Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

missiaa napisał(a):
a tak wogole to czemu "Karunia"?:eviltong: Kamunia jak juz:eviltong: Prosze mi tu bez mojej wiedzy imienia nie zmieniac:eviltong::eviltong::eviltong::mad:

To koleżanka Karunia/Kamunia (cholerka które imię poprawne?) u cioci missiaa na DT jest?

Posted

missiaa napisał(a):
a tak wogole to czemu "Karunia"?:eviltong: Kamunia jak juz:eviltong: Prosze mi tu bez mojej wiedzy imienia nie zmieniac:eviltong::eviltong::eviltong::mad:

No dobra niech będzie Kamunia :eviltong:
A co u dziewczynki słychać???

Posted

Panna przekochana oczywiscie:) Mojego chlopaka jak przyjechal to przywitala z wielką radoscią, pozniej go pare razy kłapneła zębami jak się zblizył do mnie, ale pozniej juz było dobrze.. a gdy wyjezdzał poszłam go odprowadzic razem z psami i.....jeszcze mnie nigdy tak nie ciągneła jak za nim gdy zobaczyła ze się oddala.. jak mnie szarpneła to sie nie moglam zatrzymac i tak kilka razy az wreszcie ją opanowałam.. no i niby agresor do panów ale jak tak to pała miłoscią do mojego..:cool3::loveu::loveu::eviltong:

Posted

missiaa napisał(a):
Panna przekochana oczywiscie:) Mojego chlopaka jak przyjechal to przywitala z wielką radoscią, pozniej go pare razy kłapneła zębami jak się zblizył do mnie, ale pozniej juz było dobrze.. a gdy wyjezdzał poszłam go odprowadzic razem z psami i.....jeszcze mnie nigdy tak nie ciągneła jak za nim gdy zobaczyła ze się oddala.. jak mnie szarpneła to sie nie moglam zatrzymac i tak kilka razy az wreszcie ją opanowałam.. no i niby agresor do panów ale jak tak to pała miłoscią do mojego..:cool3::loveu::loveu::eviltong:

Żmiję na własnym łonie masz! Jeszcze Ci chłopaka odbije ;) :evil_lol:

Posted

to naprawdę jest zastanawiające, ponad 5000 wejść na wątek a domku nie widać :-( , idą święta może ludzie znajdą czas aby tu zaglądnąć i zdecydować .... " :crazyeye: oooo to właśnie pies dla nas" :lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
ja sie grzeczne zapytowywuje, KTO????? :mad::mad: tak poobcinał mój tekst do ogłoszeń dla Okami :cool3::cool3:

Ja nic nie obcinałam. Brałam tekst z jakiegoś ogłoszenia ... Gotowca nie dostałam :shake:

Posted

rozpoczęło sie głosowanie na krakwecie:

Forum o psach i kotach

kandydatem jest tez nasza missieek , zagłosowałam na nia , ale ma dopiero 7 głosów :crazyeye: wiec agituję armie krakowskich dogomaniaków do głosowania , bardzo proszę :mad: weźcie udział w głosowaniu :loveu::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']rozpoczęło sie głosowanie na krakwecie:

Forum o psach i kotach

kandydatem jest tez nasza missieek , zagłosowałam na nia , ale ma dopiero 7 głosów :crazyeye: wiec agituję armie krakowskich dogomaniaków do głosowania , bardzo proszę :mad: weźcie udział w głosowaniu :loveu::loveu:

glos oddalam na Agnieszke z Torunia
i moich 'fanow' tez o to prosze :p