Marinka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 [quote name='Marinka']To moje skromne 10 zł nie dotarło?:crazyeye: Głupie pytanie zadałam :oops::oops::oops:(bico, nie krzycz na mnie, bo słusznie się wstydzę :oops:) Dzisiaj po powrocie z pracy zaglądam do skrzynki, a tam awizo na przekaz pieniężny (trochę się zdziwiłam, bo nie spodziewam się żadnych pieniążków:p). Poszłam na pocztę, odbieram... i mnie zamurowało :crazyeye::wallbash:... zamiast wysłać pieniążki do Lulki, wysłałam do siebie :flaming::flaming::flaming::oops:. Przepraszam :modla::modla::modla:dziś wieczorem naprawię swój straszny błąd - prześlę pieniązki przelewem. Quote
Lulka Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 no niezle :evil_lol: dotarla wplata od KASKADAFF I K 15 zł - dziekuje serdecznie :loveu::loveu::loveu: Quote
Marinka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Pieniążki poszły wczoraj:lol: - już na właściwy adres (przelewem)- sprawdzałam przed wysłaniem :evil_lol: Przepraszam za tą głupią sytuację :oops: Quote
bico Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 [quote name='Marinka']Głupie pytanie zadałam :oops::oops::oops:(bico, nie krzycz na mnie, bo słusznie się wstydzę :oops:) Dzisiaj po powrocie z pracy zaglądam do skrzynki, a tam awizo na przekaz pieniężny (trochę się zdziwiłam, bo nie spodziewam się żadnych pieniążków:p). Poszłam na pocztę, odbieram... i mnie zamurowało :crazyeye::wallbash:... zamiast wysłać pieniążki do Lulki, wysłałam do siebie :flaming::flaming::flaming::oops:. Przepraszam :modla::modla::modla:dziś wieczorem naprawię swój straszny błąd - prześlę pieniązki przelewem. Marinka, ale dałaś czadu, normalnie tak się teraz śmieję szczerze(z sytuacji a nie z Ciebie;)) :roflt::roflt::roflt::roflt: ale historyja:laugh2_2: Marinka, spokojnie, zdarza się nawet najlepszym:evil_lol: ja na przykład, często zamiast do zmywarki, wkładam talerz...do kosza na śmieci:oops: sprzęty stoją obok siebie:roll: także tak to ze mna jest:stupid::evil_lol::cool3:;) Quote
marysia55 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 najważniejsze , że co niektóre ciotki wychodzą z zabawnych sytuacji z twarzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marinka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 bico napisał(a):Marinka, ale dałaś czadu, normalnie tak się teraz śmieję szczerze(z sytuacji a nie z Ciebie;)) :roflt::roflt::roflt::roflt: ale historyja:laugh2_2: Marinka, spokojnie, zdarza się nawet najlepszym:evil_lol: ja na przykład, często zamiast do zmywarki, wkładam talerz...do kosza na śmieci:oops: sprzęty stoją obok siebie:roll: także tak to ze mna jest:stupid::evil_lol::cool3:;) No fakt, sama z początku się wnerwiłam:madgo:, ale później śmiałam się idąc ulicą...co niektórzy pewnie pomyśleli :stupid::roflt::roflt::roflt: Quote
zuzlikowa Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Marinko...niezła akcja:lol:,ale nie musisz się martwić...i tak wiedziałaś do kogo wysłać,żeby nie zginęły:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przy niedzieli przypominam o bazarku Barusia...mony potrzeba,więc podrzucajcie czasami...:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomozmy-staruszkowi-z-chodnika_bardzo-cierpi_do-brazow-nie-tylko_28-04-a-135910/ Miłej niedzieli:loveu:... Bariku ,jak się czujesz? Quote
Lulka Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Bari swietnie, jak na swoj wiek to on jest odlotowy :loveu: Quote
Marinka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 :loveu::loveu::loveu:Miłego dzionka Baruniu :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że pieniązki już dotarły do Lulki :eviltong: Quote
Marinka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Zajrzyjcie PROSZĘ na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lublin-znaleziona-25-04-2009-tygryskowata-6-miesieczna-mili-potrzebuje-pomocy-136574/ Quote
agata51 Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Marinka, masz za duży podpis. W końcu cię dopadną. Odkąd usunęli mój, mam obsesję na punkcie pikseli. Chodzę po wątkach i liczę! :evil_lol: Dobranoc, Barusiu. :loveu: Quote
Marinka Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 agata51 napisał(a):Marinka, masz za duży podpis. W końcu cię dopadną. Odkąd usunęli mój, mam obsesję na punkcie pikseli. Chodzę po wątkach i liczę! :evil_lol: :loveu: Już mnie dopadli i usunęli :-o Zrobiłam nowy (doczytałam regulamin, tam nic nie ma, że nie wolno mi tego zrobić) :loveu::loveu::loveu:Baruniu życzę miłego dnia:loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
MyrkurDagur Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Marinka']Już mnie dopadli i usunęli :-o Zrobiłam nowy (doczytałam regulamin, tam nic nie ma, że nie wolno mi tego zrobić) :loveu::loveu::loveu:Baruniu życzę miłego dnia:loveu::loveu::loveu: Ja nawet punkty karne za podpis dostałam :angryy: :shake: Dzień dobry Baruś :loveu: Quote
Marinka Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 :loveu::loveu::loveu:Miłego dzionka Baruniu :loveu::loveu::loveu: Mam nadzieję, że pieniążki dotarły:cool3::cool3::cool3: Quote
Marinka Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :loveu::loveu::loveu:Witaj Baruniu:loveu::loveu::loveu: Lulka, pieniążki dotarły:roll:, bo nadal leżą plamą na moim honorze :oops: Quote
bico Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Ja nawet punkty karne za podpis dostałam :angryy: a skąd się wie/dowiaduje, że ma się punkty karne?:-o i ile można ich mieć?:evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 bico napisał(a):a skąd się wie/dowiaduje, że ma się punkty karne?:-o i ile można ich mieć?:evil_lol: Dostałam wiadomość od moderatorki, iż najprawdopodobniej nadal się z regulaminem nie zapoznałam :razz: A oprócz tego na "panelu użytkownika" pod subskrybowanymi tematami widnieje mi teraz informacja "ostatnio otrzymane ostrzeżenie" a do tego wątek i post, w którym zostałam "przyłapana" :cool3:, liczba punktów karnych (w moim przypadku 3) i data, z którą moja "kara" wygasa - 14.09. :roll: czyli pół roku :cool1: Ale ile można tych punktów mieć, to nie wiem... bo jakoś nigdzie tego nie znalazłam... :niewiem: może źle szukałam... :oops: Quote
zuzlikowa Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Łojej...cóż to za czarna seria? Punkty karne? A niech to...mam nadzieję,że mnie nie dopadną,choć podpisy mi już ze trzy razy usunęli...pisali coś o pikselach,czy pi...a nie wiem! Do mnie...zgreda,który zielony w kompie o jakichś pikslach...nawet się zdobyłam na poczytanie regulaminu i...jestem jeszcze zieleńsz niż przedtem:oops: Ale dość o pie..... Co słychać u Bariego?Jak się ma staruszek? Quote
Recommended Posts