luka1 Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ciężko idzie to szukanie, a pies jest pierwsza klasa Quote
tomcug Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Bo wszędzie zastój. Zimą zastój, w wakacje kolejny wysyp porzuconych zwierzaków. Zawsze do tyłu. Quote
luka1 Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 U mnie budowa - Kiler czuje sie jak u siebie. Szczególnie gdy betoniara chodzi leży sobie na kupie piachu i obserwuje okiem fachowca. Kurde, zasiedzi się psina u mnie!!!! Quote
rufusowa Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 witajcie Cioteczki nie sądziłam ze Killerek jeszcze szuka domku a tu prosze... sądze ze lepsze fotki mogą pomóc :cool3: troche słoneczka i na pewno pięknie wyjdą, tym bardziej jak lubi patyczki. Trzeba patyk lub piłkę trzymać w okolicy aparatu i pstrykać - najlepiej duzo zeby było z czego wybierac ;) Quote
luka1 Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Kiler ciągle czeka. Właściwie to bardzo do nas się przywiązał. Gdyby jeszcze nie walczył z Kazanem to by było fajnie, a tak musi być uwiązany Quote
tomcug Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Ale może znajdzie się ktoś, kto go zaadoptuje. Quote
luka1 Posted March 13, 2009 Author Posted March 13, 2009 Zaczynam zbierać kasę na kojec, bedzie to kojec dla Kilera, ale jeśli Kiler znajdzie dom - bedzie miejsce dla innych psów nasze Fundacji. Quote
luka1 Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 i bazarków nie porobiłam i Kiler nadal nie ma boksu:angryy: Quote
luka1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f99/rozne-cuda-cudenka-dla-ciebie-rodziny-domu-do-14-02-2009r-134022/ mały bazarek dla Kilera. Quote
luka1 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Kiler i Kazan znowu się spotkali na ringu. Kilerowi -nic, Kazik - ledwo łazi. Quote
tomcug Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 luka1 napisał(a):Kiler i Kazan znowu się spotkali na ringu. Kilerowi -nic, Kazik - ledwo łazi. Strasznie twardy zawodnik z Killera. Quote
luka1 Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 jest niewielki, ale ma masę i mięśnie. On taki troche do rotka podobny posturą. Nawet morda podobna. Jest bardzo silny i sprytny. A mój Kazane na tych łapach poskładanych na druty, i zaburzeniami neurologicznymi ledwo na łapinach sie trzyma. Quote
luka1 Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Jest ok. Kazana jeszcze troche kuleje, ale zawsze troche inaczej chodził więc nie wiem czy to wynik pogryzienia czy akurat dzis tak chodzi. To że mu lepiej świadczy fakt że juz znowu prowokuje Kilera. Quote
kaja555 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 to bardzo fajny pies, ale ma stare zdjęcia (z grudnia?) no i nie dawajcie w tytule jego imienia, bo Kiler przyciągnie niewłąściwych ludzi Lepiej tytuł w stylu: Porzucony przy drodze młody pies w typie ON-ka szuka domu! Widziałam allegro i miał bardzo mało wejść - sorry że się wtrącam :oops:, fajny jest i dobrze jakby znalazł dom Quote
luka1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Kiler ciagle czeka na nowy dom. To niesamowicie wesołe psisko - niestety , pokonuje sietkę w sekundę. Nie ucieka daleko, wraca po jakimś czasie, ale nie moge go pozostawić na placu bez nadzoru. Uwielbia zabawy. Jak się na niego nie zwraca uwagi - tłucze po nogach piłką (zwłokami piłki właściwie), albo przynosi różne patyki i zaprasza do rzucania. Quote
tomcug Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Zapomniałaś dodać, że jest pięknym pieskiem. :cool3: Quote
luka1 Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 faktycznie, ale to widać. Jest niesamowity a przy tym ludzie sie go boją - nie wiedzieć czemu. :evil_lol: Quote
tomcug Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Nadal nie ma nikogo chętnego na Kilerka. :shake: Quote
luka1 Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 nikt sie o niego nie pyta, nikogo nie interesuje, z czego cieszą sie wszyscy domownicy. Kto nie pozna Kilera nie wie co to za pies. On ma w sobie coś co od razu wzbudza sympatie do niego. :multi: Quote
Recommended Posts