Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przede wszystkim zobaczymy co wykaże nam kontrola poniedziałkowa , w zależności od jej wyników ustawimy się ze szczepieniem .
Trzeba będzie poczekać to poczekamy ... i transportu innego będziemy szukać.
Najważniejsze jest to ,że DT u Pani Ani jest bezterminowy .
A dziadziuś musi być w pełni zdrowy i silny by móc wyruszyć w taką drogę.

Posted

Byliśmy dzisiaj u weta w schronie .
Została pobrana krew do badania i czekaliśmy na wyniki no i nastąpiła awaria prądu.... Więc wyniki będą dopiero jutro i ewentualne dalsze badania.
Rozważane są opcje od zwykłego nieżytu żołądka do niestety mocznicy lub choroby wątroby.... Remiczek nie je wcale , pije i wymiotuje !:-(
Doraźnie dostał zastrzyk rozkurczowy/ przeciwwymiotny.
Boję się o niego , taki biedulek z niego - słabiutki i choreńki:-(
Serce się kraje ...

Posted

Ja też boję się co powie wet , tak mi strasznie żal Remiczka.:-(:-(:-(
Jak czekaliśmy na wyniki to był cały czas na rączkach , bo słabiutki i zimno !
Ale potem wyszliśmy na chwilę na zewnątrz i postawiliśmy go na ziemi - to biedulek nie chciał nigdzie iść na tych słabiutkich nóżynkach tylko w kierunku furtki do wyjścia . Tak jakby się bał i chciał powiedzieć " nie zostawiajcie mnie tutaj w schronie " :-(:-(:-(

Posted

Remiczek już jest tam ..... za TM !

Po wczorajszej wizycie u weta i po tych lekach , które dostał w schronie nie było
ani na moment poprawy.W nocy jego stan zaczął się pogarszać z godziny na godzinę.Zaczęła się powolna agonia ... rano w schronie to już była makabra....
taki słabiuteńki , oczka takie zamglone już , główki już nie mógł utrzymać i już nie było w nim życia ....
Te wczorajsze wyniki były straszne , niemierzalne nawet - wszystko i nerkowe i wątrobowe i już sama nie wiem co - beznadziejne ....

Przepraszam Remiczku - to nie tak miało być kochany , tak chciałam Ci pomóc ale się nie udało . Tak bardzo mi przykro skarbeńku !:-(:-(:-(:-(
Tam gdzie jesteś już nie cierpisz aniołku ! Do zobaczenia kiedyś Remiś !

[*][*][*][*]

Posted

Remiczku , tak bardzo szkoda :-(
[*]
Biegaj szczęśliwy za TM

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img179.imageshack.us/img179/4487/zapalonyzniczprzypominals2.gif[/IMG][/URL]

Posted

OH nie!!!! wchodze tutaj po paru dniach, i taka tragedia!! A:placz::placz::placz:
kochany remiczku, to niemialo byc tak, miales byc u mnie, i jeszcze dlugo zyc!!:placz::placz::placz: