marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [SIZE="4"]ponawiamy apel o płaty na rzecz Okami... zabiegi są bardzo kosztowne. Ta psiunia na prawdę jest warta tego aby jej pomóc!!!! dla niej to szansa na prawdziwe życie Quote
malawaszka Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Okami dziś miała pierwszą operację - została wysterylizowana i ma usunięte guzy z jednej strony - czuje się świetnie :loveu: :multi::multi::multi: Quote
marysia55 Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 malawaszka to cudowna wiadomość :loveu::loveu::loveu: Quote
missiaa Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Weź Okami, da Ci wszystko, Bo jest dobre z niej to psisko:eviltong::loveu: Quote
malawaszka Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 ZAPRASZAM NA BAZAREK Z KALENDARZAMI PRZYSTANI OCALENIE http://www.dogomania.pl/forum/f99/kalendarze-przystani-ocelenie-na-tymczasy-u-missieek-do-31-a-129915/ Quote
missiaa Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Nie najlepsze życie miała, do człowieka garnąć chciała, "precz" od niego usłyszala:-(:-(, biedna ta dziewczyna mała, daj jej miłość-tego pragnie! Jak od matki małe jagnię! Quote
marysia55 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 missiaa napisał(a):Nie najlepsze życie miała, do człowieka garnąć chciała, "precz" od niego usłyszala:-(:-(, biedna ta dziewczyna mała, daj jej miłość-tego pragnie! Jak od matki małe jagnię! misiaa ty sie normalnie marnujesz , poetka z ciebie wieeeelka i na pewno trafisz do serc dorych ludzi :loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 tak :multi: tylko potrzebne :kciuki: żeby się szybko przekonała, że nowi opiekunowie też są dobrymi ludźmi - panna nie pokazała się z najlepszej strony przez to, że się boi obcych, ale mam nadzieję, ze szybko się przekona do nich! Quote
masienka Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 wspaniale wiesci!!! :loveu: Okami myszko... teraz bedzie juz tylko dobrze i na pewno nikt Ci krzywdy zrobic nie da! Quote
missiaa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 No cóz za wiesci:) Nie ma mnie w domu to sie z forum dowiaduje:eviltong: Nie pożegnałam sie z pannicą kochaną:placz: oby żyło jej sie cudownie.. bo jak nie...:mad: Quote
fizia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oooo co za wieści!!!! Bardzo się cieszę i trzymam mocno kciuki!:multi::multi: Quote
malawaszka Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 [quote name='missiaa']No cóz za wiesci:) Nie ma mnie w domu to sie z forum dowiaduje:eviltong: Nie pożegnałam sie z pannicą kochaną:placz: oby żyło jej sie cudownie.. bo jak nie...:mad:[/quote] no i wygląda na to, że będziesz miała jeszcze okazję :placz: Okami łapie zębami i ludzie się jej boją :shake: missieek po nią pojechała Quote
Recommended Posts