ewatr Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Mały kijek dla duzego psa :evil_lol: YouTube - Obraz 123 Quote
Paulina_mickey Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 No ten kijek to pełno wymiarowy jak na niego :diabloti: Quote
Mike i Morgan Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 I co tam Ramzesku u ciebie jakieś postępy w znalezieniu domku widać już :eviltong: Quote
majka91 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Słonko dziś świecilo na niebie a Ramzesek sam dla siebie, bo nie ma tego kogoś dla kogo mógłby świecić :placz: Quote
agata51 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Biegniemy, Ra! Ciotka znajdzie ci lepszy kijek. Quote
ewatr Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Ramzesek dodany do e-metro :p Ramzes - Zwierzaki - cafeanimal.pl Quote
Ulka18 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Nie powiem, nie powiem, ale po chorobie Ramzesa nie ma sladu :crazyeye: Normalnie psisko biega jak trzeba :p Ewatr, a byl jakis telefon/mail w sprawie Ramzeska? Quote
agata51 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Ramzes, bierz Czarę pod łąpę i lecimy! Śliczna ta twoja koleżanka! Quote
ewatr Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Ulka18 napisał(a):Nie powiem, nie powiem, ale po chorobie Ramzesa nie ma sladu :crazyeye: Normalnie psisko biega jak trzeba :p Ewatr, a byl jakis telefon/mail w sprawie Ramzeska? A gania gosciu gania :loveu: i rozbrykany jest ze hej .. ale ja tam sie z tego ciesze bo dosc sie juz nacierpiał i w boksie nasiedział :-( Telefony z tego co wiem to były pojedyncze do opiekunów zwierzat ale jakis wiazace decyzje narazie nie zapadły . agata51Ramzes, bierz Czarę pod łąpę i lecimy! Śliczna ta twoja koleżanka! Czara jest sliczna i szczeniakowata ma dopiero 10 miesiecy i ma tez swoj watek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-tylko-czyj-czaruj-czara-czaruj-bo-szukamy-domu-rzeszow-127909/ Quote
egradska Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 miło patrzeć, jak piesek doszedł do siebie po tych zabiegach;) Trzymam kciuki za domek dla Ramzesika Quote
Paulina_mickey Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 ewatr napisał(a):A gania gosciu gania :loveu: i rozbrykany jest ze hej .. ale ja tam sie z tego ciesze bo dosc sie juz nacierpiał i w boksie nasiedział :-( Telefony z tego co wiem to były pojedyncze do opiekunów zwierzat ale jakis wiazace decyzje narazie nie zapadły . Czara jest sliczna i szczeniakowata ma dopiero 10 miesiecy i ma tez swoj watek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/szczeniak-tylko-czyj-czaruj-czara-czaruj-bo-szukamy-domu-rzeszow-127909/ Dobrze,że jest zainteresowanie jakiekolwiek, bo zawsze to zwiększa szanse na jakiś potencjalny dom:loveu: Quote
agata51 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Wybiegany jesteś, to tylko mizianko i całus na dobranoc. :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Ra i co odezwał się jakiś domek dla ciebie ? Quote
ewatr Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 agata51 napisał(a):Wybiegany jesteś, to tylko mizianko i całus na dobranoc. :loveu: Taaaa gośc wybiegany ale ja brudna jak nieboskie stworzenie :evil_lol: bo radosc z uwidzenia mnie na wybiegu objawia sie zalizywaniem i skakniem z łapami do twarzy ...oj cos mi sie widzi ze czas sie zacząć wychowywać :mad:;) A tu jeszcze zdjecia jak był snieg na wybiegu : Baw z Ramzeskiem no ej ty baw :eviltong: !! Quote
ewatr Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 No to bawie co mam zrobic ?:eviltong: Quote
agata51 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ewatr, a myślisz, że jaka wracam ze spacerku w tym błocku z Betką i Mixerem przy boku i tłustymi, śmierdzącymi żwaczykami w kieszeni? A że wychowywać czas zacząć, to zupełnie inna sprawa! Quote
Recommended Posts