Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

udało się :mdleje:

Morfologia w porządku, ale wyniki biochemii będą jutro, RTG nie pokazał żadnych guzów na płucach, ale wet uprzedził, że RTG pokazuje dopiero guzy większe niż 2 cm - więc 100% pewności nie mamy, jednak nic wielkiego tam nie siedzi - sunię trzeba odchuchać i usunąć listwy, wysterylizować

Co mnie bardzo cieszy to te zęby to jednak nie od masakrowania, tylko z wiekiem jej się tak zrobiło - musiała być kiepsko karmiona. Została oceniona na około 7-8 lat. Przy RTG bardzo się bała i walczyła, ale udało sie ją spacyfikować biedną.

Posted

a to tak :lol: przepraszam, przyjęłam to już że to takie oczywiste :lol: ;):oops:

Jest naprawdę fajną sunią - zna podstawowe komendy i wykonuje je jak na wychowanego owczarka przystało - ktoś ją kiedyś uczył na pewno! w lecznicy poza atakami paniki jak coś przy niej robiliśmy przy ranach czy przy RTG to naprawdę grzeczna sunia i jak nabierze ciałka będzie naprawdę cudna!!!

Posted

Musi być dobrze! Pieniążki mam nadzieję, ze jakoś się uzbiera.

Najważniejsze, że nie jest beznadziejnie.

Ja mam wielką słabośc do owczarków. Moja Alma - która była owczarkiem długowłosym - umarła w styczniu tego roku. Do dziś bardzo ciężko jest mi się pogodzić z Jej śmiercią. Miała 11 lat.
Była wspaniała...
To takie mądre, kochane, dobre psy - serce pęka, kiedy się widzi ile ich jest w schroniskach czy w złych warunkach.

Posted

Muszę oznajmić ze sunia nie dość ze była dziś bardziej ufna i za mną chodziła to jeszcze jak zaczęłam ją głaskać to się położyła i dawała brzuszek do pieszczenia:) a jak przestawałam to się przypominała najpierw patrząc tymi pięknymi oczkami czemu nie głasiam a później jak to nie skutkowało:P to tyrpała mnie mordeczką:D no i jak tu jej nie głaskać :D:loveu::eviltong:

Posted

missiaa napisał(a):
Muszę oznajmić ze sunia nie dość ze była dziś bardziej ufna i za mną chodziła to jeszcze jak zaczęłam ją głaskać to się położyła i dawała brzuszek do pieszczenia:) a jak przestawałam to się przypominała najpierw patrząc tymi pięknymi oczkami czemu nie głasiam a później jak to nie skutkowało:P to tyrpała mnie mordeczką:D no i jak tu jej nie głaskać :D:loveu::eviltong:

:loveu::multi: super, że są takie postępy :loveu: