missiaa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a tak wogole to czemu "Karunia"?:eviltong: Kamunia jak juz:eviltong: Prosze mi tu bez mojej wiedzy imienia nie zmieniac:eviltong::eviltong::eviltong::mad: Quote
malawaszka Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 no to pracuj nad rozbójnikiem i do domku sio!!! Quote
Gosiapk Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 missiaa napisał(a):a tak wogole to czemu "Karunia"?:eviltong: Kamunia jak juz:eviltong: Prosze mi tu bez mojej wiedzy imienia nie zmieniac:eviltong::eviltong::eviltong::mad: To koleżanka Karunia/Kamunia (cholerka które imię poprawne?) u cioci missiaa na DT jest? Quote
IKA & SONIA Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 missiaa napisał(a):a tak wogole to czemu "Karunia"?:eviltong: Kamunia jak juz:eviltong: Prosze mi tu bez mojej wiedzy imienia nie zmieniac:eviltong::eviltong::eviltong::mad: No dobra niech będzie Kamunia :eviltong: A co u dziewczynki słychać??? Quote
missiaa Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Panna przekochana oczywiscie:) Mojego chlopaka jak przyjechal to przywitala z wielką radoscią, pozniej go pare razy kłapneła zębami jak się zblizył do mnie, ale pozniej juz było dobrze.. a gdy wyjezdzał poszłam go odprowadzic razem z psami i.....jeszcze mnie nigdy tak nie ciągneła jak za nim gdy zobaczyła ze się oddala.. jak mnie szarpneła to sie nie moglam zatrzymac i tak kilka razy az wreszcie ją opanowałam.. no i niby agresor do panów ale jak tak to pała miłoscią do mojego..:cool3::loveu::loveu::eviltong: Quote
Gosiapk Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 missiaa napisał(a):Panna przekochana oczywiscie:) Mojego chlopaka jak przyjechal to przywitala z wielką radoscią, pozniej go pare razy kłapneła zębami jak się zblizył do mnie, ale pozniej juz było dobrze.. a gdy wyjezdzał poszłam go odprowadzic razem z psami i.....jeszcze mnie nigdy tak nie ciągneła jak za nim gdy zobaczyła ze się oddala.. jak mnie szarpneła to sie nie moglam zatrzymac i tak kilka razy az wreszcie ją opanowałam.. no i niby agresor do panów ale jak tak to pała miłoscią do mojego..:cool3::loveu::loveu::eviltong: Żmiję na własnym łonie masz! Jeszcze Ci chłopaka odbije ;) :evil_lol: Quote
marysia55 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 to naprawdę jest zastanawiające, ponad 5000 wejść na wątek a domku nie widać :-( , idą święta może ludzie znajdą czas aby tu zaglądnąć i zdecydować .... " :crazyeye: oooo to właśnie pies dla nas" :lol: Quote
marysia55 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='malawaszka'] [SIZE="4"]Okami nasza królewna dalej czeka na dom :loveu::loveu: Quote
Asior Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 poproszę o link do allegro, porozsyłam znajomym... Quote
IKA & SONIA Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 OKAMI okrutnie skrzywdzona , czy ma szansę na dom (605058488) - Aukcje internetowe Allegro Quote
IKA & SONIA Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Malawaszka czy zapytanie z Allegro dotarło na Twoją skrzynkę? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 dotarło, ale to kompletnie nie jest dom dla Okami :shake: odpisałam już Quote
IKA & SONIA Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Tak też myślałam, ale może inna suczynka znalazłaby dom u tego pana. Quote
marysia55 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='IKA & SONIA']OKAMI okrutnie skrzywdzona , czy ma szansę na dom (605058488) - Aukcje internetowe Allegro ja sie grzeczne zapytowywuje, KTO????? :mad::mad: tak poobcinał mój tekst do ogłoszeń dla Okami :cool3::cool3: Quote
IKA & SONIA Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 marysia55 napisał(a):ja sie grzeczne zapytowywuje, KTO????? :mad::mad: tak poobcinał mój tekst do ogłoszeń dla Okami :cool3::cool3: Ja nic nie obcinałam. Brałam tekst z jakiegoś ogłoszenia ... Gotowca nie dostałam :shake: Quote
Asior Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 NIE WIERZE, że tak piękny pies nie ma domku :( Quote
marysia55 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 rozpoczęło sie głosowanie na krakwecie: Forum o psach i kotach kandydatem jest tez nasza missieek , zagłosowałam na nia , ale ma dopiero 7 głosów :crazyeye: wiec agituję armie krakowskich dogomaniaków do głosowania , bardzo proszę :mad: weźcie udział w głosowaniu :loveu::loveu: Quote
Gosiapk Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 bierzemy się za głosowanie na MISSIEEK!!! :multi: Quote
missieek Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 [quote name='marysia55']rozpoczęło sie głosowanie na krakwecie: Forum o psach i kotach kandydatem jest tez nasza missieek , zagłosowałam na nia , ale ma dopiero 7 głosów :crazyeye: wiec agituję armie krakowskich dogomaniaków do głosowania , bardzo proszę :mad: weźcie udział w głosowaniu :loveu::loveu: glos oddalam na Agnieszke z Torunia i moich 'fanow' tez o to prosze :p Quote
Recommended Posts