missiaa Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 no i duzo miłości bo jest cudowna:loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 [QUOTE=] [SIZE="3"]piękna sunia do pokochania czeka na domek :loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 fizia napisał(a): [SIZE="3"]królewno pokazuj sie ludziom :loveu::loveu::loveu: Quote
marysia55 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 juz nie wiem gdzie go szukać :shake::shake: a allegro ma aktualne :lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 nie wiem czy ona ma allegro - ja nie wystawiałam Quote
IKA & SONIA Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 malawaszka napisał(a):nie wiem czy ona ma allegro - ja nie wystawiałam Ja cały czas odnawiam Kamusi allegro. Quote
Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 IKA & SONIA napisał(a):Ja cały czas odnawiam Kamusi allegro. czy ciotka Ika&Sonia nie jest kochana?! :loveu: Quote
IKA & SONIA Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 malawaszka napisał(a):missiaa i jak tam? :cool3: Czyżby Karunia byłą już u Missi :???: Quote
missiaa Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No panna się super sprawuje na mieszkaniu:) chodzi za mną ciągle interesuje się szczurami i królikami, koty juz poznala wiec jej nie interesują.. oczywiscie jak wracam do mieszkania to slysze jak małpy- ona i Fruzia odstawiają koncert. Nawet kicia miałczy z nimi.. na spacerach juz mniej ciągnie.. i wogole to ją kocham:loveu::loveu::loveu: Leni się troche ale ją wyczesuje:cool3:Jest grzeczna, jak jej mowie ze ma isc sie polozyc na legowisko idzie odrazu:) a gdy biore smycz do ręki jest szał i tylko pokazuje mi(jakbym czasem zapomniala) gdzie są drzwi wyjsciowe:) Bardzo mnie pilnuje ... a ja wreszcie jestem bezpieczna wychodząc na spacery w nocy:) Ludzi omijam szerokim łukiem zeby czasem jakiegos nie dopadła bo nie mam jeszcze kagańca. Uwielbiam ją:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts