missiaa Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Duże postępy:D Sunia dziś merdała ogonkiem jak do niej mowiłam:multi::D Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 kochana dziewczynka :loveu::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 kochana, ale na mnie warknęła jak weszłam do domu :lol: do znajomych osób jest kochana, obcych się obawia i woli burknać dla spokojności Quote
malawaszka Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 a tymczasem zapraszam na wątek kolejnej bidy u missieek - tym razem BEAUCERON :crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f28/beauceron-zmieszany-ze-smokiem-starsza-sunia-w-ciazy-u-missieek-pomocy-127701/ Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [SIZE="4"]na pierwszą stronę śliczności ty moje, może ktoś cię dojrzy i zapika mu serce:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 w świąteczny poranek na 1 szą ............... Quote
malawaszka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 no to hop! może ktoś jeszcze wspomoże operację suni - trzeba usunać obydwie listwy + oczywiście sterylka Quote
marysia55 Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 [quote name='malawaszka']no to hop! może ktoś jeszcze wspomoże operację suni - trzeba usunać obydwie listwy + oczywiście sterylka malawaszka mimo że śledzę :cool1: ten wątek uciekł mi moment zrzutki na operację suni "Sorry Winetou" :lol: wrzuć mi nr konta na pw. Wprawdzie po świetach 'nie śmierdze' groszem ale na taki cel przetrzepie portfel i na pewno cos wypadnie :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 poszło pw - wielkie dzięki!!! Quote
marysia55 Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 do góry mała ...niech cie zobaczą i może ktos sie jeszcze dorzuci do operacji naszej slicznotki. Każda złotówka sie liczy :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 [SIZE="4"]ta piekna dziewczynka czeka na operacje i sterylkę. Kto jeszcze dorzuci jakąś złotówkę do zabiegu??? Quote
malawaszka Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 piękności dostała imię Okami :cool3: to już nie ten sam pies - do obcych nadal nieufna, ale do swoich kochana - a sierść jak błyszczy :-o :loveu: Quote
marysia55 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [SIZE="4"]o to ja OKAMI - przecudnej urody i dobrego charakteru psinka. Gotowa pokochać swojego ludzia od zaraz :loveu::loveu::loveu: Quote
missiaa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Dziś po dobrym zaprzyjaźnieniu się byłyśmy z Okami na pierwszym spacerku:D Gdy zapinałam obróżkę i smycz była bardzo spokojna,wyglądało jakby wiedziała co ją czeka więc nie chciała sprawiać problemów przy przygotowywaniu jej do spacerku. Po zapięciu smyczy udało mi się zrobić tylko krok w stronę bramki resztę podwórka prawie przeleciałam jak mnie pociągnęła:diabloti:. Cieszyła się strasznie, tak bardzo że nie mogłam jej okiełznać :D:mad:Cały spacer praktycznie przeszła z nosem przy ziemi, ciągle niuchała i ciągła a siłę ma, ale pod koniec spacerku już sobie troszeczkę(zaznaczam, tylko troszeczkę) dała spokój z tym ciągnięciem. Nie szczekała na inne psy(w porównaniu do naszego samca który również poszedł na spacer i obszczekał wszystko co się ruszało :D) Kochana jest, już nie ucieka z podkulonym ogonem jak wyjdę do niej, tylko skacze na mnie z radości, merda ogonkiem i szczeka:D:loveu::loveu: No cud sunia:D i broni domu (malawaszka wiesz coś o tym :eviltong: ) Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 missiaa napisał(a):i broni domu (malawaszka wiesz coś o tym :eviltong: ) noo nie chciała mnie wpuścić :lol: odkąd Okami jest u missieek muszę dzwonić z komórki żeby ktos po mnie wyszedł :oops: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Okami życzę Ci żebyś w Nowym Roku znalazła nowy, wspaniały domek Quote
marysia55 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='malawaszka']Okami życzę Ci żebyś w Nowym Roku znalazła nowy, wspaniały domek ja tez chcę takie bąbelki tylko bezalkoholowe bo jadę na antybiotyku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 OKAMI dalej zbieramy pieniążki na twoje lecznie pieseczku. Kto sie jeszcze dorzuci???????? Quote
Recommended Posts