Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no to hop! może ktoś jeszcze wspomoże operację suni - trzeba usunać obydwie listwy + oczywiście sterylka

malawaszka mimo że śledzę :cool1: ten wątek uciekł mi moment zrzutki na operację suni "Sorry Winetou" :lol: wrzuć mi nr konta na pw. Wprawdzie po świetach 'nie śmierdze' groszem ale na taki cel przetrzepie portfel i na pewno cos wypadnie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziś po dobrym zaprzyjaźnieniu się byłyśmy z Okami na pierwszym spacerku:D Gdy zapinałam obróżkę i smycz była bardzo spokojna,wyglądało jakby wiedziała co ją czeka więc nie chciała sprawiać problemów przy przygotowywaniu jej do spacerku. Po zapięciu smyczy udało mi się zrobić tylko krok w stronę bramki resztę podwórka prawie przeleciałam jak mnie pociągnęła:diabloti:. Cieszyła się strasznie, tak bardzo że nie mogłam jej okiełznać :D:mad:Cały spacer praktycznie przeszła z nosem przy ziemi, ciągle niuchała i ciągła a siłę ma, ale pod koniec spacerku już sobie troszeczkę(zaznaczam, tylko troszeczkę) dała spokój z tym ciągnięciem. Nie szczekała na inne psy(w porównaniu do naszego samca który również poszedł na spacer i obszczekał wszystko co się ruszało :D) Kochana jest, już nie ucieka z podkulonym ogonem jak wyjdę do niej, tylko skacze na mnie z radości, merda ogonkiem i szczeka:D:loveu::loveu: No cud sunia:D i broni domu (malawaszka wiesz coś o tym :eviltong: )

Posted

missiaa napisał(a):
i broni domu (malawaszka wiesz coś o tym :eviltong: )

noo nie chciała mnie wpuścić :lol: odkąd Okami jest u missieek muszę dzwonić z komórki żeby ktos po mnie wyszedł :oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Okami życzę Ci żebyś w Nowym Roku znalazła nowy, wspaniały domek

ja tez chcę takie bąbelki tylko bezalkoholowe bo jadę na antybiotyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: