Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
może być z facetami, ale takimi, którzy dadzą jej trochę czasu i nie zrezygnują, a postarają się przekonać do siebie Okami

czyli chodzi o tzw. 'twardzieli' :evil_lol::evil_lol:

Posted

Smutno mi ze Okami sie nie udało cieszyłam sie ze "moja" panienka znajdzie wreszcie domek..Ona jest taka kochana.. dziś sie z nią bawiłam tak szlała tak chciala sie piescic..tak sie z nią wybiegałam.. była taka radosna..:( a przeciez na początku taka nie była ale dostała troche czasu i widać efekty. Szkoda ze nikt nie chce jej dać tego czasu, że ją tak szybko przekreslają...No ale cóz skoro sie jej boi.. :( tylko ze ja na początku tez sie jej troche bałam co prawda nie ugryzla mnie ale wiedziałam ze zdolna jest do wszystkiego. Teraz juz mam do niej wieksze zaufanie..ale potrzeba bylo czasu.

Moja księżniczka kochana...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Hopsa...:) Pomyślałam ze moglabym jakos jej pokazac ze faceci są ok i chcialam wykorzystac do tego mojego chlopaka, chętny nie był bo juz raz go ugryzla no ale wpuscilam ją tam gdzie on siedzial to podbiegała do niego, chciała sie głaskac, szturchała go pyszczkiem i nie przeszkadzala jej jego obecnosc. Dopiero jak mnie przytulil i zaczełam sie smiac to Okami podbiegła i go ugryzła. Moze bała sie ze chce mi cos zrobic? Bo to sie zdarzylo juz drugi raz praktycznie identyczna sytuacja.. jak on mnie obejmuje a ja sie smieje czy piszcze to ona go atakuje. A jaki był zły na nią:P Nie wiedzialam kogo uspokajac czy ją czy jego:mad::eviltong:

Posted

Ostatnio jak wszyłam po mojego chlopaka na przystanek jak go zobaczyla to normalnie szaleństwo skakala na niego z radością, cieszyła się, ze jej opanować nie mogłam.. :)W domu jak sie do mnie zblizy to go gryzie na spacerze szaleje z radości na jego widok . i myśl o co tu chodzi..:roll::mad:

Posted

Jak będe w domu to będę ją szkolić dalej na moim chlopaku,że faceci nie są źli. Ja chce do domuuuu do Okami:placz::placz::placz: Tak lubie jak mnie wita i zachęca do zabawy:loveu::loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
to zabieraj psine i spoko .... nawet złotówki od ciebie nie wezmą za taki skarb:evil_lol::evil_lol:

Wiem ze nie wezmą w końcu to moja rodzina :eviltong::eviltong: I jakbym mogła to pewnie bym ją zabrała z domu do mieszkania, ale mieszkanie za male na 1 małego psa 1 duzego,klatke ze szczurami i dwie klatki z królikami. Ale juz za miesiąc sie wyprowadzam z krk i bede dojezdzac takze bede widziec Okami codziennie :):evil_lol::loveu: Az nie znajdzie domku..