Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marinka']To moje skromne 10 zł nie dotarło?:crazyeye:

Głupie pytanie zadałam :oops::oops::oops:(bico, nie krzycz na mnie, bo słusznie się wstydzę :oops:)
Dzisiaj po powrocie z pracy zaglądam do skrzynki, a tam awizo na przekaz pieniężny (trochę się zdziwiłam, bo nie spodziewam się żadnych pieniążków:p). Poszłam na pocztę, odbieram... i mnie zamurowało :crazyeye::wallbash:... zamiast wysłać pieniążki do Lulki, wysłałam do siebie :flaming::flaming::flaming::oops:.
Przepraszam :modla::modla::modla:dziś wieczorem naprawię swój straszny błąd - prześlę pieniązki przelewem.

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marinka']Głupie pytanie zadałam :oops::oops::oops:(bico, nie krzycz na mnie, bo słusznie się wstydzę :oops:)
Dzisiaj po powrocie z pracy zaglądam do skrzynki, a tam awizo na przekaz pieniężny (trochę się zdziwiłam, bo nie spodziewam się żadnych pieniążków:p). Poszłam na pocztę, odbieram... i mnie zamurowało :crazyeye::wallbash:... zamiast wysłać pieniążki do Lulki, wysłałam do siebie :flaming::flaming::flaming::oops:.
Przepraszam :modla::modla::modla:dziś wieczorem naprawię swój straszny błąd - prześlę pieniązki przelewem.

Marinka, ale dałaś czadu, normalnie tak się teraz śmieję szczerze(z sytuacji a nie z Ciebie;))
:roflt::roflt::roflt::roflt:
ale historyja:laugh2_2:
Marinka, spokojnie, zdarza się nawet najlepszym:evil_lol: ja na przykład, często zamiast do zmywarki, wkładam talerz...do kosza na śmieci:oops: sprzęty stoją obok siebie:roll: także tak to ze mna jest:stupid::evil_lol::cool3:;)

Posted

bico napisał(a):
Marinka, ale dałaś czadu, normalnie tak się teraz śmieję szczerze(z sytuacji a nie z Ciebie;))
:roflt::roflt::roflt::roflt:
ale historyja:laugh2_2:
Marinka, spokojnie, zdarza się nawet najlepszym:evil_lol: ja na przykład, często zamiast do zmywarki, wkładam talerz...do kosza na śmieci:oops: sprzęty stoją obok siebie:roll: także tak to ze mna jest:stupid::evil_lol::cool3:;)

No fakt, sama z początku się wnerwiłam:madgo:, ale później śmiałam się idąc ulicą...co niektórzy pewnie pomyśleli :stupid::roflt::roflt::roflt:

Posted

Marinka, masz za duży podpis. W końcu cię dopadną. Odkąd usunęli mój, mam obsesję na punkcie pikseli. Chodzę po wątkach i liczę! :evil_lol:

Dobranoc, Barusiu. :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Marinka, masz za duży podpis. W końcu cię dopadną. Odkąd usunęli mój, mam obsesję na punkcie pikseli. Chodzę po wątkach i liczę! :evil_lol:
:loveu:

Już mnie dopadli i usunęli :-o Zrobiłam nowy (doczytałam regulamin, tam nic nie ma, że nie wolno mi tego zrobić)

:loveu::loveu::loveu:Baruniu życzę miłego dnia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Marinka']Już mnie dopadli i usunęli :-o Zrobiłam nowy (doczytałam regulamin, tam nic nie ma, że nie wolno mi tego zrobić)

:loveu::loveu::loveu:Baruniu życzę miłego dnia:loveu::loveu::loveu:

Ja nawet punkty karne za podpis dostałam :angryy: :shake:

Dzień dobry Baruś :loveu:

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Ja nawet punkty karne za podpis dostałam :angryy:

a skąd się wie/dowiaduje, że ma się punkty karne?:-o i ile można ich mieć?:evil_lol:

Posted

bico napisał(a):
a skąd się wie/dowiaduje, że ma się punkty karne?:-o i ile można ich mieć?:evil_lol:

Dostałam wiadomość od moderatorki, iż najprawdopodobniej nadal się z regulaminem nie zapoznałam :razz: A oprócz tego na "panelu użytkownika" pod subskrybowanymi tematami widnieje mi teraz informacja "ostatnio otrzymane ostrzeżenie" a do tego wątek i post, w którym zostałam "przyłapana" :cool3:, liczba punktów karnych (w moim przypadku 3) i data, z którą moja "kara" wygasa - 14.09. :roll: czyli pół roku :cool1: Ale ile można tych punktów mieć, to nie wiem... bo jakoś nigdzie tego nie znalazłam... :niewiem: może źle szukałam... :oops:

Posted

Łojej...cóż to za czarna seria?
Punkty karne?
A niech to...mam nadzieję,że mnie nie dopadną,choć podpisy mi już ze trzy razy usunęli...pisali coś o pikselach,czy pi...a nie wiem! Do mnie...zgreda,który zielony w kompie o jakichś pikslach...nawet się zdobyłam na poczytanie regulaminu i...jestem jeszcze zieleńsz niż przedtem:oops:
Ale dość o pie.....

Co słychać u Bariego?Jak się ma staruszek?