missiaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 do góry piękności. Tak bardzo sie nas boisz:( Quote
fizia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Pogoda dziś paskudna, ale mam nadzieję, że wiadomości będą optymistyczne i trochę rozweselą ten brzydki dzien. Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 udało się :mdleje: Morfologia w porządku, ale wyniki biochemii będą jutro, RTG nie pokazał żadnych guzów na płucach, ale wet uprzedził, że RTG pokazuje dopiero guzy większe niż 2 cm - więc 100% pewności nie mamy, jednak nic wielkiego tam nie siedzi - sunię trzeba odchuchać i usunąć listwy, wysterylizować Co mnie bardzo cieszy to te zęby to jednak nie od masakrowania, tylko z wiekiem jej się tak zrobiło - musiała być kiepsko karmiona. Została oceniona na około 7-8 lat. Przy RTG bardzo się bała i walczyła, ale udało sie ją spacyfikować biedną. Quote
fizia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 No to wspaniale!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 no nie wiem czy tak wspaniale - potrzebujemy wsparcia na zabiegi bo to pewnie będą musiały być dwa :shake: Quote
fizia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Wspaniale, że nie okazało się np. że umiera i nie ma już ratunku Quote
malawaszka Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 a to tak :lol: przepraszam, przyjęłam to już że to takie oczywiste :lol: ;):oops: Jest naprawdę fajną sunią - zna podstawowe komendy i wykonuje je jak na wychowanego owczarka przystało - ktoś ją kiedyś uczył na pewno! w lecznicy poza atakami paniki jak coś przy niej robiliśmy przy ranach czy przy RTG to naprawdę grzeczna sunia i jak nabierze ciałka będzie naprawdę cudna!!! Quote
fizia Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Musi być dobrze! Pieniążki mam nadzieję, ze jakoś się uzbiera. Najważniejsze, że nie jest beznadziejnie. Ja mam wielką słabośc do owczarków. Moja Alma - która była owczarkiem długowłosym - umarła w styczniu tego roku. Do dziś bardzo ciężko jest mi się pogodzić z Jej śmiercią. Miała 11 lat. Była wspaniała... To takie mądre, kochane, dobre psy - serce pęka, kiedy się widzi ile ich jest w schroniskach czy w złych warunkach. Quote
marysia55 Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='fizia'] [SIZE="3"]jak patrzę na to zdjęcie to wydaje mi sie , że jej trudno uwierzyć że ludzie mogą byc ludzcy Quote
marysia55 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 pokazujemy sie psinko :multi::multi::multi: Quote
missiaa Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Muszę oznajmić ze sunia nie dość ze była dziś bardziej ufna i za mną chodziła to jeszcze jak zaczęłam ją głaskać to się położyła i dawała brzuszek do pieszczenia:) a jak przestawałam to się przypominała najpierw patrząc tymi pięknymi oczkami czemu nie głasiam a później jak to nie skutkowało:P to tyrpała mnie mordeczką:D no i jak tu jej nie głaskać :D:loveu::eviltong: Quote
malawaszka Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 missiaa napisał(a):Muszę oznajmić ze sunia nie dość ze była dziś bardziej ufna i za mną chodziła to jeszcze jak zaczęłam ją głaskać to się położyła i dawała brzuszek do pieszczenia:) a jak przestawałam to się przypominała najpierw patrząc tymi pięknymi oczkami czemu nie głasiam a później jak to nie skutkowało:P to tyrpała mnie mordeczką:D no i jak tu jej nie głaskać :D:loveu::eviltong: :loveu::multi: super, że są takie postępy :loveu: Quote
asher Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Przepiękna. Boże, jak się musiała nacierpieć :-( Po nowym roku postaram się wpłacić grosika. Quote
Ank@ Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 czy ktoś mógłby napisać tekst do ogłoszeń o suni ? Od razu wrzuciłabym ją na wątek krakowski :cool3: Quote
Recommended Posts