Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marysia55 napisał(a):
oooo witaj Agatko, a cóż to się stało że moja nocna koleżanka , pokazała się nam w dzień :lol::lol::lol:. Widzę , że garniturek zębny Barusia będzie sfinansowany całkowicie :loveu::loveu:

Nocy już nie starcza na to wszystko! :evil_lol: Kurczę, ja tego psiaka nawet nie widziałam - nie wyświetlają się zdjęcia z 2. postu. Znajdę gdzieś jakieś inne?

Posted

agata51 napisał(a):
Kurczę, ja tego psiaka nawet nie widziałam - nie wyświetlają się zdjęcia z 2. postu. Znajdę gdzieś jakieś inne?

niedawno jeszcze było sobie spokojnie w poście drugim, ale widocznie teraz Lulka musi coś odnowić, żeby znowu były dostępne:roll:
trzeba obszukać wątek, bo ja też tylko z drugiego postu psa znam:roll:

Posted

marysia55 napisał(a):
spokojnie bico :diabloti: przeciez Marinka nie napisała już czego sie wstydzi :evil_lol::evil_lol: może jednak ma cos na sumieniu o czym my nie wiemy :eviltong::eviltong::eviltong:

aaaa, właśnie:knuje:, to pewnie coś zupełnie z dogo nie związane:razz::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Lulka']Bari nadal szuka domu....
wszyscy juz o nim zapomnieli? :-(

mówisz-masz , ale nastepnym razem to sobie sama będziesz szukać na wątku, twoje szczęście że cie lubię :evil_lol::evil_lol: ale faktycznie lulka wszystkie zdjęcia przez foto... zniknęły zwłaszcza te z pierwszej strony-warto byłoby je odnowic :eviltong:

Posted

Dzięki, maryś! Przeważnie czytam wątki, na których się pojawiam, ale z Barim wyszło tak nagle. Ma się rozumieć, że prześledzę każdą stroniczkę jego wątku. Jutro.

Śliczny jesteś, Barusiu! Może i "starszy", ale jaki przystojny! Tacy faceci mają branie!

Posted

kochane ciotki :loveu::loveu::loveu:
wielkie wielkie dzieki ze sie tu zjawilyscie i na zabki Barusia nazbieralyscie :multi:
zabieg jutro rano

ja przepraszam, ze tak rzadko wpadam, ale mamy chorego psa i suke z babeszja i glownie siedze po klinikach :-( nawet nie mam czasu zalozyc watkow nowym psom :shake:

naprawde dziekuje za kazdy grosik i trzymac plisss kochaniutkie jutro za niego kciuki bo juz nie mlodzieniaszek z niego

Posted

[quote name='bico']jak mi która ciotka jeszcze popłacze, że ona może "TYLKO" 10 zł, to osobiście ją przełożę przez kolano i klapa dam:mad:
to nie jest "TYLKO" 10 zł, a jest to "AŻ" 10 zł!!!!
przy takich psich potrzebach i nieszczęściach, jaki na dogo, na co dzień oglądamy, to za każde 1 zł, ja mogę darczyńce po rękach całować!!! Mówię to głośno i się nie wstydzę, bo tak jest prawda!:) Jak tak każdy będzie się krygował - "oj, co ja się będę z tymi swoimi 5 zł wychylał" - to na prawdę wiele psów zostanie bez pomocy:cool1: No bo nich tak każdy, z kilku tysięcy dogomaniaków pomyśli, łatwo obliczyć:cool1: Każdy grosz, nawet najmniejszy, się liczy i ma znaczenie, zbiera się stopniowo, pomału, ale metodycznie:lol:
Dziękuje cioteczki:loveu:

:loveu: bico :loveu: tylko nie bij, proszę :placz:

Przyznaję, słuszne słowa ;) Pięknie to podsumowałaś :happy1:

A jutro rano będziemy z całych sił kciuki za Barusia trzymać !!! :multi:

Oj, dzisiaj pieniążki przeleję - Lulko - czy to jest to samo konto, co w przypadku Misi?

Posted

Lulka napisał(a):

ja przepraszam, ze tak rzadko wpadam, ale mamy chorego psa i suke z babeszja i glownie siedze po klinikach :-( nawet nie mam czasu zalozyc watkow nowym psom :shake:

naprawde dziekuje za kazdy grosik i trzymac plisss kochaniutkie jutro za niego kciuki bo juz nie mlodzieniaszek z niego

biedna Lulka:-(

a za Barusia kciuki trzymamy cały czas, ja wierzę, że dobrze będzie i zęby wreszcie przestana go boleć, kondycja się poprawi:multi:
Barusiu:happy1::happy1::happy1::happy1:
niecierpliwie czekamy na wieści z kliniki;)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']:loveu: bico :loveu: tylko nie bij, proszę :placz:
Oj, dzisiaj pieniążki przeleję - Lulko - czy to jest to samo konto, co w przypadku Misi?

Myrkurku:loveu:, Ty jesteś taka dobra dusza, jak ja bym Cie zbić mogła?:roll::shake:
a numer Barusiowego konta już masz na pw;)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']:loveu: bico - ciotko nieziemska :loveu: Pieniążki dla Barusia już przelane ;)

Myrkurku, daj spokój:oops:
dzięki za pomoc:loveu::multi:

Posted

[quote name='zuzlikowa']...ładnie to tak?:angryy: A inne bazarki dla...zdechlaczka to co?:mad::mad::mad:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomozcie-uratowac-kocurka-kacperka-kupcie-korale-kolczyki-do-24-04-a-135907/

...też prosi o podnoszenie!:lol:

No i bazarek dla Barusia...na ząbeczki już jest:multi::multi::multi:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomozmy-staruszkowi-z-chodnika_bardzo-cierpi_do-brazow-nie-tylko_28-04-a-135910/

...tylko przypominam i o podnoszenie proszę:lol:

właśnie cioteczki, popodnosić bazarki, bo pomoc dla Kacperka i Barusia jest niezbędna na cito!!!!;)

Posted

[quote name='bico']Myrkurku:loveu:, Ty jesteś taka dobra dusza, jak ja bym Cie zbić mogła?:roll::shake:

:loveu: bico - ciotko nieziemska :loveu: Pieniążki dla Barusia już przelane ;)

Posted

[quote name='bico']Ciotki, zapraszam na bazarek Maszaberli dla tego zdechlaczka:-(
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pilnie-pomoc-dla-koteczka-kacperka-bazarek-roznosci-dla-mamy-dzieci-do-26-04-a-135927/

prosimy o podnoszenie:cool3::cool3::cool3:

...ładnie to tak?:angryy: A inne bazarki dla...zdechlaczka to co?:mad::mad::mad:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomozcie-uratowac-kocurka-kacperka-kupcie-korale-kolczyki-do-24-04-a-135907/

...też prosi o podnoszenie!:lol:

No i bazarek dla Barusia...na ząbeczki już jest:multi::multi::multi: i jutro trzymać będziemy,ale starsze psiaki tak mają,że przypadłości różne je dopadają!
A nawet jak nie...i oby NIE:angryy:...to jeść psiaki też muszą i godnie dożyć swych dni!!!
...:evil_lol: alem język...palce,rozpuściła:cool3::cool3::cool3:

http://www.dogomania.pl/forum/f99/pomozmy-staruszkowi-z-chodnika_bardzo-cierpi_do-brazow-nie-tylko_28-04-a-135910/

...tylko przypominam i o podnoszenie proszę:lol:

Posted

Czy ja również dostanę numer konta na pw?
Jutro już będzie po niedzieli:lol: - czas wysłać pieniążki - fakt zabieg u Barusia jutro, ale w środę już powinny zasilić konto (lepiej późno niż wcale) :cool3:

bico - już się nie wstydzę :evil_lol:

Trzymamy kciuki za Barusia :bigok:

Posted

bico napisał(a):
Myrkurku:loveu:, Ty jesteś taka dobra dusza, jak ja bym Cie zbić mogła?:roll::shake:

a mi to już można przylać...tak?:stop::-x , a przecież jestem taka niewinna :saint1::evil_lol:

Barusiu :happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1::happy1:

Posted

Cytat:
Napisał bico

[quote name='Marinka']a mi to już można przylać...tak?:stop::-x , a przecież jestem taka niewinna :saint1::evil_lol:

Marinka, spójrz na to inaczej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Patrz, Myrkurek jest z Oławy i nie mogę jej dopaść:evil_lol: a my z tego samego miasta, więc postanowiłam, że Tobie się już nie upiecze:diabloti:

Marinko:loveu:, no co Ty? Gdzież ja bym mogła Ciebie lać, jak Ty psiakom pomagasz wytrwale:loveu:

Posted

[quote name='Marinka']

bico - już się nie wstydzę :evil_lol:
No! i tym bardziej nie ma już powodów do lania:lol::multi::lol::multi::loveu:

Barusiu:thumbs::thumbs::thumbs:
czekamy na wieści

Posted

No Barusiu, czas powoli bardzo mocno kciuki zaciskać :kciuki: Bądź bardzo silny i dzielny :happy1: A my na pewno będziemy przy Tobie myślami :loveu:

I jeszcze jedno... bico :loveu: zapomniałam wczoraj napisać, że rozbroiły mnie Twoje słowa: "trzymajmy się kupy, bo kupy nikt nie ruszy" - :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Genialne i prawdziwe :lol:

Posted

A ode mnie pieniążki pocztą jutro rano pójdą, chyba, że będę mogła bezpiecznie zalogować się na konto (może kłódka nie będzie w końcu przekreślona:mad:).
Najpierw padła mi drukarka, potem bezpieczeństwo na koncie :diabloti:.
Cóż pocztą może wolniej, ale w końcu Lulka pieniążki dostanie :lol: