Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 ewatr napisał(a):1637 wejsc i 1 obserwator .... i tyle ogłoszeń ...i cisza zapadła w sprawie domu dla Ramzeska :roll: Tak to właśnie bywa - długo długo nic, cisza, a tu nagle lawina chętnych. Dość często ta "zasada" sprawdza się... Mam nadzieję Ramzesku, że ta lawina ruszy jak najszybciej i przerwie tę nurtującą ciszę:razz: I że niedługo wszystkie ciotki będą tu wstawiać jakie tylko istnieją "roześmiane" ikonki, aby wyrazić swą radość:cool3: Quote
egradska Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 To ja chociaż odwiedzę pięknego Ramulka:loveu: Imię Ramzes pasuje do owczarka i-de-a-lnie: Ram, Ramuś, Ramulek, Ramzesik, Ramzesek, Ramiątko, Ramidełko... Quote
agata51 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 ... Rami, Ramon, Ramek, Ramiś.....................Ramol :evil_lol: Kak zwał, tak zwał, ważne, żeby domek znalazł. Domek i tak zmieni imię. Człowieku, niesamowity pies na ciebie czeka! Quote
agata51 Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Żeby się doczekać, trzeba najpierw troszkę poczekać. :lol: Quote
ewatr Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 agata51 napisał(a):... ..................Ramol :evil_lol: No ja nie wiem Agato ..na jego miejscu juz bym sie obruszyła za tego Ramola :diabloti: toz to dzieciak jeszcze prawie ;) Quote
agata51 Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 ewatr napisał(a):No ja nie wiem Agato ..na jego miejscu juz bym sie obruszyła za tego Ramola :diabloti: toz to dzieciak jeszcze prawie ;) Gdyby był starszy, nigdy bym sobie nie pozwoliła na coś takiego. :shake: Ale gówniarz pewnie nawet nie zna takiego słowa. A słowo wygodne w użyciu jest. W przeciwieństwie do Ramzesa. :eviltong: Quote
ewatr Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 agata51 napisał(a):Ale gówniarz pewnie nawet nie zna takiego słowa. A słowo wygodne w użyciu jest. W przeciwieństwie do Ramzesa. :eviltong: To fakt gowniarz na pewno nie zna takiego słowa :eviltong: ale zna wiele wiele innych rownie ładnych :diabloti: bo ich urzywam jak na mnie z mokrymi łapami skacze :evil_lol:;) Quote
egradska Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 ewatr napisał(a):To fakt gowniarz na pewno nie zna takiego słowa :eviltong: ale zna wiele wiele innych rownie ładnych :diabloti: bo ich urzywam jak na mnie z mokrymi łapami skacze :evil_lol:;) Mokre łapki ONeczka (najlepiej zabłocone:diabloti:) na kurteczce czy jasnych spodniach to przecież nic innego jak swoiste autografy:diabloti::eviltong: Quote
terra Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ramzes w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/dom-dla-rocznego-wilczka-130665/#post11714341 Quote
ewatr Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='egradska']Mokre łapki ONeczka (najlepiej zabłocone:diabloti:) na kurteczce czy jasnych spodniach to przecież nic innego jak swoiste autografy:diabloti::eviltong: Taaaaaaa ...potem nawet szkoda prać bo takie cenne i wartosciowe :evil_lol:;) terraRamzes w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/do.../#post11714341 dziekujemy Terra za czujność :loveu: i piecze nad Ramzeskiem :lol: a my wystawiamy sie od nowa na wyróżninym allegro : Zrodził go Ra czyli historia owczarka Ramzesa Quote
terra Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ramzes szuka domu: http://www.dogomania.pl/forum/f97/sprawdzony-dom-dla-mlodego-kowatego-130782/#post11726878 Quote
Recommended Posts